نوع نگاهم اصولگرایی است و افراطی نیستم/افراطیون در مجلس ششم روند سیاست های کلان انقلاب را متوقف کردند

10 اسفند 1394 ساعت 7:07

نماینده متنخب تفرش، آشتیان و فراهان گفت: به نظر من در مجلس ششم که افراطیون اصلاح طلب موجب شدند که توقفی در روند سیاست های کلان انقلاب به وجود آید، بسیار متاثر هستم و در آن دوران خوبی برای انقلاب ندیدم.


به گزارش سرویس سياسي تفتان ما، به نقل از فراهان خبر، انتخابات فراهان به حضور گسترده مردم شهرستان برگزار شد.
 
کاندیدای مطرح میدان رقابت انتخابات در حوزه انتخابیه، محمد حسینی، ولی الله بیات، عباس صلاحی و مهدی شهبازی بودند، از میان این کاندیدای محمد حسینی از شهرستان فراهان با کسب حداکثر آرای مردم منتخب مردم در حوزه انتخابیه تفرش، آشتیان و فراهان شد.   این اولین بار است که در انتخابات مجلس شورای اسلامی، نماینده ای از فراهان راهی کرسی مجلس می شود. محمد حسینی نماینده ی منتخب مردم در این حوزه انتخابیه قبل از برگزاری انتخابات، مصاحبه ای با خبرنگار پایگاه خبری فراهان خبر داشته که انتشار مجدد آن برای شفاف بودن مواضع ایشان در استان و کشور خالی از لطف نیست.  
سلام. از اینکه وقت خود را در اختیار پایگاه خبری دیار آفتاب قرار دادی تشکر می کنم. لطفا خود را معرفی کنید.
من در سال ۱۳۶۹ به استخدام دیوان محاسبات استان مرکزی درآمدم  و در دیوان محاسبات کشور ۳۷ سال خدمت کردم که پیگیری و تامین اعتبار جهت تکمیل طرح های نیمه تمام عمرانی و حمایت از بخش خصوصی را از جمله برنامه های من برای مجلس دهم است.   لطفا جناح سیاسی خود را بیان کنید؟ در خانه روستایی و مذهبی زندگی کردیم و با توجه به این که رشد و نمو ما در فضای انقلاب بوده است ولایتمداری جز اصول مان بوده است. نوع نگاه ما با توجه به این که نمایان کردن نام و یاد شهدا و دین شهدا و اسلام ناب محمدی است بر سر اصول گرایی بیشتر بوده و فضای افراطی نداریم.  
هدف شما از ورود به صحنه انتخابات چیست؟
هدف از ورود به صحنه ی انتخابات، لبیک به فرمان مقام معظم رهبری و احساس تکلیف تجربه ای که داشتم به عنوان فردی که پاسدار بیت المال در دیوان محاسبات بودم، کار نظارتی که یکی از وظایف نماینده مجلس است؛ لذا بر این شدم که امروز با حضور خود بتوانم از این تجربه کاری در جهت اجرا و استفاده بهینه از قانون های موجود یا با اصلاح قوانین موجود عدالت پیشرفت و توسعه کشور و احیای دینم به ارمغان آورم. که با توجه به تجربه ام برای کمسیون برنامه و بودجه و محاسبات آمادگی دارم.
  نظر شما نسبت به مجلس ششم چیست؟ به نظر من در مجلس ششم که افراطیون اصلاح طلب موجب شدند که توقفی در روند سیاست های کلان انقلاب به وجود آید، بسیار متاثر هستم و در آن دوران خوبی برای انقلاب ندیدم.
  عملکرد دولت های ادوار گذشته را چگونه ارزیابی می کنید؟ تا به امروز دولتهایی بر سر کار آماده اند، دولت شهید رجایی با عمر کوتاه دولتش اما زبان زد شد، دولت در زبان ریاست جمهوری مقام معظم رهبری مدیریت جنگ را به نحو احسن انجام داد، در دولت هاشمی، دوران سازندگی باز سازی منطق جنگی با توجه به فضای اقتصادی کشور انجام شد ولی به نقطه مطلوب نرسید، در دولت اصلاحات ما فضای فرهنگی و سیاسی جامعه را باز کردیم و به سمتی حرکت کرد که این باز شدن فضای فرهنگی که در شرایط زمان موجب ارمغان کشور نشد و در فضای اقتصادی رونق خاصی را ندیدیم.  

در دولت احمدی نژاد در دوره اول فضا با توجه با این که از لحاظ اقتصادی شرایط خوبی داشتیم و در فضای فرهنگی هم به تلاش دولت قبل حرکتی خوبی انجام شد.
  تنها ایراد وارد به این دولت از جانب من، استفاده از منابع به دست آمده برای توسعه کشور بود، اگر منابع را در زیر ساخت ها به کار می بریم نه در فضای کارهای خدماتی و رفاهی، امروز در فضای تحریم شرایط اقتصادی جامعه مشکل نداشت، یکی از بحث ها و عنوان در دولت روحانی ایجاد فضایی برای توسعه اقتصادی صورت گرفته که سیاست های ضد تورمی است ، اما بخش صنعت به علت رکود تورمی به نوعی نتوانسته توسعه و فضای اقتصادی جامعه را رونق می دهد.
دولت یازدهم، پیشرفت خوبی از نظر تعاملات سیاسی بخصوص در زمینه ی هسته ای با دنیا داشته است، شاید هم این تعاملات نتیجه ی مطلوبی نداشته باشد اما در زمینه ی پیشرفت هسته ای در دولت یازدهم، پسرفت هسته ای مشاهده می شود و باید دولت شرایطی را به وجود آورد که در کنار هسته ای بودن از برکات این انرژی بهره مند شویم.

  دولت آقای روحانی به دنبال توسعه بخش سلامت است، در این موضوع شاید قدم های بسیار خوبی را برداشته است اما کاش می شد فضایی را در کشور ایجاد می کردیم که مردم کمتر مریض می شدند نه این که بیمارستان بسازیم و مسائل بهداشت و درمان را توسعه دهیم.
  فکر می کنید بزرگترین معضل حوزه انتخابیه شما چیست؟ بزرگترین معضل حوزه انتخابیه در هر سه شهرستان پتانسیل های فراموش شده بخش کشاورزی است، بخش کشاورزی در این شهرستان ها رونق داده نشده است، استفاده نادرست از منابع آبی در بخش کشاورزی سبب شده که از این نعمت الهی ۹۳ درصد در بخش کشاورزی ۶ درصد شرب و ۱ درصد در بخش صنعت استفاده شود، علت رشد کم بخش کشاورزی رشد کند استفاده از این منبع در کشاورزی سنتی است، اگر همگام با آن از روش های نوین استفاده می کردیم و کشاورزی را رونق می دادیم روستا های ما خالی نمی شد.


ما احساس کردیم آب و برق و گاز و خدمات را به روستاها بیاوریم روستاها آباد می شود و در صورتی که فراموش کردیم اول باید شغل و درآمد روستا باشد تا امکان برای آنها خوشایند می شد اگر بتوانیم پتانسیل های بخش کشاورزی و صناایع جانبی بخش کشاورزی را در سه شهرستان وجود دارد حرکت دهیم، قنوات را درست لایه روبی کنیم، همین منابع کم آب را درست استفاده کنیم، دوباره روستاهایی آباد خواهیم داشت و اشتغال جوانان به کار ایجاد می شود. چه برنامه ایی برای جوانان دارید؟ برنامه ما برای جوانان با توجه به سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری است. در برنامه ششم توسعه من به عنوان فردی که مجلس را می شناسم نباید خیلی ماورایی و رویایی فکر کنیم، ما باید امروزه در چارچوپ سیاست عمل کنیم خوشبختانه سیاست های ابلاغی برنامه ششم در بحث جوانان در سه بعداست؛ یکی در بحث ایجاد روحیه ی و سلامت جوانان یکی ازدواج و دیگری اشتغال،  چنانچه در بحث قانون برنامه ششم فضایی ایجاد می شود ما باید از پتانسیل های قانون در بحث توسعه ورزش در هر سه شهرستان حوزه انتخابیه خوب استفاده کنیم تا روحیه و جسم جوانان را سالم نگه داریم. در بحث ازدواج باید شرایط دریافت تسهیلات ازدواج را ایجاد کنیم و تا جوانان در شرایطی راحت تر وام بگیرند. در بعد فرهنگی کانون هایی در سه شهرستان حوزه انتخابیه ایجاد شده اما مهمترین موضوع هدایت این جوانان در کانون ها است و حضور بزرگان در کنار آنها تاثیر بسزایی دارد، در کشور ما مسجد، کانون را ساخته ایم اما همه را رها کرد ه ایم، اگر در این فضا من به عنوان نماینده وقت خودم را بگذارم و در میان جوانان حضور پیدا کنم، حداقل جوان این را بداند که مسجد، کتابخانه، مدرسه و .. فضای فرهنگی است. ما در این زمینه مدیریت را فراموش کردیم، یکی از معضلات که فرزندان خود را در این مکان های فرهنگی رها کردیم و مدیریتی در فضای فرهنگی بر روی فرزندان خود نداریم، ما باید شرایطی را ایجاد کنیم که فرزندان ما در محیط فرهنگی، دین و آموزه های دینی را خوب بیاموزند.
  به نظر شما آیا این بار اجماع در فراهان شکل می گیرد؟ این بار باید اجماع در فراهان شکل بگیرد، اجماع کاندیدا خواسته ی همه ی مردم فراهان است و من در هرکجا که حضور داشتم، حرف اول و آخر مردم اجماع کاندیدا بود.
اجماع کاندیدا سبب شد همه بزرگان فراهان و همه ی کاندیدا یک دست و یکصدا شوند و کار انجام دهند، خوشحالم که به این مردم به این نتیجه رسیدند که فراهان برای اینکه نجات پیدا کند باید اجماع کند تا یکی از فرزندانش را در سنگر خدمتگزاری بفرست.
اجماع تا اندازه ای شکل گرفته، از دیدگاه ها باخبر شدیم، نیاز به اعلام آنچنانی نیست، مردم فراهان از آگاهی برخوردار شدند و مسائل قومی و قبیله ای مدنظر نیست، امروز همین که می فرماید کاندیدای از مقبولیت بیشتری برخوردار است و از شرایط جامع تری  نسبت به دیگران برخوردار است، مردم خود به خود گرویده شده اند و مراجعه می کنند و در کنار وی قرار می گیرند.      آیا حاصرید به نفع کاندیدای وحدت کنار بروید؟
همه ی کاندیدای فراهانی در همه ی جلسات ائتلاف کاندیدای فراهان، ائتلاف را قبول کردند و از امروز خیلی از کاندیدا به نفع کاندیدای در انصراف و کناره گیری هستند.
ما از روز اول تا امروز نظر اجماع را قبول داریم، باید اطاعت از نظر مردم کنیم و قرار است که مردم به ما رای دهند، اگر نظر مردم را قبول نکنیم، چگونه می خواهیم منتخب مردم باشیم.
این دوره از انتخابات، اگر مطالبات شخصی را بر مطالبات مردم ترجیح ندهیم، صد در صد با کمک مردم نماینده از فراهان راهی کرسی مجلس می شود.
وظیفه ی اصلی یک نماینده چیست؟ وظیفه ی اصلی یک نماینده، تصویب قانون و نظارت بر اجرای قانون است، تصویب قانون از طریق طرح لایحه که طرح را نمایندگان ارایه می کنند و لایحه را دولت ارایه می کند.
  تذکر،سوال ،استیضاح از جمله ابزار هایی هستند که نمایندگان مجلس بوسیله آنها بر نحوه اجرای مصوبات خود توسط دولت نظارت می کنند، فراتر از این، رای اعتماد مجلس به دولت عمده ترین راهکار مجلس برای نظارت بر ترکیب کابینه است و نقش مستقیم مجلس را در شکل گیری دولت نشان می دهد، نظارت برعهدنامه ها، قراردادها و موافقت نامه های بین المللی از دیگر وظایف نمایندگان مجلس است.

  آیا تاکنون به روستاها سر زده اید؟ مهمترین مشکل روستائیان چیست؟ به روستاهای فراهان سر زده ام، بیشتر درد روستائیان بحث بیکاری و اشتغال جوانان است، علی رغم اینکه مستحقق خدمات بیشتری هستند، کم آبی دارند، آب شرب مطلوب ندارند، کشت دام انها خیلی خوب نیست ولی سوال اول و آخر انها به عنوان یک پدر دلسوز برای فرزندانشان، ایجاد فضای اشتغال برای فرزندانشان است و به دنبال یک شغل آبرومند برای فرزندانشان هستند و اعتقاد دارم باید خدمت صادقانه به روستائیان باید انجام داد، همانطور که شعار تبلیغاتی من؛ « کلام صادقانه و خدمت صادقانه است».  
آیا حاضرید لیست دارایی های خود را قبل و بعد از نمایندگی در اختیار رسانه قرار دهید؟   همه ی هزینه های تبلیغاتی خود را تاکنون از جیب مبارک خود داده ام و اسپانسری به من کمک نکرده است، اگر کسی به دنبال کمک به کاندیدا هستند، صادقانه به فراهان خدمت کند، با توجه به اینکه کارم مدیریت مالی بوده همه ی هزینه های تبلیغاتی را مدیریت می کنم. می دانم این کار هزینه های خاص خودش را دارد، بالاخره هرکس مهمانی دعوت می شود، هزینه هایی دارد، با پس انداز و وام کارمندی، هزینه ای حدود ۱۰۰ میلیون برای این کار کنار گذاشته ام، انشاء الله کم نمی آید، من اعتقاد دارم این پول برکت دارد و آثار آن را می بینم، اگر قرار بود همه بمانیم، ما هم می رفتیم کنار، اگر امروز قرعه به نام من باشد، مردم خودشان خدمت می کنند. مردم خودشان از امروز مراجعه می کنند و می گویند، چه کار بکنیم؟، این جای تقدیر و تشکر از مردم فراهان را دارد. من لیست دارایی های خود را قبل و بعد از نمایندگی در اختیار رسانه قرار می دهم، من قبلش هم چیزی نداشته ام و بعد هم چیزی گیرم نمی آید، راجع به درآمدهای نمایدگی لحظه ای فکر نکرده ام، من در حال حاضر هم در مجلس هستم و برای من تفاوتی نمی کند، در صورت نماینده شدن تفاوت حضور من در مجلس در این است که قبل من کارشناس بودم و بعد از نمایندگی این فضا را در قانون می بینم. من هر روز در وطنم بوده ام اما امروز از این خوشحالم که به عنوان یک مهمان در خدمتشان نیستم بلکه به عنوان یک فراهانی در خدمتشان هستم تا قدمی برای آنها بردارم.
  آیا از رابطه گرایی در پست هایی که به دست آوردید، استفاده کرده اید؟ از رابطه گرایی در پست و مقام هایی که کسب کردم، استفاده نکرده ام، هر پست و مقامی که رسیدم بر اساس توانایی و تلاشم بوده و هر بار که پستی را گرفته ام، تبعید شدم تا پستی را گرفتم، از جایی به جای دگر تبعید شدم تا پستی را گرفتم، اگر مدیریت گرفتم فقط بر اساس امتحان بوده و یک مسابقه بین تعدادی همکار بوده است.  عملکرد نمایندگان ادوار گذشته حوزه انتخابیه را چگونه ارزیابی می کنید؟ من از عملکرد نمایندگان گذشته، اول تشکر می کنم، در آن زمان شاید هرکس نماینده بود شاید بهتر از این کار نمی کرد، نباید قضاوت ناعادلانه داشته باشیم، از یک بابت فقط ایراد می گیرم که در این فضایی که ما وارد شدیم، کاش بزرگترها ما در این فضا وارد می شدند، نمایندگان گذشته در حقوق منطقه ما کوتاهی نکرده اند ولی باید بیشتر از این تلاش می کردند.
فضای خط کشی ها سه شهرستان را آنها دامن زدند، ما هیچگونه دشمنی نداریم ولی غرامت فراوانی را دادیم، امروز خیلی از تفرشی ها و آشتیانی ها در فراهان و یا بالعکس زندگی می کنند، این افرادی که به این موضوع دامن زدند، در بعضی زمینه ها خوب عمل نشده استف در بعضی از بخش ها از جمله کشاورزی خوب عمل نشده است، من معتقدم که در بحت توسعه ی شهری دیر به حقوقی که باید دست می یافتیم، دیر رسیدیم.  
در شهر تفرش، ۷۰ درصد مردم تفرش، تحت پوشش کمیته امداد هستند و این خوب نیست، ما رودبار را فقط برای مظلومیت و شعار دادن استفاده کردیم و نوانستیم کار مثمرثمری را برای این حوزه انجام دهیم. نظر شما راجع به فتنه ۸۸ چیست؟
 من فتنه ۸۸ را محکوم می کنم، این نظام بر اساس ارزشهای اسلامی و خون شهدا استوار است و نظام ما پایه های اسلامی دارد، من هرگونه نگرانی و تفتیش اذهان عمومی را در حوزه دین و تعهدات کشوری را محکوم می کنم.  
در فتنه ۸۸ افرادی که برای اعتراض در نتیجه انتخابات آمده بودند، شاید مشکلی نداشتند، افرادی که فضای فقنه را ایجاد کردند و موجب ایجاد مشکلات برای نظام و دین ما شدند، به شدت محکوم هستند. آیا افراد ستاد شما از نیروهای ارزشی هستند؟ در بین افراد ستاد انتخاباتی من سلامت حاکم است و من بارها اخلاق مداری را به نیروهای ستاد سفارش می کنم، من به آنها توصیه کردم که حق توهین به کسی را ندارند، حق اینکه پوستر و عکس من در جایی که منع قانونی دارد، چسبانده نشود، خودم هم به اخلاق انتخاباتی واقف هستم و نباید کاندیدا یکدیگر را تخریب کنند و در بحث تبلیغات قوانین تبلیغاتی را رعایت کرده ام.  تفکر غلطی که در فراهان رایج است این است که برخی افراد رامارک زده اند و باید افراد را بر اساس هویت و شخصیت آنها شناخت. زمانی مردم فراهان به رسم مهمان نوازی از کاندیدای خاصی حمایت کرده اند و این سبب شده تا مردم ناخواسته مارک طرفداری از آن طرف را به او بزنندو این تفکر باید اصلاح شود.
 
درباره کلمات زیر یک جمله بفرمایید. استکبار ستیزی: اصول ما ایرانیان است و در قرآن آمده است که از ظلم کنار نیاید.  
فساد اقتصادی: باعث ایجاد فاصله ی طبقاتی در بین مردم کشور است.  
رانت: استفاده غیر اخلاقی از مسئولیت.  
ضعف قانون: عدم کارشناسی.
خدمت به مردم: وظیفه ی هر ایرانی.
بهارستان: محل تجمع مجمع عمومی برگزیدگان مردم و نوعی عصاره ملت.


انتهای پیام/


کد مطلب: 427910

آدرس مطلب: https://www.taftanema.ir/news/427910/نوع-نگاهم-اصولگرایی-افراطی-نیستم-افراطیون-مجلس-ششم-روند-سیاست-های-کلان-انقلاب-متوقف-کردند

تفتان ما
  https://www.taftanema.ir