به گزارش سرویس ورزشي
تفتان ما، بسیج، علاوه بر حضوری پررنگ در کارهای زیرساختی ورزش، در عرصههای دیگر این حوزه نیز نقشی پررنگ دارد که از جمله آن میتوان به حضور ورزشکاران در تیمهای مقاومت یا حضور آنها به عنوان بسیجیان فعال اشاره کرد. برخی از ورزشکاران و ستارههای نامی عرصه ورزش علاوه بر حضوری پررنگ در بسیج، در باشگاه مقاومت بسیج نیز به فعالیتهای ورزشی مشغول هستند و در تیمهای مختلف این باشگاه فعالیت میکنند.
امیر مهدیزاده
امیر مهدیزاده کاراته را زیر نظر غلامرضا دباغیان سرمربی فعلی تیم ملی آموخت. این ورزشکار قمی در تیم ملی ایران به افتخارات زیادی دست پیدا کرده که از جمله مهمترین عناوین آن میتوان به کسب مدال طلای جهان در مسابقات ۲۰۱۲ پاریس و برنز جهان در مسابقات ۲۰۱۴ مونیخ، طلای بازیهای آسیایی ۲۰۱۴ اینچئون، برنز قهرمانی آسیا در سال ۲۰۱۳ و طلای آسیا در سال ۲۰۱۵ و دو طلا و یک نقره رقابتهای کاراته وان اشاره کرد. مهدیزاده ورزشکاری بسیجی است که به تازگی به عضویت افتخاری جمعیت هلالاحمر قم و در بخش جوانان نیز درآمده است. مهدیزاده به دلیل ارادت زیادی که به حضرت معصومه (س) دارد، مدالهایش را تقدیم بارگاه ایشان در قم کرده است. مهدیزاده سال 86 به عضویت سازمان بسیج تهران درآمد و از سال 86 تا 91 عضو باشگاه مقاومت بود که در این دوره موفق به کسب چهارمین طلای تاریخ کاراته در رقابتهای جهانی شد.
فرهاد قائمی
فرهاد قائمی، دریافتکننده قدرتی تیم ملی والیبال ایران، یکی از بسیجیهای فعال گنبد کاووس است. او که فعالیتهای اجتماعی خود را از پایگاه بسیج محل سکونتش شروع کرد، در ادامه به ورزش والیبال پرداخت. این والیبالیست بسیجی عنوانهایی چون قهرمانی نوجوانان جهان، قهرمانی نوجوانان آسیا، قهرمانی جوانان آسیا و بهترین اسپکر در مسابقات جوانان جهان را درکارنامه ورزشی خود دارد اکنون یکی از ستارههای تیم ملی والیبال است که در لیگ جهانی نیز خوش درخشید.
مریم هاشمی
مریم هاشمی، بانوی طلایی ووشو ایران که در طول چند سال اخیر توانسته خود را به عنوان یکی از ورزشکاران قدر و صاحبنام این رشته معرفی کند، بسیجی فعال و پاسداری است که در دو جبهه برای کشور مبارزه میکند. یکی در میادین ورزشی و دیگری در پایگاه بسیج رسول اکرم (س) کرمانشاه. هاشمی، ووشوکاری است که تاکنون سه مدال طلای خود را به رهبری تقدیم کرده است. هاشمی در حوزه تربیت بدنی بانوان بسیج نیز فعالیت چشمگیری دارد. هاشمی پس از قهرمانی در ووشوی قهرمانی جهان مدال طلای این مسابقات را به رهبر معظم انقلاب تقدیم کرد و با این کار نشان داد که جوانان ورزشکار کشورمان همواره دلبسته انقلاب و رهبر کشورشان هستند.
بشیر باباجانزاده
بشیر باباجان زاده که از سال 87 به عضویت بسیج فعال بابل در آمد، تاکنون به دو عنوان نایب قهرمانی مسابقات ارتشهای جهان در سال 87 و کسب عنوان سومی مسابقات المپیک نظامیان سال 94 دست یافته است. این کشتیگیر سنگین وزن فرنگی همچنین برنز مسابقات جهانی 2011 استانبول که به کسب سهمیه المپیک لندن انجامید و برنز المپیک پکن را نیز در کارنامه ورزشی خود دارد.
نجمه خدمتی
نجمه خدمتی را میتوان نخبه تیراندازی ایران خواند. 13 ساله بود که زیر نظر مادرش در بیرجند تیرانداز شد و نامش بر سر زبانها افتاد و به تیم ملی دعوت شد. او رکورددار سرعتی کشور در تیراندازی است، به نحوی که 40 تیر را در 11 دقیقه میزند. خدمتی که کم مدالهای رنگارنگ در رده نوجوانان و جوانان کشور ندارد، از سال 91 به عنوان عضوی از باشگاه مقاومت در لیگ تیراندازی شرکت کرد و در سال اول و دوم عنوان نخست را به خود اختصاص داد و امسال نیز در پی کسب سومین عنوان خود در این راستاست. عضو داوطلب سازمان جوانان هلالاحمر همچنین در بیستوهشتمین دوره مسابقات یونیورسیاد جهانی در کره جنوبی موفق به کسب پنج مدال رنگارنگ طلا، نقره و برنز در بخشهای انفرادی و تیمی در مادههای تفنگ 10 متر، 3 وضعیت و 50 متر بانوان شده است. کسب کننده سهمیه المپیک ریودوژانیروی برزیل در رشته تیراندازی با گرفتن طلای تیراندازی تپانچه بادی 10متر، نخستین ورزشکار ایرانی بود که در هفدهمین دوره بازیهای آسیایی ۲۰۱۴ اینچئون کرهجنوبی نخستین طلای ایران را به ارمغان آورد و در ادامه نیز به نقره تیمی دست یافت.
انتهای پیام/ راه دانا