به گزارش سرویس سيستان و بلوچستان
تفتان ما، دقایقی پیش با حضور ابراهیم واشقانی معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی، مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان افتتاح شد.
رئیس دانشگاه آزاد سیستان و بلوچستان در آیین افتتاح این مرکز در دانشگاه آزاد زاهدان، اظهار کرد: مجوز راهاندازی مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد در شهریور ماه از سازمان مرکزی دانشگاه آزاد و وزارت علوم اخذ شده است.
امینرضا کمالیان افزود: هدف از راهاندازی این مرکز رسیدن به فناوریهای نوین در علوم ظبیعی و مواد پیشرفته است، این مرکز در فضای 2 هزار متر مربع تجهیز شده که 38 اتاق دارد و 28 اتاق آن برای واحدهای فناور در نظرگرفته شده است.
وی از برگزاری دورههای مختلف برای آشنایی با فعالیتهای مرکز خبر داد و گفت: 12 واحد فناور در این مرکز مستقر هستند که 16 ایده فناورانه دارند و از این تعداد 10 ایده در دست بررسی قرار دارد.
کمالیان بیان کرد: راهاندازی این مرکز با استقبال پژوهشگران مواجه شد چراکه این مرکز یکی از نیازهای منطقه بود.
انتهای پیام/ فارس