۰

مرهم 1160 طبیب بر درد بیماران شیعه و سنی

1160 پزشک از سراسر کشور برای مداوای بیماران شیعه و سنی نقاط محروم سیستان و بلوچستان شتافتند که این حرکت در هفته وحدت قطعا اذهان مردم محروم منطقه جاودانه خواهد ماند.
مرهم 1160 طبیب بر درد بیماران شیعه و سنی
به گزارش سرویس سيستان و بلوچستان تفتان ما، در حالیکه مردم شیعه و سنی سیستان و بلوچستان سال‌های متمادی است که در کنار یکدیگر با اخوت و همدلی زندگی می‎کنند، دشمن سعی می‌کند این دوستی و مودت آنها را به ویژه در نقاط محروم و روستایی کمرنگ نشان داده و یا از بین ببرد.
هوشیاری و بصیرت ملت ایران به ویژه مردم سیستان و بلوچستان تاکنون اجازه ایجاد اختلاف و تفرقه به دشمن نداده‌اند، این مردم شهادت را شربت گوارایی می دانند که برای سرکشیدن آن از همه سبقت می‌گیرند و این همان موضوعی است که تمام راهبردهای دشمن را بهم ریخته است.

حضور 1160 پزشک در مناطق محروم سیستان و بلوچستان
در میان تمام برنامه‌هایی که برای تحکیم وحدت توسط ادارات و ارگان‌های مختلف انجام شده است، برنامه‌ها و اقدامات سپاه برای محرومیت‌زدایی از مناطق محروم سیستان و بلوچستان بیشتر نمود عینی داشته که هم سبب ایجاد وحدت هم امنیت و هم محرومیت‌زدایی شده است.
راه‌اندازی بیمارستان‌های صحرایی در نقاط محروم جنوب استان و منطقه سیستان خود حرکت بزرگ و مهمی در مسیر وحدت و محرومیت‌زدایی است.
اینبار 1160 پزشک عاشقانه برای خدمت به بیماران مناطق محروم در قالب 10 بیمارستان صحرایی به سرزمین نخل و کویر آمده‌اند تا در هفته وحدت، برادری خود را بیش از پیش اثبات کنند.
مردم‌یاری و محرومیت‌زدایی یکی از رویکردهای مهم سپاه است
فرمانده نیروی زمینی سپاه مردم‌یاری و محرومیت‌زدایی را یکی از رویکردهای مهم سپاه عنوان کرد و گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در کنار‌ تامین امنیت سیستان و بلوچستان و مناطق مرزی این استان، رویکرد مردم‌یاری و محرومیت‌زدایی را نیز در دستور کار دارد.
سردار پاکپور راه‌اندازی بیمارستان‌های صحرایی را در تامین امنیت پایدار موثر دانست و بیان کرد: طی یک ماه گذشته تعداد 1235 پروژه محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان افتتاح شد، همچنین نزدیک به 3 هزار پروژه اقتصاد مقاومتی در راستای اشتغالزایی در این منطقه افتتاح شده است.
وی گفت: این پروژه‌ها در کنار بیمارستان‌های صحرایی خود حرکت بزرگی در مسیر مردم‌یاری و محرومیت‌‎زدایی و توجه به نقاط محروم است.
فرمانده نیروی زمینی سپاه همچنین امنیت پایداری که در این استان به وجود آمده را حاصل تلاش مردم شیعه و سنی منطقه دانست و گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امنیت را به مردم هر منطقه واگذار کرده و هم اینک امنیت بسیار خوبی در مرزها حاکم است.
این مسئول تحکیم و ارتقا وحدت شیعه و سنی را در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان بسیار موثر دانست.
وی راه‌اندازی بیمارستان‌های صحرایی در 10 نقطه سیستان و بلوچستان را گام مهمی در راستای مردم‌یاری عنوان کرد.

راه‌اندازی 10 بیمارستان صحرایی در سیستان و بلوچستان
فرمانده بهداری نیروی زمینی سپاه پاسداران در تشریح مکان این بیمارستان‌های صحرایی اظهار کرد: بیمارستان شهید صدوقی اصفهان در جزینک شهرستان زهک، نبی اکرم(ص) جنوب شرق در شهرستان هیرمند، شهید هادی سنندج در میرجاوه، بیمارستان مشهد در بخش‌های جالق و سیرکان سراوان، کرمانشاه در شهرستان سرباز، بسیج جامعه پزشکی سپاه سلمان در شهرستان فنوج، بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا (س)در شهرستان دلگان، بیمارستان دکتر شهید بقایی اهواز در قلعه گنج و بیمارستان شهید محلاتی تبریز در شهرستان زرآباد ارائه خدمت می‌کنند.
سردار احمد اخوان گفت: برنامه‌ای داریم تا تعداد بیمارستان‌های صحرایی راه‌اندازی شده را در سیستان و بلوچستان تا سال 95 به 43 بیمارستان برسانیم که یاد و خاطره 43 شهید وحدت استان برای همیشه در اذهان زنده و جاوید بماند.

راه‌اندازی بیمارستان‌های صحرایی در سال آینده شتاب می‌گیرد
فرمانده قرارگاه محرومیت‎زدایی سپاه نیز در این زمینه اظهار کرد: راه‎اندازی بیمارستان های صحرایی جزو افتخارات سپاه است که در کنار مردم باشیم و برای مردم کار انجام دهیم.
سردار ضیا‌الدین حزنی افزود: قرار است کار راه‌اندازی بیمارستان‌های صحرایی در سال آینده با شتاب بیشتر و حجم بیشتر توسط سپاه و قرارگاه عملیاتی قدس اجرایی شود.
وی حمایت و پشتیبانی ادارات و سازمان‌های مختلف را زمینه‌ساز اجرای هرچه بهتر اقدامات محرومیت‌زدایی سپاه عنوان و از آنها قدردانی کرد.

گفتنی است، راه‌اندازی 29 بیمارستان‌های صحرایی در سیستان و بلوچستان گام مهمی در راستای محرومیت‌زدایی و توجه به بیماران مناطق محروم توسط سپاه پاسداران است که قرار است تا سال 95 به یاد 43 شهید وحدت به 43 باب افزایش یابد.
انتهای پیام/ فارس
يکشنبه ۶ دی ۱۳۹۴ ساعت ۰۸:۱۰
کد مطلب: 423039
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *