۰
بخشدار بخش مركزي خاش:

معلولين در مناطق محروم و روستاها زیر خط فقر زندگی می کنند/ ۲۵ معلول در بخش مرکزی خاش مشغول به کار شدند

بخشدار بخش مركزي خاش گفت: معلولين در مناطق محروم و روستاها زیر خط فقر زندگی می کنند و و هر ساله به تعداد آنان اضافه می شود.
معلولين در مناطق محروم و روستاها زیر خط فقر زندگی می کنند/ ۲۵ معلول در بخش مرکزی خاش مشغول به کار شدند
مجتبي شجاعي در گفت و گو با خبرنگار تفتان ما، با بيان اينكه طی یک سال اخیر  بیش از ۳۵۰ نفر معلول بخش مرکزی تحت پوشش حمایتهای بهزیستی شهرستان قرار گرفته اند، اظهاركرد: پس از سالها که حمایت از معلولین را فریاد زدیم و امروز به بخشی از اهداف آن دست پیدا کرده ایم.

شجاعي افزود: کرامت معلولان بسيار با اهميت است و بايد با حفظ شان و جایگاه آنان با دادن فرصت‌های شغلی و حتی مسولیت‌ها و فراهم آوردن بستر رشد و شکوفایی میدان عمل را به آنان سپرد.

وي با بيان اينكه از ابتدای امسال تاکنون با مشارکت بهزیستی شهرستان ۲۵ معلول در بخش مرکزی خاش مشغول به کار شده اند، تصريح كرد: ۱۷ منزل مسکونی   جهت خانواده‌های دو معلولی در اين بخش احداث مي شود.

بخشدار بخش مركزي خاش با بيان اينكه معلولین نشان داده‌اند در هر جایگاه و شغلی که قرار گیرند سبب سرافرازی و افتخار هستند، ادامه داد: بدون شک اين معلولين قادر خواهند بود زندگی خود و خانواده خود را اداره کنند.

وي با بيان اينكه همواره ميان فقر و معلولیت رابطه مستقیمی وجود دارد، خاطرنشان كرد: اکثر معلولین خصوصاً در مناطق محروم و روستاها زیر خط فقر زندگی می کنند و هر ساله به تعداد آنان اضافه می شود.

شجاعي ادامه داد: زندگی افرادی که زیر خط فقر بوده و هم دارای معلولیت هستند روی به تکدی‌گری می آورند بسیار غم انگیز است که به نظر می‌رسد با تصمیمات اخیر مجلس،  دولت و پررنگ کردن حمایت از نهادهای حمایتی از جمله کمیته امداد امام خميني(ره) و بهزیستی و عملکرد شاخص این‌دو نهاد طی سالهای اخیر وضعیت معیشتی معلولین بهبود یافته است اما هنوز با وضعیت مطلوب فاصله داریم و می‌طلبد بخش خیرین نیز در این حوزه فعالتر و به کمک‌دولت بیایند.

وي با بيان اينكه بايد همه دستگاه هاي اجرايي جهت حمايت از معلولان تلاش كنند، يادآور شد: بخش مرکزی خاش در حمایت از معلولین پیشگام بوده است.

بخشدار بخش مركزي خاش با اشاره به پلمپ كمپ هاي غيرمجاز در اين بخش، اذعان كرد: درمان اعتیاد به عنوان یک بیماری مستلزم فرآیندهای تخصصی و علمی و امکانات استاندارد  رسیدگی‌ها و مددکاری‌های لازم و در عین حال نظارت مستمر دستگاه‌های مسئول در این مسئله است که باید همه اقدامات در چهارجوب قانون و دستورالعملها و ضوابط جاری مختص خود صورت گیرد.

شجاعي با بيان اينكه اقدامات ترك اعتياد تنها باید در مراکز دارای مجوز قانونی صورت پذیرد، اظهار كرد: هر نوع فعالیت مددکاری و درمانی در حوزه اعتیاد در مراکز فاقد مجوز، غیرقانونی و زیانبار است که هم دستگاههای نظارتی باید دقت کنند و هم خانواده ها از رجوع فرزندانشان به این مراکز ممانعت کنند.

انتهای پیام/
يکشنبه ۲۴ دی ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۱۵
کد مطلب: 451425
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *