۰

مدیریت بحران در کشور نیاز به نگاه جامع دارد/ هفتمین کنگره بین‌المللی مدیریت سلامت در حوادث برگزار می‌شود

رئیس بسیج جامعه پزشکی با اشاره به اینکه مدیریت بحران در کشور نیاز به نگاه جامع دارد، گفت: مدیریت بحران باید فراسازمانی، فراقوه‌ای و فرابخشی باشد، در حالی که متأسفانه در حال حاضر در حاشیه است.
مدیریت بحران در کشور نیاز به نگاه جامع دارد/ هفتمین کنگره بین‌المللی مدیریت سلامت در حوادث برگزار می‌شود
به گزارش سرویس بهداشت و سلامت تفتان ما، محمد رئیس‌زاده در نشست خبری که درباره برگزاری هفتمین کنگره بین‌المللی مدیریت سلامت در حوادث و بلایا برگزار شد، اظهار داشت: مدیریت سلامت حوادث و بلایا یکی از مهمترین نیازها در حوزه سلامت به شمار می‌رود چرا که رسیدگی به مصدومین، پیشگیری از شیوع بیماری‌ها، مدیریت اطفال، حمایت روانی از بازماندگان و بازتوانی از آنها در حوزه سلامت در حوادث حائز اهمیت است.
وی با بیان اینکه کشور ما حادثه‌خیز است و لازم بوده جامعه سلامت و پزشکی ما در حوزه مدیریت سلامت در حوادث توانمند باشند، گفت: با توجه به حجم بلایا و حوادث به لحاظ علمی و کار مدیریتی نیازمند انجام اقدامات هستیم.
رئیس بسیج جامعه پزشکی ادامه داد: بسیج جامعه پزشکی با درک اهمیت دو مقوله مهم اقدامات عملی و علمی از سال 82 اقدام به برگزاری نشست‌های علمی با محوریت مدیریت بحران در حوادث و بلایا را کرده است.
رئیس‌زاده افزود: اولین کنگره بین‌المللی مدیریت سلامت در حوادث و بلایا سال 82 آغاز شد و پس از آن در سال 83 با شعار جانباختگان بم به اجرا درآمد، پس از آن قرار بر این شد که هر دو سال یکبار این کنگره در کشور برگزار شود.
وی با اشاره به اینکه برگزاری 6 کنگره بین‌المللی مدیریت سلامت در حوادث و بلایا دستاوردهای عملی فراوانی به همراه داشته است، اظهار داشت:‌ 12 سال پیاپی برگزاری این کنگره ادامه داشته و در کنار برگزاری آن به روزترین مسائل عملی نیز به بحث گذاشته می‌شوند.
رئیس بسیج جامعه پزشکی با تأکید بر اینکه مطرح کردن بحران ادبیات در ذهن مسئولان و سیاست‌گذاران از دستاوردهای برگزاری کنگره سلامت در حوادث و بلایا به شمار می‌رود، گفت: تشکیل سازمان مدیریت بحران با پیگیری دبیرخانه این کنگره تشکیل پژوهشگاه بلایا و سوانح، حذف مجوز اولین مجله علمی امتیازدار به زبان انگلیسی از دستاوردهای دیگر کنگره‌های سلامت در حوزه حوادث و بلایا است.
رئیس‌زاده ادامه داد:‌ هفتمین کنگره سلامت در حوادث و بلایا 16 تا 18 دی ماه سال جاری در مرکز همایش‌های بین‌المللی میلاد برگزار می‌شود که وزیر بهداشت ریاست کنگره را بر عهده داشته و دستگاه‌هایی همچون شهرداری، هلال احمر، دانشگاه‌های علوم پزشکی، پدافند غیر عامل و شورای سیاست‌گذاری صدا و سیما و مدیریت بحران در آن مشارکت دارند.
وی با اشاره به اینکه میهمانانی نیز از 8 کشور جهان در این کنگره حضور خواهند داشت، گفت:‌دانشمندان، دانشجویان و اساتید حوزه سلامت در بلایا همچنین مدیران وزارت بهداشت و بیمارستان‌های تابعه و دست‌اندرکاران مربوطه در نیروهای مسلح نیز در هفتمین کنگره حوزه سلامت حوادث و بلایا مشارکت می‌کنند.
رئیس بسیج جامعه پزشکی  با بیان اینکه تهیه نقشه ملی،‌ انسجام در فرماندهی و تبدیل موضوع حوزه سلامت در حوادث و بلایا به ادبیات برجسته و مطالبه جدی در سیاست‌گذاران اصلی و مسئولین امر از اهداف برگزاری این کنگره است، گفت: انشاالله تلاش می‌کنیم به سمتی پیش رویم که کمترین آسیب را در بلایا و بهترین مدیریت سلامت را برای هموطنان در هنگام حوادث داشته باشیم.
رئیس‌زاده با تأکید بر اینکه مدیریت بحران در کشور نیاز به نگاه جامع دارد تصریح کرد: مدیریت بحران در حال حاضر در حاشیه بوده و باید فراسازمانی، فراقوه‌ای و فرابخشی باشد.
وی در پایان گفت:‌ مدیریت بحران باید یکپارچه و با ساختار علمی و نقشه از پیش تعیین شده همراه باشد و معتقدیم حداقل بحث ساختار مدیریت بحران تحت نظر رئیس جمهور باشد.
انتهای پیام/ فارس
سه شنبه ۸ دی ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۲۳
کد مطلب: 423128
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *