رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی سیستان و بلوچستان مطرح کرد:

تأمین برنج و گوشت کشور از مرزهای سیستان‌وبلوچستان

25 فروردين 1404 ساعت 18:03

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی سیستان و بلوچستان گفت: تأمین برنج و گوشت مورد نیاز کشور از طریق ظرفیت مبادلات مرزی این استان امکان‌پذیر است و این مسئله باید مورد بررسی مسئولان قرار گیرد.


 
 
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تفتان ما» مهرداد عرب اول، روز دوشنبه در جلسه بررسی و تنظیم تأمین گوشت و برنج مورد نیاز کشور از مبادی مرزی در سیستان و بلوچستان، بیان کرد: باتوجه‌به موقعیت جغرافیایی و برخورداری از مرزهای خشکی و آبی، این استان از ظرفیت بالایی برای واردات کالاهای اساسی همچون برنج و گوشت برخوردار است.

 وی افزود: برگزاری چنین نشست‌هایی فرصتی برای هماهنگی بیشتر میان دستگاه‌های اجرایی، تجار و واردکنندگان برای تسریع در واردات و توزیع این کالاها در سراسر کشور است.

 رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی سیستان و بلوچستان هدف از برگزاری این نشست را تسهیل تأمین کالاهای اساسی برای بازار داخلی عنوان کرد و ادامه داد: مسئولان مربوطه باید به بررسی فرآیندهای واردات و نحوه بهره‌برداری از زیرساخت‌های موجود در استان بپردازند.

 عرب اول تأکید کرد: تسهیل فرآیند واردات، کاهش هزینه‌های حمل‌ونقل و تأمین به‌موقع نیازهای بازار داخلی از جمله راهکارهای موجود برای بهره‌مندی از ظرفیت مبادلات مرزی در سیستان و بلوچستان به شمار می‌رود.

وی همچنین بر لزوم همکاری و هماهنگی بیشتر میان دستگاه‌های مختلف در راستای بهره‌برداری بهینه از این ظرفیت‌های وارداتی سیستان و بلوچستان تأکید کرد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی سیستان و بلوچستان افزود: ظرفیت بالایی در واردات دام و قرنطینه و کشتار آنها در کشتارگاه‌های موجود دارد که باید با به‌کارگیری از قابلیت‌های این نقطه از ایران اسلامی شاهد تحول در عرصه رونق منطقه و تأمین نیاز کشور باشیم.

عرب اول ادامه داد: سیستان و بلوچستان دارای ۲ مرز رسمی میرجاوه و میلک است.

 وی گفت: سیستان و بلوچستان، استان برخوردار در زمینه دام و طیور در کشور است و وجود تعداد قابل‌توجه واحدهای صنعتی دامپروری و کشتارگاه‌ها، این منطقه را در زمینه تأمین گوشت در کشور متمایز کرده است.

 رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: وجود بیش از ۷۰ واحد قرنطینه دام، توان پرواربندی دام سنگین صنعتی به ظرفیت بیش از ۷۳ هزار راس و سنتی بیش از ۴۸ هزار راس از قابلیت‌های مهم و خاص سیستان و بلوچستان است.

عرب تصریح کرد: سیستان و بلوچستان همچنین دارای ۹ بازارچه مرزی با کشور پاکستان شامل ۶ بازارچه رسمی (میرجاوه، کوهک، جالق، پیشین، ریمدان و پسابندر) و سه بازارچه غیر رسمی (میرجاوه، جالق، و میل ۱۶۰) است.
 
انتهای خبر/ https://asrehamoon.ir/vdcai0n6o49n0e1.k5k4.html
 


کد مطلب: 454804

آدرس مطلب: https://www.taftanema.ir/article/454804/تأمین-برنج-گوشت-کشور-مرزهای-سیستان-وبلوچستان

تفتان ما
  https://www.taftanema.ir