به گزارش سرویس بهداشت و سلامت
تفتان ما، محمدجواد اسلامیپور، اظهار داشت: هنگام سرماخوردگی یا ابتلا به آنفلوآنزا میتوان از طریق مصرف مواد غذایی مؤثر و مناسب جهت درمان و پیشگیری از شدت بیماری اقدام کرد.
وی افزود: مصرف مداوم سیب با پوست به ویژه صبحها قبل از صبحانه باعث تقویت سیستم ایمنی شده و عامل مؤثری در پیشگیری از سرماخوردگی محسوب میشود، همچنین مخلوط آب پرتقال و لیموی شیرین به صورت هر 8 ساعت یک لیوان نیز جهت درمان این بیماری و کوتاه شدن دوره آن توصیه میشود.
متخصص طب سنتی با اشاره به تأثیر دمکرده زنجبیل در کاهش مدت سرماخوردگی گفت: دمکرده آویشن و نعنا روی 2 الی 3 لیوان، دمکرده نعنا با پونه همراه با چند قطره آبلیمو تازه و کمی عسل و نبات هر 8 ساعت یکبار تاثیر بسیار زیادی در کاهش مدت سرماخوردگی و بروز عوارض ناشی از آن دارد.
اسلامیپور ادامه داد: یکی از عللی که سبب میشود افراد در طول سال چندین بار دچار سرماخوردگی شوند کاهش قدرت بدنی و ضعف سیستم ایمنی است. که با اصلاح تغذیه و مصرف سبزیجات و میوهها میتوان ویتامینهای مورد نیاز بدن را تأمین و خود را در برابر بیماریهای مختلف از جمله سرماخوردگی ایمن کنیم.
وی خاطر نشان کرد: استفاده از انواع سوپ و آش البته بدون مواد سرخکردنی همچون پیاز، سیر و نعناداغ همراه با مقداری زنجبیل باعث تسریع در بهبود سرماخوردگی میشود.
متخصص طب سنتی در پایان گفت: مصرف ماست با دوغ در طول مدت سرماخوردگی علاوه بر اینکه باعث شدت یافتن بیماری میشود دوره سرماخوردگی را طولانی کرده و عوارض ناشی از آن را چندین برابر میکند.
انتهای پیام/ فارس