نفوذ فرهنگی خانمان سوز است/ اصلاح طلبان مجلس ششم به فکر بازی سیاسی بودند نه معیشت مردم

10 بهمن 1394 ساعت 7:16

صفار هرندی در فریدن گفت: دشمن با انواع توطئه ها و نفوذ فرهنگی، امنیتی و سیاسی در پی این بود که از استقامت مردم بکاهد و به انقلاب ضربه بزند ولی هیچ گاه نتوانست در توطئه های شیطانی خود موفق باشد.


به گزارش سرویس سياسي تفتان ما، به نقل از فریدن نا، محمدحسین صفارهرندی روز گذشته در اجلاس عمومی مجمع بسیج شهرستان فریدن که در سالن کانون جوانان بسیج این منطقه برگزار شد، با اشاره به اینکه امروزه قدرت ایران در منطقه و جهان تثبیت شده، گفت: دشمن با انواع توطئه ها و نفوذ فرهنگی، امنیتی و سیاسی در پی این بود که از استقامت مردم بکاهد و به انقلاب ضربه بزند ولی هیچ گاه نتوانست در  توطئه های شیطانی خود موفق باشد.
وی ادامه داد: یکی از توطئه های دشمن در همان اوایل انقلاب نفوذ امنیتی بود که در همین راستا شاهد نفوذ کسانی در کانون‌های حساس کشور بودیم که در زمان حیاتی ضربه‌هایی را از طرف دشمنان به انقلاب وارد کردند که از جمله ضرباتی که آنها به کشور زدند می‌توان به شهادت شهید بهشتی و یارانش اشاره داشت، که دشمن با این ترورها در پی ایجاد شکست در صف انقلاب بود اما دیدیم که مردم و رهبر انقلاب امام خمینی(ره) با این ترفندها عقب نشینی نکرده و در این راه با انگیزه ای بیشتری قدم برداشتند.
صفار هرندی یکی دیگر از ابعاد نفوذ در اوایل انقلاب را نفوذ نظامی دانست و بیان کرد: نفوذ نظامی یعنی رخنه به یک نقطه از کشور که امکان ضعف در آن نقطه وجود دارد و هدف آن، اشغال بخشی از یک سرزمین می باشد تا مقدمه ای برای تسلط بر کل آن کشور فراهم شود.
وی در ادامه تشریح نفوذ نظامی بیان کرد: دشمن از لحاظ نظامی تمام زور خود را در دوران جنگ تحمیلی زد و بعد از آن هم زمانی که احساس کرد نظام سست شده است، خواست به آن ضربه بزند، ولی در عملیات مرصاد یک ضربه اساسی خورد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به عملکرد دولت موقت، گفت: زمانی که کارنامه دولت موقت را نگاه می‌کنیم می‌بینیم که در آن افرادی هستند که شیفته ای غرب بودند و بعد از آنکه از کشور خارج شدند به آغوش همان آنها پناه بردند، کسانی که سر سفره انقلاب قرار داشتند ولی از غرب ارتزاق می کردند.
صفار هرندی اظهار داشت: در تسخیر لانه جاسوسی هم مشخص شد که بنی‌صدر دارای کد رمزی است و زمانی که در پاریس حضور داشت، در سفارت آمریکا یارگیری شده بود، البته خودش هم این موضوع را رد نمی‌کند که برای مشورت دادن به سفارت آمریکا می‌رود، ولی چرا کسی که فقط مشورت می‌دهد باید دارای کد رمزی باشد.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخشی دیگری از صحبت های خود مبنی بر اینکه دشمن نمی تواند دست از توطئه و عملیات نفوذی خود بکشد، اعلام کرد: درست است که دشمن شکست های درعملیات نفوذی خود داشته ولی هیچگاه پا پس نمی کشد و اینبار با نفوذ سیاسی- فرهنگی در پی ضربه زدن به انقلاب می باشد.
نفوذ تفکر انقلابی را نشانه رفته است/ نفوذ در اندرونی نظام رخنه کرده است
این سخنران با اشاره به فرموده امام خمینی (ره) مبنی براینکه گاهأ نفوذی صحبت های خود را از زبان افراد ساده لوح بیان می کند، تصریح کرد: نفوذی فقط این نیست که بمب گذاری کند و شخصیتی را از بین به برد، بلکه بمبی که در این نقوذ استفاده می شود تفکر انقلابی و شاکله شخصیتی انسان را از بین می برد، نگاه را تغییر می دهد و بعد ما شاهد آن هستیم که افرادی که تا دیروز درس انقلاب می دادند، حال خود یک ضد انقلابی شدند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: عنصر نفوذی گاه این فرصت را پیدا می کنند که بروند و در کنار یکی از مقامات عالی رتبه ای کشوری سمت بگیرند که از اول انقلاب بوده و امروزه نیز شاهد این امر هستیم مثلا آقایی که در مجمع تشخیص مصلحت نظام توانسته بود به‌ عنوان مشاور رئیس مجمع خود را جا بزند، در سال ۸۸، یک نامه به کروبی این فرد فتنه گر می‎نویسد و امام(ره) را جلاد و قاتل معرفی می‌کند و به کروبی می‌گوید قرارمان این نبود که از امام (ره) دم بزنیم.
وی گفت: وقتی ما به آقای هاشمی رفسنجانی گفتیم کنار شما چنین کسی بوده است، با این لحن که بله در دوره ریاست جمهوری ما آقای بود بنام هراتی که کارهای خوبی می کرد اما چندین سال از آن خبر نداشتیم تا یکسال پیش که فهمیدیم توسط برادرمان محمد در دفترمان جذب شده و بعد از این نقل و قول ها ما گفتیم که در آنجا نباشد، جواب ما را داد.
صفار هرندی یکی از راه‌های دشمن برای نفوذ را تغییر شکل نفوذ دانست، تصریح کرد: امروز نفوذ از نوع فرهنگی- سیاسی است، برخی امروز با رخنه در اندرونی نظام در صدد ضربه زدن به نظام هستند؛ ما شاهد این بودیم مشاور ریاست محترم جمهور با حضور در یک اجلاس خارجی با ظاهری حاضر می شود که در راستای سیاست های کشورمان نیست، تحقیق که از این شخص به عمل می آید مشاهده می شود این فرد کلا انقلاب اسلامی را اشتباه و آن را عامل بدبختی و عقب ماندگی می داند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، حالت شیفتگی برخی رسانه ها به سمت غرب را نیز یکی از مصادیق نفوذ برشمرد، عنوان کرد: گاها دیده می شود برخی از رسانه ها با وجود تمام اهانت های که کشورهای بیگانه به ما می کنند به محض اینکه یکی از سران ما به این کشورها سفر می کند آن را به گونه انعکاس می دهند که تصور می شود که تمام نعمت ها و برکات می خواهد به سمت کشور ما روانه شود.
وی ادامه داد: اگر اخبار را مشاهده کنیم می بینیم در همین سفر ریاست محترم جمهور به فرانسه، کشور میزبان حتی نمی خواهد در شان ریاست جمهور ما مهمانی بدهد و از بزم شراب خود بگذرد که این امر نیز باعث کنسل شدن ضیافت شام می گردد یا در زمانی که رئیس جمهور ما به عنوان مهمان در آنجا حضور دارد رسم مهمان نوازی را به جا نمی آورد و طی نامه ای به کشورها اروپایی خواهان آمادگی آنها برای اعمال تحریم های بیشتر به ایران است.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به نفوذ  در پسا برجام و فرموده مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه برخی ها آمریکا را به گونه ای بزک می کنند که چهره  آن به مانند یک فرشته جلوه گر می شود، افزود: در قضییه برداشتن تحریم ها به گونه عمل  شد که گویا برداشتن تحریم ها توسط آمریکا تمام مشکلات را حل کرد ولی می بینیم به محض برداشت یک دسته از تحریم ها، آمریکا دوباره به بهانه نقض حقوق بشر تحریم های جدید اعمال می کند و دزدانه ۲٫۵ میلیارد از دارایی های ایران را تصاحب می کند.

نفوذ فرهنگی خانمان سوز است/ افرادی را که برای مجلس انتخاب می کنیم به فکر بازی های سیاسی  نباش
صفارهرندی در بخش دیگری از صحبت های خود تاکید کرد: امروز نفوذ فرهنگی در راس کار دشمنان است و در این نفوذ  تک ‌تک نقاط قوت و اقتدار نظام نشانه گرفته شده.به طور مثال دیده می‌شود برخی مسوولان در روزهای اخیر در استان فارس از تشییع شهدای وطن جلوگیری می کنند و یا عده ای در دانشگاه امیر کبیر اجازه دفن شهیدان را در دانشگاه نمی‌دهند.
وی ادامه داد: حال این افراد به شهیدی که هم وطن و هم کیش خودش هست، حرمت نمی گذارد ولی به محض اینکه می شنود افرادی توسط داعش در فرانسه کشته شدند به در سفارت این کشور می رود شمع روشن می کند و اشک می ریزد؛ بله نفوذ فرهنگی خانمان سوز است و اینجا می‌فهمیم که جنس نفوذ تغییر کرده و از طریق رخنه در باورها و جابه‌جا کردن ارزش‌ها عمل می‌کند.
مشاوره فرهنگی فرمانده سپاه در صحبت های خود به انتخابات گریزی زد و اظهار کرد: کشور در آستانه انتخاباتی بزرگ است و باید مراقب بود کسانی را راهی مجلس کنیم که معیارش حفظ ارزش ها و آرمانهای انقلاب باشد و به فکر راحتی و معیشت مردم باشد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه باید کسی را روانه مجلس کنیم که به فکر بازی های سیاسی نباشد و اوضاع معیشتی مردم را در نظر بگیرد، بیان کرد: در مجلس ششم ما به یکی از نماینده های اصلاح طلب که این روزها جزء خارج نشین هاست گفتیم، دست از بازهای سیاسی بردارید و به فکر معیشت مردم باشید ولی وی این پاسخ را داد، ما از اولی که مبارزات انتخاباتی را آغاز کردیم، گفته بودیم پیگیر توسعه سیاسی هستیم و کاری به مسائل اقتصادی نداریم.
وی در ادامه بیان کرد: با این طرز تفکر بعد از این که فتنه در سال ۸۸ راه می افتد این افراد جلودار فتنه می شوند و بعد از فرو کش کردن فتنه نیز آنها راهی خارج کشور می شوند، که در میانشان وزیر، معاون رییس جمهور، نماینده و افراد دیگر نیز هستند، پس باید مراقب بود که چه کسانی را به مجلس می فرستیم.

حفظ مواضع ملت و انقلاب از ویژگی ها یک فرد منتخب است
مشاور فرهنگی فرمانده سپاه با این عنوان که باید کسانی را انتخاب کرد که در حفظ مواضع ملت و انقلاب مستحکم و مقاوم باشند، گفت: ما باید کسانی امثال سید حسن مدرس را انتخاب کنیم که وقتی روس ها کشورمان را تهدید کرده بودند به پشت تریبون مجلس می رود و می گوید «دوستان آیا درست است از ترس مرگ خودکشی کنیم» و چنان بر روی مواضع کشور پایداری می کند که تمام نماینده ها با وی همراه می شوند و این امر باعث عقب نشینی روس ها می شود.
صفار هرندی در بخش دیگر از صحبت های خود به جایگاه ویژه مجلس خبرگان اشاره کرد و تاکید کرد: باید بدانیم که مجلس خبرگان از جایگاه ویژه و بسیار حساسی برخوردار می باشد، جایگاه است که باید نائب امام زمان را مشخص کند، آیا می توان به سادگی از کنار از آن گذشت و در انتخاب های خود سهل انگاری کرد، مگر نبودند برخی عمامه به سرهای که امروز خارج نشین هستند و از آنجا ارتزاق می کنند، باید مراقب بود .
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه با تشکر از شورای نگهبان از نظارت دقیق آنها بر انتخابات، گفت: الحمدالله که شورای نگهبان مردانه ایستاد تا برای احراز صلاحیت اجتهادی افراد از آنها آزمون بگیرد و در این راه برای هیچ یک از کاندیداها تفاوتی قائل نشد و چه بسا که افرادی قابل احترام طبق صلاح دید خود در این آزمون شرکت نکردن، که شورای نگهبان نیز از همراهی با آنها معذور شد .
وی با این سخن که باید فردی در انتخابات باید منتخب مردم باشد که از ارزش های این نظام و خون شهدای این انقلاب پاسداری کند، گفت: افراد منتخب باید دلسوز نظام باشد و نه اینکه منظور از رسیدن به قدرت فقط پر کردن جیب خودشان و هم پیمان ها و هم حزبی های خود باشد.
مشاوره فرهنگی فرمانده سپاه، آینده انتخابات را روشن توصیف کرد و اعلام کرد: باید نیروهای حزب الهی و اصولگرا متحد وارد میدان شوند و اشباهات گذشته را تکرار نکنند، وقتی شاهد این هستید که طرف مقابلتان متعهد عمل می کند شما نمی توانید منفعلانه عمل بکنید همانگونه که من گواهی می دهم تمام شاخه های اصولگرای در مرکز در کنار هم قرار گرفتند باید نیروهای اصولگرایان در شهرستانها نیز متحد عمل کنند تا موفق شوند و تمام ظرفیت ها که از جبهه انقلاب هستند در کنار  یکدیگر قرار بگیرند.
وی در پایان هم به قدرت ایران در خارج از مرزها اشاره داشت و بیان کرد: ۴ سال پیش آمریکا می‌گفت کار بشار اسد را تمام می‌کند، ولی بعد از ۴ سال تازه جان کری به پوتین می‌گوید بنا نداریم بشار اسد را کنار بگذاریم و حتی بشار در انتخابات هم شرکت می کند، این صحبت های است که ایران ۴ سال پیش مطرح کرد و گفت مردم سوریه خودشان باید سرنوشتشان را انتخاب کنند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه امروز دوست و دشمن به قدرت جمهوری اسلامی ایران در منطقه اذعان دارند، تصریح کرد: امروز وقتی پوتین برای حل مشکل سوریه پیش می آید اولین گفته اش این است که اگر ایران هست من برای حل مشکل سوریه پیشقدم به شوم وگرنه این امر بدون ایران امکان پذیر نیست؛ و این نشان قدرت نفوذ ایران در منطقه است.
انتهای پیام/


کد مطلب: 425723

آدرس مطلب: https://www.taftanema.ir/news/425723/نفوذ-فرهنگی-خانمان-سوز-اصلاح-طلبان-مجلس-ششم-فکر-بازی-سیاسی-بودند-نه-معیشت-مردم

تفتان ما
  https://www.taftanema.ir