به گزارش سرویس سيستان و بلوچستان
تفتان ما، به نقل از روابط عمومی سازمان صنعت،معدن و تجارت سیستان و بلوچستان، نادر میرشکار اظهار کرد: هدف از سفر وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان افتتاح و کلنگزنی 3 پروژه مهم صنعتی و معدنی در استان است که یقینا در توسعه اقتصادی استان نقش بسزایی دارد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان افزود: طی این سفر مجتمع معدنی و کارخانه آنتیموان سفیدآبه به عنوان نخستین کارخانه آنتیموان کشور و با فنآوری کاملا بومی به بهرهبرداری خواهد رسید.
این مسئول ادامه داد: با توجه به نیاز منطقه به لوله به برای طرح 46 هزار هکتاری لولهکشی به مزارع سیستان و در راستای تولید این کالات با هدف تسریع در تهیه مواد اولیه پروژه 46 هزار همکاری و ایجاد اشتغال کارخانه تولیدی لولههای جی.آر.پی با ظرفیت سالانه 30 هزار تن، در شهرستان نیمروز ایجاد که در این سفر به بهرهبرداری خواهد رسید.
میرشکار بیان داشت: با توجه به اینکه دولت تدبیر و امید عنایت ویژهای به مناطق کمتر توسعه یافته به ویژه سیستان و بلوچستان دارد و مقام عالی وزارت صنعت، معدن و تجارت در سفر هیئت دولت اجرای چند طرح بزرگ را برای استان از جمله فولاد و ایجاد کارخانه بزرگ تولیدی تایر خودرو مصوب و برنامهریزیهای لازم جهت ایجاد این پروژه توسط سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) صورت پذیرفت که طی روزهای آینده شاهد کلنگزنی این طرح بزرگ صنعتی در استان خواهیم بود.
وی خاطرنشان کرد: کارخانه تولیدی تایر خودرو با ظرفیت 500 هزار تن در سال و اشتغال بیش از 1300 نفر و سرمایهگذاری بالغ بر 6 هزار و 300 میلیارد ریال در شهرک صنعتی رامشار ایجاد خواهد شد.
انتهای پیام/