به گزارش
تفتان ما، براي نخستين بار در استان سيستان و بلوچستان كارگاه آموزش بازي فكري ليوان چيني با حضور رييس كميته ليوان چيني فدراسيون ورزش هاي همگاني در شهرستان خاش برگزار شد.
بی شک خیلی از مردم در اخبار و برنامه های سرگرم کننده فیلم و تصاویری از مسابقات لیوان چینی دیده اند. مسابقاتی که در آن شرکت کنندگان تعدادی لیوان رنگی را روی هم می چینند و در این رقابت ها سرعت عمل و مهارت در چینش تعیین کننده برنده است.
از سال 1388 گروه لیوان چینی در انجمن کمیته ورزشهای تفریحی و مهارتهای فردی نمایشی فدراسیون ورزش های همگانی تشکیل شد و تاکنون چهار دوره مسابقات قهرمان کشوری نیز تحت این عنوان برگزار شده است که چهارمین دوره این رقابت ها نیز به صورت غیرمتمرکز در اصفهان بوده است.
رييس كميته ليوان چيني فدراسيون ورزش هاي همگاني در حاشيه برگزاري كارگاه آموزشي مسابقات ليوان چيني در خاش، در گفت و گو با خبرنگار
ما با بيان اينكه اين ورزش در سال 88 توسط خود وي وارد ايران شده است، اظهار كرد: ليوان چيني ورزشي براي افزايش تمركز، هماهنگي عصب و عضله، افزايش تقويت رابطه دست و چشم و هماهنگي بيشتر بين دونيم كره مغز با بدن بسيار مفيد و موثر است.
محمد محمدي با بيان اينكه تاكنون 5 دوره مسابقات قهرماني در سطح كشور و استانهاي مختلف برگزار شده، افزود: اين كارگاه با هدف ارتقاء سطح كيفي دانش آموزان به همت اداره آموزش و پرورش شهرستان خاش به مدت 2 روز در اين شهرستان برگزار شد.
وي با بيان اينكه اين كارگاه ها براي مربيان تربيت بدني و ورزش مدارس و معلمين ورزش و دانش آموزان برگزار شده است، خاطرنشان كرد: استقبال خانواده های خاشي از این مراسم بسیار چشمگیر بوده و حضور این تعداد شرکت کننده در كارگاه لیوان چینی بی بدیل است.
محمدي اظهار كرد: لیوان استفاده شده در این رشته ورزشی مخصوص است و جنس و طراحی آن به گونه ای است که در راستای ماهیت رشته یعنی تمرکز و سرعت عمل است.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
انتهاي پيام/