توقیف یک فروند شناور لنج صیادی پاکستانی متجاوز به حریم آب‌های ایران‌

1 بهمن 1394 ساعت 13:01

یک فروند شناور لنج صیادی پاکستانی متجاوز به حریم آب‌های ایران در چابهار توقیف شد.


به گزارش سرویس سيستان و بلوچستان تفتان ما، به نقل از روابط عمومی اداره کل شیلات استان سیستان و بلوچستان، یک فروند شناور صیادی که به صورت غیر‌قانونی وارد حریم آب‌های داخلی دریای عمان شده بود به همت یگان حفاظت منابع آبزی شیلات این استان و دریابانی چابهار توقیف شد.
سرپرست یگان حفاظت منابع آبزی شیلات ‌استان سیستان و بلوچستان ضمن اعلام این خبر گفت: ‌اکیپ گشت ناوگروه پایگاه دریابانی چابهار برای انسداد نوار مرز آبی و جلوگیری از تجاوز شناورهای بیگانه به منطقه گواتر اعزام شده که با رصد رادار مشخص شد یک فروند شناور لنج مشکوک از آب‌های پاکستان وارد آب‌های سرزمینی ‌ایران شده که بلافاصله در محل حاضر ‌و شناور مذکور را شناسایی و متوقف کردند.
‌روح‌الله حکیمیان افزود: لنج صیادی توقیفی از نوع گالیت بوده که ۵ ‌تبعه پاکستانی در آن حضور داشتند که به همراه ادوات صید و ۱۰۰ کیلوگرم انواع آبزی موجود در آن توقیف شده و جهت سیر مراحل قانونی تشکیل پرونده شده و به مراجع قضایی شهرستان چابهار معرفی شدند.
انتهای پیام/


کد مطلب: 425028

آدرس مطلب: https://www.taftanema.ir/news/425028/توقیف-یک-فروند-شناور-لنج-صیادی-پاکستانی-متجاوز-حریم-آب-های-ایران

تفتان ما
  https://www.taftanema.ir