به گزارش سرویس سيستان و بلوچستان
تفتان ما، به نقل از روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان داوود شهرکی اظهار داشت: سیستان و بلوچستان به دلیل ساختار زمینشناسی استان خاستگاه مناسبی برای انواع موادمعدنی است و آثار و نشانههای موجود نیز گواه بر این ادعا است.
وی افزود: زون فلیشی نهبندان - خاش، بلوک لوت و زون مکران و بخشهای رسوبی و کربناته قدیمی، مجموعههای پوسته اقیانوسی و مجموعههای آذرین نظیر توده گرانیتی زاهدان و کوه سفید سراوان، کمپلکسهای ولکانوپلوتونی بزمان -
تفتان و لار، زون فلیشی ناحیه مکران، حوضه رسوبگذاری جوان هامون جازموریان، دشت سیستان و سواحل دریای عمان، بسترهای مناسبی برای کانیزائی است.
شهرکی ادامه داد: میتوان متناسب با شرایط استان و اولویتبندی قابلیتها، راهبرد توسعه استان را طراحی و برنامه عملیاتی آن را نیز تدوین کرد.
وی ادامه داد: روند فعالیتهای معدنی و رشد فزاینده شاخصهای بخش معدن استان نسبت به سنوات گذشته و ارتقا جایگاه معدن استان نسبت به کشور در سالهای اخیر نشان میدهد که این بخش میتواند به عنوان محور توسعه استان قلمداد شود.
شهرکی خاطرنشان کرد: سهم نزدیک به 50 درصد صنایع معدنی استان از کل صنایع و سهم 100 درصدی صنایع معدنی بزرگ استان نظیر کارخانجات سیمان از صنایع بزرگ استان نشان دهنده جایگاه معدن در رشد استان است.
معاون امور معادن و صنایع معدنی سیستان و بلوچستان ادامه داد: در بخش ذخایر فلزی تا پایان سال 87 کمتر از 20 میلیون تن شناسایی شده است که این میزان در حال حاضر بالغ بر 400 میلیون تن است که رشدی معادل 20 برابر کل ذخایر فلزی استان تا پایان سال 87 را نشان میدهد ایـن ذخایر شامل مس، تیتانیوم، سنگ آهن و آهن پلاسری، طلا، منگنز، آنتیموان و است.
انتهای پیام/