۰

۷۰۰ هزار نفر مبتلابه صرع هستند/ لزوم استفاده از آخرین روش‌های تشخیصی و درمانی برای بیماران

رئیس انجمن مغز و اعصاب با اشاره به اینکه صرع یکی از انواع بیماری‌های مغز و اعصاب است که بیشترین کمک درمانی را می‌طلبد، گفت: ۷۰۰ هزار نفر در کشور مبتلابه صرع هستند.
۷۰۰ هزار نفر مبتلابه صرع هستند/ لزوم استفاده از آخرین روش‌های تشخیصی و درمانی برای بیماران
به گزارش سرویس بهداشت و سلامت تفتان ما، حسین پاک‌دامن در دوازدهمین کنگره بین‌المللی صرع بابیان اینکه ازنظر آماری تعداد بیماران مبتلابه صرع حدود 700 هزار نفر است، گفت: با توجه به اینکه ادعا می‌کنیم صرع یکی از انواع بیماری‌های مغز و اعصاب است که بیشترین کمک درمانی را می‌طلبد، وظیفه‌داریم آخرین روش‌های تشخیصی و درمانی را برای این بیماران به کاربریم.
وی دو راهکار را برای قرار گرفتن در مسیر پیشرفت و دریافت روش‌های نوین تشخیصی و درمانی برای این بیماری ارائه کرد و گفت: اولین راه آشنایی و استفاده از داروهای جدید و دومین راه، یافتن بیمارانی است که نیاز به جراحی دارند زیرا جراحی می‌تواند تا 80 درصد صرع را کنترل کند البته به‌شرط اینکه انتخاب بیماری که نیاز به جراحی دارد به‌درستی انجام‌گرفته و از دستگاه‌های نوین استفاده کنیم.
رئیس انجمن مغز و اعصاب افزود: دو سوم بیماران مبتلابه صرع حداکثر با دو دارو بیماری‌شان کنترل می‌شود اما مشکل ما 30 درصد باقی‌مانده است که مقاوم به درمان هستند و آخرین روش‌های تشخیصی و درمانی را باید برای آن 30 درصد ارائه دهیم بنابراین هم ازنظر تشخیصی و به‌ویژه ازنظر درمانی سعی می‌کنیم که خودمان را در جریان پیشرفت‌های دنیا قرار دهیم.
وی بابیان اینکه دستگاه‌های مهمی را برای کنترل صرع در کشور داریم، گفت: اما می‌خواهیم آخرین روش‌های تشخیصی و درمانی را برای بیماران صرع داشته باشیم.
انتهای پیام/ فارس
پنجشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۳۶
کد مطلب: 425013
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *