ضرورت چابک‌سازی و تبدیل سازمان تدارکات پزشکی به هلدینگ/ تاکید بر افزایش بهره‌وری در سازمان و شرکت‌های زیر مجموعه

26 بهمن 1394 ساعت 9:39

رئیس جمعیت هلال‌احمر با تاکید بر این که سازمان تدارکات پزشکی نیازمند تحول اساسی است، گفت: باید با چابک‌‌سازی سازمان تدارکات آن را تبدیل به یک هلدینگ کرد؛ چراکه سازمان در ساختار کنونی با یک بنگاه اقتصادی فاصله دارد.


به گزارش سرویس بهداشت و سلامت تفتان ما، سید امیرمحسن ضیائی در شورای معاونین جمعیت هلال‌احمر،  ضمن تقدیر از خدمات جزنی و معرفی فلاح به عنوان سرپرست سازمان تدارکات پزشکی، گفت: جزنی در مدت تصدی خود در سازمان تدارکات، بسیاری از پرونده‌های چندین ساله سازمان را پیگیری و به‌روز  کرده و زحمات زیادی را متحمل شدند که جای تقدیر دارد، اما به علت مشکلات جسمانی شدید قادر به ادامه خدمت نبوده و تقاضای استعفا کردند که به اصرار خودشان پذیرفته شد.
ضیائی همچنین به سوابق بسیار خوب فلاح در سازمان تدارکات پزشکی و مدیریت قابل تقدیر و حرفه‌ای وی در بیمارستان هلال‌احمر ایران در لبنان، اشاره و عنوان کرد: باید با تلاش مضاعف سازمان تدارکات پزشکی را به اهدافی که برای آن ترسیم شده است، برسانیم تا این سازمان بتواند به بازدهی مناسبی که برای آن ترسیم شده، دست یابد.
تلاش‌های جزنی در سازمان تدارکات پزشکی ستودنی است
حسین رحمانی‌نیا، مشاور رئیس جمعیت هلال‌احمر در امور مجامع و شرکت‌ها نیز در مراسم تودیع و معارفه روسای سازمان تدارکات پزشکی که در این سازمان برگزار شده‌ بود، ضمن تقدیر از زحمات و تلاش‌های جزنی در مدت زمان پذیرش مسئولیت در این سازمان، گفت: جزنی از ابتدای قبول مسئولیت مدیریت سازمان، همواره بر این تاکید داشتند که موقت و محدود قبول مسئولیت خواهد کرد و به‌حق در مدت کوتاه زحمات و تلاش‌های بسیاری را متحمل شدند.
وی با اشاره به این که سنگینی کار در سازمان تدارکات پزشکی هلال‌احمر توان زیادی می‌برد، اظهار کرد: تلاش‌های جزنی در مدیریت سازمان تدارکات پزشکی ستودنی است و انصافا کارها را با موفقیت پیش برده‌اندو با اخلاص، زحمات بسیاری را متحمل شدند.
ضرورت تغییر رویکرد سازمان تدارکات به علت فضای اقتصادی کشور
رحمانی‌نیا همچنین با اشاره به درخواست‌های رئیس جمعیت برای روند پیشبرد امور در سازمان تدارکات پزشکی، توضیح داد: هم‌اکنون جمعیت هلال‌احمر شرایط جدیدی را تجربه می‌کند که یکی از آنها رشد و فعالیت بخش اقتصادی برای کاهش وابستگی به منابع دولتی و خدمت‌رسانی بیشتر به مردم است؛ چراکه اکنون فضای اقتصادی کشور اقتضاء می‌کند تا رویکرد و نگاه خود را تغییر دهیم.
به گفته وی شرکت‌های زیرمجموعه جمعیت هلال‌احمر، از ابتدای تاسیس دست‌گیر جمعیت بوده و به عنوان بازوهای این جمعیت فعالیت کرده‌اند در این زمینه سایر جمعیت‌های ملی چون ترکیه و آلمان نیز تجاربی در اداره شرکت‌ها و بهره‌گیری از توان آنها برای اداره خود داشته‌اند و به عبارتی ما با وجود منابع خوب بسیاری که داریم، نتوانسته‌ایم به این منابع ارزش افزوده بدهیم.
شرکت‌ها و سازمان‌های تابعه تدارکات پزشکی را به بهره‌وری لازم برسانیم
مشاور رئیس جمعیت هلال‌احمر در امور مجامع و شرکت‌ها با اشاره به این که توجه به بهره‌وری از سوی مدیران عامل و شرکت‌ها از انتظارات اصلی رئیس جمعیت هلال‌احمر است، تاکید کرد: بر این اساس باید همه با هم فعالیت کرده و شرکت‌ها و سازمان‌های تابعه را به بهره‌وری لازم برسانیم؛ چراکه اکنون سازمان تدارکات برای خود و نه برای شرکت‌ها فعالیت می‌کند و تغییر این رویه ضروری است.
وی همچنین با اشاره به سوابق خدمت فلاح، سرپرست سازمان تدارکات پزشکی هلال‌احمر در این سازمان و بیمارستان ایرانیان لبنان، گفت: فلاح از بدنه جمعیت هلال‌احمر و آشنا به تولید و خدمات در سازمان تدارکات بوده و آسیب‌های سازمان‌ها و شرکت‌ها را می‌شناسند و لذا دلسوز و علاقه‌مند به این سیستم هستند.
هیات مدیره و مدیران عامل بسیار خوبی در سازمان تدارکات مشغول به فعالیت است
رحمانی‌نیا با اذعان به این که هیات مدیره و مدیران عامل بسیار خوبی در سازمان تدارکات مشغول به فعالیت هستند، اظهار کرد: بر این اساس زمینه‌های مناسبی برای کار و جهش فراهم است و باید تصمیمات اساسی و به‌موقع برای رسیدن به اهداف مورد نظر اتخاذ شود و با توجه به شایستگی دکتر فلاح در این زمینه، امیدواریم با همکاری اعضای هیات مدیره سازمان‌ها و شرکت‌ها بتوانیم ادامه‌دهنده راهی باشیم که سابق بر این آغاز شده است.
سازمان تدارکات؛ نیازمند روش‌مندی‌ صحیح بود
سیدرضا خانی جزنی، مدیرعامل سابق سازمان تدارک پزشکی نیز ضمن تقدیر از همه اعضای هیات مدیره و مدیران عامل شرکت‌ها و سایر همکاران خود در سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال‌احمر، عنوان کرد: افتخاری نصیبم شد تا هر چند کوتاه؛ بتوانم گام‌هایی را برای خدمت در هلال‌احمر بردارم و در این زمینه هرچند ناچیز، اما موفق شدیم تا گام‌هایی را برای خدمت به مردم برداریم.
وی با اشاره به این که سازمان تدارکات نیازمند روش‌مندی‌ صحیح بود، گفت: بر این اساس این مستندسازی را در دستور کار قرار داده و در کمترین زمان آن را محقق کردیم تا دستاوردی برای همه دوران سازمان تدارکات پزشکی باشد.
جزنی به همکاران خود توصیه کرد تا پژوهش‌محور فعالیت‌های سازمان را پیش ببرند و در این زمینه نیز برای هرگونه همکاری آتی در فعالیت های سازمان تدارکات اعلام آمادگی کرد.
چالش‌های بسیاری پیش‌روی سازمان تدارکات پزشکی است
 جواد فلاح، سرپرست سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال‌احمر نیز ضمن تشکر از حسن اعتماد ضیائی بابت انتصاب وی به عنوان سرپرست سازمان، با اشاره به این که فعالیت در سازمان تدارکات پزشکی با دشواری‌های خاص خود روبه‌رو است، گفت: هم‌اکنون انتظارات زیادی از سازمان تدارکات پزشکی هلال‌احمر وجود دارد و چالش‌های بسیاری پیش‌روی این سازمان است که از 6 – 5 سال قبل همواره با آن درگیر بوده و این تنگنا در سازمان برای اخذ تصمیمات جدی همواره بیشتر شده است.
وی با بیان این که مشکلات سازمان شناخته شده است و برای رفع آنها نیاز به همکاری همه از رئیس جمعیت هلال‌احمر تا سایر زیرمجموعه‌ها داریم، عنوان کرد: نقطه‌ای که اکنون سازمان تدارکات در آن قراردارد نه مورد نظر ما و نه مورد نظر مدیران جمعیت است و باید به جایگاهی که برای ما تعریف شده است، دست یابیم.
فلاح با اشاره به این که سازمان تدارکات گفت: رئیس جمعیت هلال‌احمر نیز خواسته‌های خود را برای تحقق در سازمان تدارکات به‌صورت شفاف مطرح کرده که همه آنها به‌حق بوده و بارها در مجامع و هیات‌های مدیره سابق بارها تکرار شده که باید برای تحقق آنها تلاش کرد.
به گفته وی حاکم کردن دید استراتژیک برای رسیدن به اهداف سازمان، تجمیع شرکت‌ها در یک نقطه و ادغام برخی شرکت‌ها و در اصل ایجاد تحول در سازمان تدارکات ا جمله برنامه‌هایی است که باید ان را محقق کرد.
کارنامه درخشان فعالیت‌های دارویی هلال‌احمر بر خلاف همه تبلیغات منفی
سرپرست سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال‌احمر با اشاره به این که کارنامه درخشان فعالیت‌های دارویی هلال‌احمر بر خلاف همه تبلیغات منفی، هنوز نقطه قوت بزرگی برای جمعیت محسوب می‌شود، خاطرنشان کرد: مردم همواره به جمعیت هلال‌احمر اعتماد دارند و برند این جمعیت مورد قبول و اعتماد مردمی است.
وی با بیان این که سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال‌احمر نیاز به تحول جدی نه فقط در بدنه مجموعه، بلکه در کارکردهای سازمانی خود دارد، تصریح کرد: تبدیل سازمان به هلدینگ قوی و ترغیب زیرمجموعه به تبدیل شدن به هلدینگ از جمله اهدافی است که باید به جد پیگیری شود.
فلاح با تاکید بر این که باید در زمینه هم‌افزایی و کمک به حل مشکلات و بهبود کارکردها نیز فعالیت‌های منسجمی را انجام داد، افزود: نیروهای انسانی بسیار خوبی در مجموعه سازمان فعال است که با اتکا به آنها می‌توان بسیاری از اهداف را محقق کرد و به‌خصوص در دوره جزنی نیز گام‌های بسیار منسجمی برداشته شده که می‌توان با ادامه آنها اهداف متصور را محقق کرده و امیدواریم بتوانیم بار سنگین مسئولیت خود را به سرمنزل مقصود برسانیم.
انتهای پیام/ فارس


کد مطلب: 427181

آدرس مطلب: https://www.taftanema.ir/news/427181/ضرورت-چابک-سازی-تبدیل-سازمان-تدارکات-پزشکی-هلدینگ-تاکید-افزایش-بهره-وری-شرکت-های-زیر-مجموعه

تفتان ما
  https://www.taftanema.ir