۰

لزوم حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان برای رونق تولید ملی/ سرچشمه مشکلات از اسناد بالادستی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بهشتی گفت: اعتقاد داریم اساس اقتصاد مقاومتی بر پایه اقتصاد دانش‌بنیان است پس نیاز به حمایت جدی از شرکت‌‌های دانش‌بنیان برای رونق ملی وجود دارد.
لزوم حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان برای رونق تولید ملی/ سرچشمه مشکلات از اسناد بالادستی
به گزارش سرویس بهداشت و سلامت تفتان ما،علی‌اصغر پیوندی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بهشتی در دوازدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه شهید بهشتی گفت: این دانشگاه از سال‌های گذشته بحث اصلاحات در آموزش پزشکی را دنبال کرد و توانست به همه محدودیت‌ها الهام‌بخش سایر دانشگاه‌های پزشکی باشد. این موفقیت با تلاش همه گروه‌های آموزشی بدست آمد. 
وی افزود: در سال گذشته رتبه اول آموزشی را در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کسب کریم و با وجود نیروی انسانی زبده انتظار داریم موفقیت ما بیشتر شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بهشتی گفت: این دانشگاه در بحث آموزشی مجازی پیشرو است و همه این امور برای این است که نیروی انسانی با اخلاقی را برای رفع نیازهای مردم تربیت کنیم و بتوانیم باقیات و الصالحاتی برای خود به جای گذاریم.
وی ادامه داد: حفظ رتبه اول سخت‌تر از کسب آن است. هم اکنون با جذب 150 دانشجوی خارجی و 20 استاد مدعو بحث جایگاه بین‌المللی دانشگاه را گرچه دیر اما خوب شروع کرده‌ایم.
پیوندی اضافه کرد: براساس شعار امسال یعنی اقتصاد مقاومتی اشتغال و تولید اعتقاد داریم که باید شرکت‌های دانش‌بنیان تقویت شوند. حمایت از شرکت‌های دانش بنیان می‌تواند به تولید ملی کمک شایانی کند. در حوزه آ‌موزش باید براساس نیازهای جامعه، ملی و منطقه‌ای و عوامل اجتماعی موثر بر سلامت استراتژی را تدوین کنیم.
وی افزود: به نیروی کار با صلاحیت و براساس شاخص‌های اخلاق حرفه‌ای نیاز داریم. مهمترین سرمایه دانشگاه سرمایه انسانی است. به محل استقرار گروه‌های بالینی رفتیم و مشکلات را از نزدیک رصد کردیم بعضی مشکلات سرچشمه آنها در داخل دانشگاه است که باید حل شوند اما بخش عمده آنها براساس اسناد بالادستی که افت در آموزش و پژوهش را ایجاد می‌کند. متاسفانه این مشکلات سالیان سال است که به ما ارث رسیده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بهشتی در پایان گفت: تامین و توزیع منابع در آموزش تاکنون به آن کمتر توجه شده است. اگر می‌خواهیم درمان خوبی داشته باشیم باید آموزش خوبی وجود داشته باشد و اگر می‌خواهیم به سمت دانشگاه نسل سوم حرکت کنیم باید تغییرات جدی را در اسناد بالادستی ایجاد کنیم و به جای کار فردی کار گروهی را گسترش دهیم. همچنین نیاز است در جذب هیات علمی و برآورده کردن شرایط رفاهی و معیشتی آنها تجدیدنظر جدی شود.
انتهای پیام/فارس
يکشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۰۴
کد مطلب: 438077
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *