۰

عملیات لایروبی بنادر کشور به بخش واگذار می‌شود

عضو هیات عامل و معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی کشور گفت: در راستای تدوین سند راهبردی و سیاست کلی بخش معاونت امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی عملیات لایروبی و نگهداری لایروبی بنادر کشور به بخش خصوصی واگذار می‌شود.
عملیات لایروبی بنادر کشور به بخش واگذار می‌شود
به گزارش سرویس سيستان و بلوچستان تفتان ما، به نقل از روابط عمومی بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان، محمد راستاد در سفر به بندر چابهار گفت: در راستای تدوین سند راهبردی و  سیاست کلی بخش معاونت امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی با برگزاری کمیسیون مزایده لایروبی با حضور شرکت‌های بین‌المللی و داخلی قدرتمند، در سه حوزه جنوب شرق، جنوب غرب و شمال کشور واگذاری عملیات لایروبی و نگهداری لایروبی بنادر کشور به بخش خصوصی واگذار می‌شود.
وی که با هدف ممیزی و عملکرد بخش امور دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان سفر کرده بود ضمن مثبت ارزیابی کردن اقدامات بخش دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی افزود: بندر چابهار با داشتن نیروهای با تجربه و متخصص در امور دریایی افق روشنی در پیش دارد.
وی درباره سیاست‌ها و اهداف سازمان بنادر و دریانوردی در سال 95 افزود: سازمان بنادر و دریانوردی در بخش معاونت دریایی موضوعات، عملیات راهنمایی و یدک کش‌ها و ارزیابی شاخص‌ها، برای ارتقاء کیفیت و بهره‌وری ورود و خروج کشتی‌ها و ساماندهی در برابر واکنش اضطراری دریایی را در دستور کار دارد.
راستاد ادامه داد: از دیگر برنامه‌های مهم دیگر سازمان بنادر و دریانوردی در سال 95 کاهش بروز سوانح دریایی است به همین منظور با شرکت‌های مختلف خارجی برای تجهیز بخش عملیات جستجو و نجات دریایی وارد مذاکره شده‌ایم و شرکت «آگوستاوستن» متعلق به کشور ایتالیا که تولیدکننده مدرن‌‌ترین بالگردهای EW139 در دنیا هست اعلام آمادگی کرده است، اما به لحاظ اینکه سازمان بنادر و دریانوردی به صورت مستقیم نمی‌تواند هزینه را تامین کند قصد داریم از طریق فاینانس توسط بخش خصوصی تامین اعتبار کنیم.
وی افزود: اختصاص این فروند بالگردها به استان‌های ساحلی به صورت خرید خدمات پروازی است یعنی اینکه در قبال هر پرواز و خدماتی که ارائه می‌دهند هزینه دریافت می‌کنند.
راستاد در مورد دیگر برنامه‌های سال 95 سازمان بنادر و دریانوردی در بخش دریایی برای بندر چابهار گفت: برای کاهش بروز سوانح دریایی در بندر چابهار یک فروند شناور ناجی در سال آینده اختصاص خواهد یافت.
وی با بیان اینکه با توجه به اهمیت این بندر و گستردگی حوزه فعالیت آن یک فروند شناور ناجی در سال آینده اختصاص خواهد یافت گفت: از طرفی با توجه به اتمام طرح توسعه فاز اول و بندر شهید بهشتی چابهار در سال 95 تهیه نقشه ایروچ‌پلن (نقشه دسترسی) توسط اداره هیدروگرافی برای ارتقاء ایمنی دریانوردی و آشنایی مناسب و دقیق فرماندهان و افسران کشتی جهت ورود و خروج حوضچه بنادر چابهار از ضروریات اولویت کاری این معاونت برای بندر چابهار است.
رئیس اداره نجات دریای سازمان بنادر و دریانوردی ضمن تحسین اقدامات صورت گرفته طی چند سال اخیر در بخش‌های مختلف در بندر چابهار گفت: با توجه به گستردگی سواحل مکران و توسعه بندر چابهار سازمان بنادر و دریانوردی به عنوان یک نهاد حاکمیتی باید نقش خود را در بخش مختلف با هماهنگی سایر نهادها گسترش دهد.
وی بیان داشت: یکی از کارهای اساسی که سازمان بنادر و دریانوردی در سال 95 در بخش جستجو و نجات دریایی در دستور کار دارد تقویت همیاران ناجی است.
خرسندی گفت: با توجه به وجود نهادهای اداره کل شیلات، هلال‌احمر، تعاونی‌ها، دریابانی، نیروی دریایی سپاه، نیروی دریایی ارتش، وجود اسکله‌ها و شناورها می‌توانیم با برگزاری جلسات مختلف آموزشی و کمک‌های مالی موضوع همیاران ناجی را تقویت کنیم تا در مواقع اضطرار در دریا از این عزیزان بهره بگیریم.
وی تصریح کرد: با توجه به طول سواحل دریایی استان سیستان و بلوچستان باید تعامل خوبی با همسایگان و کشورهای منطقه داشته باشیم به همین منظور جهت همکاری جستجو و نجات دریایی در حال انعقاد تفاهمنامه با کشور عمان هستم.
رئیس اداره نجات دریایی گفت: با توجه به اهمیت بندر چابهار و تردد شناورهای تجاری در محدوده این بندر طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده توسط سازمان بنادر و دریانوردی برگزاری مانور ملی جستجو و نجات دریایی در سال 95 را در دستور کار خود دارد.
انتهای پیام/
دوشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۰۹:۲۳
کد مطلب: 427988
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *