۰

سخنان اخیر رئیس جمهور متناقض با شعارهای تبلیغاتیش بود

واکنش و انتقاد دادستان مرکز استان زنجان به سخنان رئیس جمهور در همایش استانداران،فرمانداران و معاونان و مدیران کل سیاسی و انتخابات در گفت و گو با موج رسا اعلام شد.
سخنان اخیر رئیس جمهور متناقض با شعارهای تبلیغاتیش بود
به گزارش سرویس اجتماعي  تفتان ما، حجت الاسلام حسن مظفری دادستان مرکز استان زنجان در واکنش به سخنان مطرح شده از سوی رئیس جمهور در جمع استانداران و فرمانداران،اظهار داشت: شخص رئیس جمهور را که مردم به خاطر لباس روحانیت،شعار اعتدال،سطح تحصیلات(درجه اجتهاد و دکتری حقوق) سوابق درخشان قبل از انقلاب و بعد از آن و نیز درک تفاوت بین کاغذ پاره و قطعنامه انتخاب کرده و به ایشان رای دادند و خود ایشان نیز در بیان بیوگرافی خویش تاکید کرده است که با مقام معظم رهبری نمک خورده و نمکدان نخواهم شکست، با مداقه در سخنرانی  وی به نظر می رسد برخی مواضع ایشان با آنچه در دوران نامزد انتخابات ریاست جمهوری و در شعارهای تبلیغاتی بیان شد فاصله گرفته است.
وی افزود: سخنرانی رئیس جمهور علاوه بر اینکه متناقض با شعارهای تبلیغاتی و حتی سخنرانی های قبلی ایشان بود، باید گفت صدر و ذیل سخنان وی نیز به هیچ وجه از جمله تاکید بر بی طرفی و عدم مداخله با همدیگر همخوانی نداشت.
حجت الاسلام حسن مظفری دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان زنجان با تاکید بر فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خصوص شرکت در انتخابات افزود: اولاً سخنرانی رئیس جمهور با سخنرانی مقام معظم رهبری در جمع دست اندرکاران انتخابات که فرمودند: « بله بنده هم گفته ام و باز هم می گویم کسانی که حتی نظام را قبول ندارند بیایند در انتخابات شرکت کنند اما نه اینکه کسی که نظام را قبول ندارد بخواهند مجلس بفرستند هیچ جای دنیا چنین چیزی وجود ندارد وقتی که ما گفتیم آقا شما که نظام را قبول نداری بیا بگویید خیلی خوب پس اجازه بدهید من به کسی رای بدهم که او هم نظام را قبول ندارد این معنی ندارد در هیچ جای دنیا در مراکز تصمیم گیری آن کسی که اصل نظام کشور را قبول ندارد راه نمی دهند » کاملا زاویه دارد .
وی افزود: ثانیاً، ایشان در سخنرانی هایشان بارها بیان کردند که دولت، دولت اعتدال است و در انتخابات هم باید فراجناحی انجام وظیفه نماییم،اما در همایش استانداران،فرمانداران و معاونان و مدیران کل سیاسی و انتخابات بیان داشتند: هر چند باید بیطرف باشیم و حق مداخله نداریم اما دلمان می خواهد معتدلین به مجلس بروند این آرزوی ماست.
دادستان مرکز استان زنجان ادامه داد: در همین راستا باید گفت شعار اصلی این دولت اعتدال است ولی متاسفانه رئیس جمهور تا کنون تعریف جامعی از واژه اعتدالی که منظورشان است، ارائه نکرده است تا بدانیم منظور از معتدلین چه کسانی هستند.
وی افزود: هر چند در همایش ملی تبیین مفهوم عدالت در شهریور سال 1392 در پیامی اعتدال را این چنین تبیین کردند که: « اعتدال واژه ای است که آن را بر مردمان وطنم عرضه کرده ام تا آنان را بر ضرورت آغاز راهی نو فرا بخوانم و امید در دل افراد جامعه زنده کنم، من با ادراک خویش از اعتدال آن را محلی برای بهتر زیستن ایرانیان می دانم و باور داشته باشیم که اعتدال آرمان خواهی واقع بینانه است » و این تعریف اعتدالی که مردم بخاطر آن به ایشان رای دادهاند، نیست،نمی توان معتدلین را با این تعاریف در انتخابات مجلس شورای اسلامی بدست آورد.
 
*نباید به اسم اعتدال انقلابی ها کنار زده شوند
حجت الاسلام مظفری با تاکید بر بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص معنای واقعی اعتدال و نیز برداشت های مختلف برخی افراد و گروه ها از این واژه خاطر نشان کرد: مقام معظم رهبری «مدظله العالی» در دیدار مسئولان نظام که شخص رئیس جمهور نیز حضور داشت در خصوص شعار دولت فرمودند: « شعار دولت اعتدال است. اعتدال شعار بسیار خوبی است ما هم تاکید می کنیم اعتدال را، افراط محکوم است و بد است سفارشی که من می کنم این است که جریان های مومن را با شعار اعتدال کنار نزنید، بعضی ها این کار را دارند می کنند من میبینم در صحنه سیاسی کشور با شعار پرهیز از افراط ، سعی می کنند جریان های مومن را که در خطرها آن جریان است که زود تر از همه سینه سپر می کنند؛ آن جریان است که دولت ها را در مشکلات واقعی به معنای واقعی کلمه حمایت می کنند کنار بزنند، مراقب باشید اسلام مظهر اعتدال است. این« اَشِدّاءُ عَلَى الکُفّارِ رُحَماءُ بَینَهُم  » اعتدال است«  قَاتِلُواْ الَّذِینَ یَلُونَکُم مِّنَ الْکُفَّارِ » اعتدال است اعتدال اینهاست. معنای اعتدال این نیست که ما از کارهای احساس وظیفه ای که فرد مومن،جریان مومن،مجموعه مومن انجام می دهد جلوگیری کنیم . »
وی تصریح کرد: همچنین مقام معظم رهبری «مدظله العالی» در شهریور سال 1386 در دیدار مسئولان نظام که شعار دولت وقت یعنی دولت نهم نیز همین عدالت بود بیان کردند: « گاه به اشتباه واژه اعتدال گرایی در برابر واژه انقلابی گری قرار می گیرد اعتدال به معنای عدول از اصول نیست و در حقیقت انقلابی گری و اعتدال گرایی برهم منطبق هستند و این دو از هم تفکیک پذیر نیستند .»
دادستان مرکز استان زنجان با اشاره به رویکرد دولت در نحوه انتصابات مدیران و نیز انطباق عملکرد دولت با شعارهای گفته شده، اظهار داشت:  با توجه به تعریف های مقام معظم رهبری از اعتدال و تیز بینی معظم له در سال 1393 و با توجه به آیات قرآن کریم و نیز روایات ائمه معصومین در خصوص اعتدال و آنچه از عملکرد دولت یازدهم در انتصابات مشاهده می شود همانطور که خودشان فرموده بودند آنهایی که اتوبوسی آمده اند اتوبوسی هم خواهند رفت، زرنگی این دولت این بود که مدیران را با خودروهای تک سرنشین آورد ولی اتوبوسی  برنداشت و با خودروی تک سرنشین برداشت.
وی ادامه داد: هر دو دولت هم دولت نهم و هم دولت یازدهم همه مدیران دولت قبلی را برداشتند و فرقشان در این بود که این دولت با اعتدال و با آرامی برداشت مطلب در این خصوص زیاد است ولیکن موضوع قابل تامل این است که از هر دو دولت این سئوال را می توان کرد که آیا از چند صد مدیر دولت های قبل یک نفر هم واجد شرایط ابقاء در پست خویش و یا حتی پایین تر از آن پست نبود ؟ اگر بود چرا برداشتید اگر نبود آن وقت وای بر حال نظام !
حجت الاسلام مظفری یادآور شد: متاسفانه از سخنان رئیس جمهوری آن چه برداشت و حاصل می شود این است که اعتدالی که مراد ایشان است، غیر از آنی است که دین مبین اسلام آن را بیان و مقام معظم رهبری و حضرت امام خمینی (قدس سره) آن را تبیین کرده اند که در جای خود و در صورت نیاز توضیح خواهم داد ولی در هر صورت بنا به فرمایش مقام معظم رهبری نباید با شعار اعتدال جریان های مومن و متعهد را کنار بگذاریم .
وی افزود: ثالثاً رئیس دولت محترم باید اصول و معیارهای کلی را بیان می کرد و در سخنرانی هایشان به صورت فراجناحی مطالب خود را اظهار می کرد، رئیس جمهور علیرغم اینکه در سخنرانی خود بیان کرد که دولت طرفدار جناح و حزب و کاندیدای خاصی نیست ولیکن کاملا جناحی سخنرانی کرد،انتظاری که مردم از ایشان دارند خیلی بالاتر از دولت گذشته است.
 
*در شان مقام ارشد دولت نیست عملکرد شورای نگهبان را زیر سئوال ببرد
دادستان مرکز زنجان افزود: رابعاً از سخنرانی ایشان کاملا این برداشت می شود که شورای نگهبان سلیقه ای عمل می کند و نه قانونی و این خود گناه نابخشودنی است و به هیچ وجه در شان و شخصیت مقام دوم مملکت و یک سیاستمدار برجسته و مخصوصا در شان و کسوت شریف روحانیت نیست که اینچنین مطالبی را بیان کنند چرا که خود این موضوع موجب خشنودی دشمنان نظام جمهوری اسلامی می شود.
وی گفت: خامساً از سخنان رئیس جمهور که اظهار داشتند: «اگر یک جناح هست و یک جناح نیست دیگر به انتخابات هفتم اسفند ماه نیاز نداریم و آنها به مجلس تشریف ببرند » از این جمله معاندین نظام و کسانی که در آنها زمینه ایجاد فتنه وجود دارد چه برداشت هایی می نمایند؟
دادستان مرکز استان زنجان  تصریح کرد: سادساً آیا از مجموع سخنان رئیس جمهور چه در خصوص احزاب و چـه در خصوص شرایط انتخاب شونـدگان اومانیسم « انسان محوری »  برداشت نمی شود ؟
حجت الاسلام مظفری ادامه داد: سابعاً علاوه بر قانون اساسی وقتی که به قرآن کریم و روایات ائمه معصومین نگاه می کنیم شرایط عمومی برای انتخاب حتی برای سپردن یک مسئولیت کم ارزش ضروری است، تا چه رسد به نماینده مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری. بعد از داشتن شرایط عمومی باید سراغ شرایط خاص که عبارت از تخصص و مهارت است، برویم، این دو با هم قابل جمع هستند در کشور هزاران نفر را داریم که هم شرایط عمومی را دارند و هم شرایط اختصاصی را اما تخصص باید توام با تعهد و مسئولیت پذیری باشد اگر شخصی باشد که التزام عملی به اسلام نداشته باشد،نظام جمهوری اسلامی را قبول نداشته باشد،ولایت فقیه را قبول نداشته باشد و با تقوا نباشد آیا این شخص می تواند برای نظام اسلامی تصمیم بگیرد و در فکر حل مشکلات مردم و جامعه اسلامی باشد.
وی افزود: حال که اینقدر سخت گیری می شود وضع مان این چنین است (متاسفانه تهاجم فرهنگی زنگ خانه همه مان را به صدا درآورده و نه تنها به رهبری لبیک نمی گوییم بلکه حتی در ظاهر هم در همه دولت ها و حتی این دولت شعارش را نمی دهیم و دولت هفتم هم می گفت اصلا تهاجم فرهنگی وجود ندارد » و واقعیت امر این است که اگر سخت گیری نمی شد معلوم نبود قطار پر شتاب انقلاب اسلامی با چه سرنوشتی مواجه شده بود.
 
*رئیس جمهور نباید آدرس غلط به مردم بدهد
دادستان مرکز استان زنجان خاطرنشان کرد: رئیس جمهور توجه نمایند که خودشان آدرس اشتباهی ندهند چرا که هم مردم آدرس را بهتر می دانند و هم قانون اساسی خوب و روشن تبیین کرده و هم شورای نگهبان خوب عمل می کند و هم مقام عظمای ولایت و مراجع محترم تقلید اصول کلی را به صورت عالی تبیین می نمایند و باید بدانند که آن دو ملاکی که چشم دشمنان خارجی نظام را کور کرده از اصول اولیه انتخاب شوندگان است، دشمنان جمهوری اسلامی می خواهند همین دو اصل نباشند تا به آرزوی خویش برسند .
حجت الاسلام مظفری ادامه داد: اینکه رئیس جمهور بگوید چرا آدرس غلط به مردم می دهیم و چرا فقط التزام به دو اصل را ملاک قرار می دهیم اولاً اینچنین نیست که فقط این دو شرط را ملاک قرار دهند ولی در هر صورت از شرایط اولیه و اساسی و مهم شرایط عمومی همین دو شرط است. ثانیاً این مطلب از زبان مسئول دولتی که هشت سال در جنگ تحمیلی در خط مقدم بوده و لقب امام را برای اولین بار قبل از انقلاب به حضرت امام خمینی (ره) منتسب نموده بعید به نظر می رسد .
وی در پایان صحبت های خود با طرح سئوالاتی در خصوص سخنرانی رئیس جمهور اظهار داشت:آیا محتوا ، ظاهر و باطن سخنرانی رئیس جمهور پر از مطالب کنایه دار و پر طعنه نبود؟ آیا سخنان وی کمک به حاشیه کشاندن انتخابات و ایجاد هزینه نمی نماید ؟ نباید بی جهت هزینه ایجاد کنیم علی الخصوص دولت  تدبیر وامید و اعتدال و نباید شور و شوق حضور در انتخابات را تبدیل به ناامیدی کند.
انتهای پیام/ راه دانا
پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۰۸:۵۶
کد مطلب: 425617
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *