۰

تولید روانگردان "کپتاگون" برای وحشی‌گری داعشی‌ها

یک کار‌شناس اعتیاد گفت: ماده روانگردان کپتاگون که توسط گروهک تروریستی داعش تولید می‌شود ماده‌ای خطرناک و اعتیادآور است که با مصرف آن حس خشونت و وحشی‌گری در فرد دیده می‌شود و این می‌تواند آسیب جدی به این افراد وارد کند.
 تولید روانگردان "کپتاگون" برای وحشی‌گری داعشی‌ها
به گزارش سرویس بهداشت و سلامت تفتان ما، چندی پیش یوری فدوتوف مدیر اجرایی دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرائم در سازمان ملل متحد اعلام کرده بود که داعش امکان تولید ماده روانگردان کپتاگون را به دست آورده است و برای مصرف نیروهای خود و فروش آن در خارج مناطق تحت تصرفش اقدام به تولید آن کرده است.
در این رابطه مجتبی دشتی، کار‌شناس اعتیاد، تولید و فروش ماده مخدره روانگردان توسط گروهک تروریستی داعش را بسیار خطرناک و آسیب‌زا دانست و عنوان کرد: ماده روانگردان کپتاگون که توسط گروهک تروریستی داعش تولید می‌شود ماده‌ای خطرناک و اعتیادآور است که با مصرف آن حس خشونت و وحشی‌گری در فرد به وجود می‌آید.
تقویت حس خشونت با مصرف قرص روانگردان کپتاگون
وی تقویت حس شجاعت و خشونت را یکی از اثرات مصرف این ماده مخدر ذکر و اظهار کرد: گروه تروریستی داعش برای پیشبرد مقاصد خود نیاز به این دارد که روز به روز حس خشونت را در سربازان خود تقویت کند و مصرف چنین قرص‌هایی نیز در همین راستا تولید شده است تا هیچ‌گونه احساس ترسی در نیروهایش به وجود نیاید.
این کار‌شناس اعتیاد، ورود قرص کپتاگون را به بازار‌های جهانی بسیار خطرناک برشمرد و به بسیج پزشکی گفت: مسئله مهمی که در تولید این قرص‌های روانگردان خطرناک تلقی می‌شود اقدام داعش برای فروش این قرص‌های روانگردان مخدر به بازار‌های جهانی است که اگر این امر اتفاق بیفتد مشکلات بسیار خطرناکی را برای کشور‌های مختلف خصوصاً کشورهای منطقه به وجود می‌آورد، بنابراین نیرو‌های امنیتی کشور‌ها به‌خصوص جمهوری اسلامی ایران باید با تدابیر امنیتی و کنترل مرز‌ها مانع از قاچاق این روانگردان‌ به خاک کشور شود.
دشتی، به اثرت توهم‌زای قرص‌های روانگردان اشاره کرد و گفت: قرص‌های روانگردان اثرات توهمی داشته و یک نوع وسوسه فکری برای مصرف مجدد در افراد به وجود می‌آورد و در واقع از نظر روانی فکر را درگیر مصرف می‌کند.
وی به نقش رسانه در پیشگیری از مصرف این نوع قرص‌ها تأکید کرد و افزود: متأسفانه در برخی موارد افراد به‌واسطه مصرف بیش از حد این قرص‌ها جان خود را از دست داده‌اند و نقش رسانه در فرهنگسازی این نوع قرص‌ها به‌خصوص قرص تولیدی کپتاگون بسیار مؤثر است که با تولید مستند و سخنرانی‌های آموزنده باید از ورود و مصرف این نوع قرص‌ها جلوگیری شود.
این کار‌شناس اعتیاد خاطرنشان کرد: سازمان ملل و سازمان‌های مربوطه در این راستا باید اقدامات سرسختانه علیه این گروهک تروریستی داشته باشند که متأسفانه این‌گونه نیست و هرروز شاهد کشتار وحشی‌گرانه این گروه تروریستی در سوریه و عراق هستیم.
انتهای پیام/ تسنیم
چهارشنبه ۱۶ دی ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۳۹
کد مطلب: 423737
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *