۰

کنترل منابع توسط شرکت های خارجی، ایران را تبدیل به مصرف کننده می کند/سند غریبانه چشم انداز ششم توسعه در مشهد

رییس کانون زنان بازرگان خراسان رضوی گفت: برخی هیأت های تجاری خارجی، پیشنهاد کنترل منابع که شامل نیروی انسانی، منابع مالی و تکنولوژی است را در قراردادهای خود ذکر می کنند و سهل انگاری در عقد چنین قراردادهایی، باعث می شود تا ما بازهم مصرف کنند باقی مانده و تبدیل به بازار صادرات این کشورها بشویم.
کنترل منابع توسط شرکت های خارجی، ایران را تبدیل به مصرف کننده می کند/سند غریبانه چشم انداز ششم توسعه در مشهد
به گزارش سرویس اجتماعي  تفتان ما، نسرین یوسفی رییس کانون زنان بازرگان خراسان رضوی، در گفتگو با خبرنگار پرستوها اظهار داشت: توجه به اقتصاد رقابتی و داشتن یک سند استراتژی توسعه اقتصادی برای هر واحد صنعتی کوچک و بزرگ را ضروری است.
وی تصریح کرد: شناسایی بازار فروش و قیمت تمام شده یک محصول در یک واحد صنعتی و مقایسه آن با واحدهای مشابه در بازارهای داخلی و خارجی، دستیابی به شناخت کافی درباره نیاز مشتریان به یک محصول و انطباق آن با کیفیت محصول آن واحد، مسائلی است که برای شناخت جایگاه یک واحد صنعتی درمیان بازارهای داخلی و خارجی، بسیار حائز اهمیت است.
رییس کانون زنان بازرگان خراسان رضوی با بیان اینکه ادامه مسیر با روش های سنتی امکان پذیر نیست، افزود: در کشور ما، زمان، بهره وری و کنترل منابع در پروژه ها، در نظر گرفته نمی شود و با این روند، حضور هیأت های تجاری متعدد نیز، کاری از پیش نخواهد برد.
کنترل منابع توسط شرکت های خارجی، ایران را تبدیل به مصرف کننده می کند
وی ادامه داد: در شرایطی که در ایران 58درصد خواب سرمایه و 42درصد فرار سرمایه وجود دارد، برخی هیأت های تجاری خارجی، پیشنهاد کنترل منابع که شامل نیروی انسانی، منابع مالی و تکنولوژی است را در قراردادهای خود ذکر می کنند و سهل انگاری در عقد چنین قراردادهایی، باعث می شود تا ما بازهم مصرف کنند باقی مانده و تبدیل به بازار صادرات این کشورها بشویم.
یوسفی نقش پایداری فضای کسب وکاردر روابط تجاری را بسیار حیاتی برشمرد و افزود: تغییر عوامل موثر بر فضای کسب وکار و وجود قوانین مخل، مسائلی است که سرمایه گذار خارجی برای نهایی کردن یک قرارداد، در نظر می گیرد.
سند غریبانه چشم انداز ششم توسعه در مشهد
وی با اشاره به سند چشم انداز برنامه ششم توسعه استان، افزود: طرح توسعه و استراتژی مشهد، بسیار غریبانه نوشته شده است و تأثیر آن را در 6 سال آینده، صنایع کوچک خواهند دید.
عضو اتاق بازرگانی مشهد با اشاره بر اینکه چاره صنایع خرد و کوچک در پسابرجام را، تکمیل یک زنجیره تولید است، عنوان داشت: در چندسال اخیر، نبود یک برنامه دقیق برای تأسیس و محصول واحدهای خرد و متوسط صنعتی، آسیب فراوانی به این بخش وارد کرد ولی اکنون فرآیند تجهیز و تکمیل یک زنجیره تولید توسط چند واحد صنعتی خرد، تحت یک برند مشترک، ضمن کاهش قیمت تمام شده آنها موجب بهره وری می شود.
رییس کانون زنان بازرگان خراسان رضوی در انتها تاکید کرد: امروز متخصصین اقتصاد، مسیر توسعه را از شرکت های خصوصی و واحدهای خرد به سمت خوشه های صنعتی، کنسرسیوم ها و هلدینگ های سرمایه گذاری هدایت کرده اند تا با کمترین میزان حمایت دولت ها، بهره وری لازم صورت پذیرد.
انتهای پیام/
چهارشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۰۲
کد مطلب: 426151
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *