نکاتی درباره مصرف سیب زمینی و دل و جگر گوسفند از منظر طب سنتی

19 دی 1394 ساعت 8:34

یک دستیار تخصصی طب سنتی نکاتی درباره فصل زمستان, مصرف سیب زمینی و دل و جگر گوسفند از منظر طب سنتی را تشریح کرد.


به گزارش سرویس بهداشت و سلامت تفتان ما، ناصر رضایی پور درباره برخی نکات مهم حفظ سلامی اظهار داشت: دل و جگر، سنگین و هضمشان سخت است.
به گفته وی بهتر است دل گوسفند را در روغن کنجد خواباند و کباب کرد و در کنار آن، از موادی چون آویشن، زیره، فلفل و گل‌پر استفاده کرد.
این دستیار تخصصی طب سنتی ادامه داد: مزاج زمستان، عموماً سردوتر است؛ پس این فصل، مخالف طبیعت افراد بلغمی‌مزاج و پیران است ولی برای صاحبان مزاج گرم و خشک و جوانان مناسب است.
رضایی پور درباره شایع‌ترین بیماری‌ها در زمستان افزود: زکام (سرماخوردگی یا آبریزش از بینی) و نزله (ترشحات پشت‌حلقی که آن را «ام‌الامراض» نامیده‌اند) که از شایع‌ترین بیماری‌های زمستان هستند.
مصرف بیشتر آبگوشت و کباب گوشت پرندگان در فصل زمستان
وی عنوان کرد: توصیه می‌شود در زمستان، برای قوی‌شدن دستگاه گوارش، غذاهای سنگین‌تر و مغذی‌تری چون هلیم، کله‌پاچه، گوشت و آبگوشت و کباب گوشت پرندگان، بیشتر خورده شود و از غذاهای سردوتر پرهیز کرد.
چاقی‌های موضعی و انسداد در مجاری بر اثر مصرف زیاد سیب زمینی
این دستیار تخصصی طب سنتی اضافه کرد: زیادخوردن سیب‌زمینی، به‌ویژه در افرادی که فعالیت بدنی کمتری دارند، موجب تولید مواد غلیظ، لزج و نامناسبی در بدن می‌شود که می‌توانند باعث چاقی‌های موضعی، انسداد در مجاری مختلف، اشکالات عملکردی مغز و کبد و دستگاه گوارش و... شوند.
رضایی پور خاطرنشان کرد: خوب است عموم افراد جامعه، خوردن سیب‌زمینی را تا حد زیادی کم کنند و بهتر است در کنار غذاهایی که دارای سیب‌زمینی است، از دارچین، زنجبیل و آویشن شیرازی استفاده کنند.
انتهای پیام/ تسنیم


کد مطلب: 423895

آدرس مطلب: https://www.taftanema.ir/news/423895/نکاتی-درباره-مصرف-سیب-زمینی-دل-جگر-گوسفند-منظر-طب-سنتی

تفتان ما
  https://www.taftanema.ir