۰

چشم‌های نگران مردم به راه‌اندازی کمپ حکیمیه/ آقای قالیباف! به داد مردم برسید

«آقای قالیباف! به داد مردم برسید. نگذارید تبعات یک تصمیم غلط باعث سوختن ریشه‌های فرهنگ و امنیت در منطقه حکیمیه تهران شود»
چشم‌های نگران مردم به راه‌اندازی کمپ حکیمیه/ آقای قالیباف! به داد مردم برسید
به گزارش سرویس اجتماعي  تفتان ما، شهرداری تهران در راستای ساماندهی و انظباط معتادان قصد استقرار کمپ بازتوانی و کارآموزی معتادان با ظرفیت ۵ هزار نفر را در محله حکیمیه تهران دارد.
پس از اقدام شهرداری تهران برای احداث این کمپ اهالی محله حکیمیه نسبت به این اقدام اعتراض کرده و خواستار احداث این کمپ در نقطه‌ای دورتر از محیط شهری شدند.   براساس این گزارش، اهالی حکیمیه طی نامه‌هایی به مهدی چمران رئیس شورای شهر و محمدباقر قالیباف شهردار تهران خواستار رسیدگی مقامات به این موضوع شده و تاکید کردند که راه‌اندازی این کمپ در محیط شهری به فرزندان اهلای محل و وضعیت فرهنگی منطقه اسب خواهد زد.   اهالی حکیمیه همچنین بر لزوم توجه بیشتر مقامات شهری به محل راه‌اندازی چنین مکان‌هایی تاکید کردند و خطاب به قالیباف نوشتند «آقای قالیباف! به داد مردم برسید. نگذارید تبعات یک تصمیم غلط باعث سوختن ریشه‌های فرهنگ و امنیت در منطقه حکیمیه تهران شود»   پیش‌تر حسین طلا نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی هم با حضور در مجمع اهالی حکیمیه ضمن استماع گلایه‌های آنها وعده‌هایی برای پیگیری موضوع داده بود. به گفته وی، در این نشست نماینده شهرداری تهران، حافظی عضو شورای شهر و نمایندگانی از استانداری تهران و مجمع نمایندگان تهران حضور داشتند.
طلا ادامه داد: در این جلسه گزارش شهرداری تهران از روند احداث کمپ‌ها و مراکز ترک اعتیاد معتادان در قالب مجموعه‌های بهاران که معتادان پس از ترک اعتیاد به آن مراجعه می‌کنند ارائه شد.
سخنگوی مجمع نمایندگان تهران ضمن تشکر از شهرداری و استانداری تهران به دلیل راه‌اندازی مراکزی که معتادان برای مهارت آموزی به آنها مراجعه می‌کنند، خاطرنشان کرد: نهایتا پس از بررسی‌ها مشخص شد سه محله تهران نسبت به احداث این کمپ‌ها اعتراض دارند؛ محله اول در منطقه 14 بود که با هماهنگی شهرداری مکان کمپ تغییر و مسائل حل شد.
«البته مشکل مربوط به دو منطقه تهران یعنی محله ذهتابی در منطقه 17 و محله حکیمیه در منطقه 14 مورد اعتراض مردمی بود که در نهایت مقرر شد کمیته‌ای با حضور نماینده شورای شهر (حافظی) نماینده شهرداری تهران (هوشیار) و عضو مجمع تهران (طبیب زاده) تشکیل شده و موضوع بررسی شود.
طلا همچنین با تأکید بر اینکه پیگیری مطالبات مردمی و احقاق حق عمومی از جمله وظایف نمایندگان مجلس شورای اسلامی است خاطرنشان کرد:‌ اعضای مجمع نمایندگان تهران وظیفه خود می‌دانند در راستای خدمت به مردم شهرشان تمام مسائل بررسی و سپس اعمال نظر کنند.
انتهای پیام/ راه دانا
سه شنبه ۲۹ دی ۱۳۹۴ ساعت ۰۷:۲۵
کد مطلب: 424692
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *