به گزارش سرویس خبری
تفتان ما، دانشمندان معتقدند که یافته های آنها می تواند راهکارهای جدیدی به منظور ابداع درمان های پزشکی برای اختلالات خواب و بازیابی هوشیاری در وضعیت نباتی ارائه دهد.
با توجه به فراوانی اختلالات خواب در سراسر جهان، پروفسور آنتوان آدمانتایدز و گروه وی از تاثیرات بالقوه کشف خود هیجان زده شده اند؛ آنها در مطالعه روی موش ها موفق به کشف یک مدار جدید در مغز شدند که فعالیت آن موجب بیداری سریع و مهار آن موجب خواب عمیق در موش ها می شود.
محققان با تحریک این مدار تازه کشف شده که در میان هیپوتالاموس و تالاموس قرار دارد، متوجه شدند که می توانند به خواب سبک پایان دهند.
محققان با استفاده از یک فناوری موسوم به اپتوژنتیک که اخیرا در اغلب تحقیقات عصبی استفاده شده است، مشخص کردند که این مدار می تواند به عنوان یک هدف درمانی جدید برای اختلال خواب مورد استفاده قرار گیرد.
پژوهشگران این کشف را هیجان انگیز توصیف کردند زیرا رویکردهای درمانی برای بهبودی از یک وضعیت نباتی و یا با حداقل هوشیاری کاملا محدود هستند.
محققان معتقدند که فعالیت آنها می تواند به پیشرفت هایی برای درمان دقیق تر اختلالات خواب منجر شود. همچنین ممکن است بتوانند روشی برای خارج کردن بیماران از وضعیت هایی با حداقل هوشیاری ابداع کنند.
انتهای پیام/ تسنیم