راههای طبیعی درمان سینوزیت/ دلایل سقطهای مکرر در زنان/ بخور و نخورهای بیماران مبتلا به کبد چرب
27 دی 1394 ساعت 11:03
مشاوران سلامت در پاسخ به پرسش شهروندان درباره راههای طبیعی درمان سینوزیت، دلایل سقطهای مکرر در زنان و بخور و نخورهای بیماران مبتلا به کبد چرب سخن گفتند.
به گزارش سرویس بهداشت و سلامت تفتان ما، صدای مشاور سلامت خبرگزاری فارس برای ارتقای سطح دانش سلامت مردم جهت حفظ و مراقبت از سلامت جسمی و روانی خود، مطالب آموزشی را منتشر میکند، همچنین به پرسشهای مطرح شده از سوی شهروندان در این زمینه پاسخ میدهد.
هموطنان میتوانند هرگونه پرسش و ابهامی درباره مسائل و مشکلات جسمی و روانی خود را در تماس با شماره تلفن 02188911667 یا ایمیل moshaversalamat@farsna.net مطرح کرده و پاسخهای خود را از طریق صفحه «مشاور سلامت خبرگزاری فارس» دریافت کنند.
راههای طبیعی درمان سینوزیت
محمدجواد اسلامیپور در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، در رابطه با راههای طبیعی درمان سینوزیت اظهار داشت: مهمترین عامل در درمان این بیماری برطرف کردن عوامل سببساز آن بوده و در کنار این موضوع باید استفاده از بخور را مورد توجه قرار داد.
وی با بیان اینکه انواع بخورها از مهمترین روشهای درمانی سینوزیت هستند به طوری که بسیاری از سینوزیتها با انجام این روش به تنهایی درمان میشود، افزود: عمل اصلی بخور باز کردن مجاری سینوسها، شل کردن ترشحات آنها و در نتیجه تسهیل خروج آن از حلق است.
متخصص طب سنتی در مورد روش انجام بخور گفت: مقداری آب را به همراه ماده بخور باید در ظرف مناسبی ریخته و روی شعله گاز قرار دهید تا جوش آید. در این حالت با فاصله مناسبی سر را روی بخار گرفته و آن را استنشاق کنید یا آنکه پس از جوش آمدن کامل محلول آن را روی زمین گذاشته و روی سر خود را با ملحفهای پوشانده و سر را روی ظرف بخور بگیرید همچنین لازم است این کار را حداقل 10 دقیقه انجام دهید تا کاملاً عرق کنید.
وی اضافه کرد: در صورتی که تمایل دارید از دستگاه بخور استفاده کنید باید داروی موردنظر را در آب جوشانده و عصاره صاف شده آن را داخل دستگاه بریزید.
متخصص طب سنتی ادامه داد: بابونه، تخم گشنیز، برگ اوکالیپتوس، آویشن، پونه، اسطوخودوس و ... را میتوان به عنوان دارو هنگام بخور در دستگاه بخور استفاده کرد.
متن کامل خبر
دلایل سقطهای مکرر در زنان
به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، مریم السادات حسینی در رابطه با سقط مکرر در زنان اظهار داشت: به سه سقط پشت سر هم، سقط مکرر گفته میشود که به 2 دسته سقط مکرر اولیه و ثانویه تقسیم میشود.
وی افزود: سقط مکرر اولیه به سه بار سقط پشت سر هم بدون هیچ تولد زنده گفته میشود و سقط مکرر ثانویه به سقطهایی که بعد از یک بارداری موفق و تولد زنده صورت میگیرد ، گفته میشود.
حسینی گفت: سقط مکرر علل مختلفی دارد که ازجمله آنها میتوان به عوامل ژنتیکی اشاره کرد که عامل بروز 5 تا 10 درصد سقطهای مکرر و 60 تا 70 درصد کل سقطها محسوب میشوند.
استاد گروه زنان دانشگاه شهید بهشتی افزود: علل هورمونان، بیماریهای خود ایمنی مانند لوپوس، اختلال انعقادی اکتسابی یا ارثی و بیماریهای آناتومیکی و اختلال رحم که یکی از آنها نارسایی دهانه رحم است، از دیگر علل سقط مکرر به شمار میرود .
حسینی بابیان اینکه سقط مکرر ناشی از نارسایی دهانه رحم را قابلپیشگیری عنوان کرد و گفت: به دلیل اهمیت این موضوع، یکی از مباحث این کنگره به بررسی لزوم یا عدم لزوم غربالگری همه زنان از نظر ابتلا به این نارسایی قبل از بارداری اختصاص دارد.
متن کامل خبر
بخور و نخورهای بیماران مبتلا به کبد چرب
محمدجواد اسلامیپور در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، در رابطه با بیماری کبد چرب و راه های سنتی و طبیعی درمان آن، اظهار داشت: افرادی که مبتلا به کبد چرب شدهاند در صورتی که میزان درگیری کبد آنها در حد ضعیف بوده همچنین اگر میزان آنزیمهای کبدی هنوز در حد نرمال باشد میتوانند از روشهای تغذیهای و یا طبیعی جهت درمان بیماری خود بهرهمند شوند.
وی افزود: مصرف شربت عسل، آبلیمو و کاسنی روزی یک لیوان صبح ناشتا و یک لیوان آخر شب جهت درمان این بیماری و تسریع در سیر بهبودی آن مؤثر است البته باید توجه داشت که برای این راهکار یک و نیم لیوان آبلیموی تازه را با یک قاشق مرباخوری عسل و چهار و نیم لیوان کاسنی مخلوط کرد تا بتوان طی شبانهروز مصرف آن را مدنظر قرار داد.
متخصص طب سنتی ادامه داد: مصرف یک قاشق چایخوری سیاهدانه در صبح و شب نیز توصیه میشود البته سیاه دانه باید حتماً جویده شود و اگر همراه با کمی عسل طبیعی مورد استفاده قرار گیرد اثر زیادتری را بر جای خواهد گذاشت.
اسلامیپور با اشاره به اینکه مصرف روزانه 2 الی 3 عدد سیب کامل صبحها قبل از صبحانه و آخر شب میتواند در درمان این بیماری استفاده شود، بیان داشت: مصرف پیوسته سالاد کاهو، کلم، هویج، روغن زیتون و آبغوره هفتهای 5 بار توصیه میشود.
وی در ادامه گفت: قبل از میل غذا مصرف هر گونه مایعات حتی آب توصیه نمیشود و بهترین زمان نوشیدن هر نوع مایعات حتی آب نیم ساعت قبل از غذا و یا یک ساعت پس از میل غذا است.
متن کامل خبر
انتهای پیام/
کد مطلب: 424541