شبکه های اجتماعی فرصتی برای توسعه فرهنگ بومی است

12 اسفند 1394 ساعت 7:13

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، شبکه های اجتماعی را فرصتی برای توسعه فرهنگ بومی عنوان کرد.


به گزارش سرویس اجتماعي  تفتان ما، به نقل از مرآت از تهران، اختتامیه هشتمین جشنواره رسانه های دیجیتال با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رییس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال، جمعی از مسوولان فرهنگی و هنری و دست اندرکاران رسانه های دیجیتال در تالار سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم با تقدیر و تشکر از اصحاب فرهنگ و هنر ، سینماگران، نویسندگان، روزنامه نگاران برای جلب مشارکت مردم در انتخابات گفت: انتخابات تهران همه را غافل گیر کرد یکی از علل آن هم بهره گیری از فضای مجازی بود این نشان دهنده رسانه های دیجیتال و شبکه های اجتماعی است.
وی افزود: امروز جشنواره های رضوی، فیلم و عکس مهر محرم و رسانه های دیجیتال در کشور برگزار می شود.
به گفته وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، تحولی که در دنیا بخاطر اختراع برق و نیز تحول در صنعت چاپ است با تحولاتی که در فضای مجازی ایجاد شده برابری می کند.
جنتی با اشاره به اینکه گروه سنی کاربران این فضا در سال های اخیر تغییر کرده است، اظهار کرد: این تغییرات مذکور در حوزه فناوری است.
وی با بیان اینکه در حوزه فرهنگ و رشد فرهنگی نیز سرعت نشر بسیار زیاد شده است، گفت: تحقیقات و نوآوری ها با سرعت زیادی در حال ارایه هستند و من فکر می کنم در آینده بشر در سراسر جهان با تلفن همراه از خدمات بسیار بیشتری استفاده کند.
جنتی با اشاره به اینکه تاثیرات کنونی شبکه های اجتماعی بسیار گسترده است، بیان کرد: این فضا هرچند می تواند برای گسترش فرهنگ و علم و دانش مفید واقع شود از آن طرف نیز زیان هایی دارد که باید مورد توجه قرار گیرد .
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین تصریح کرد: در بازی های یارانه ای، شبکه های اجتماعی و... آسیب هایی وجود دارد که نیاز به مراقبت و حفاظت است.
وی، صیانت از فرهنگ کشور را یکی از رسالت های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دانست و گفت: ما در برابر نسل جدید مسئول هستیم و باید ضوابط قانونی و الزامات را رعایت کنیم لذا با تاسیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال این امر را دنبال می کنیم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: مشاهده کردید که دولت حتی در روز انتخابات اخیر هیچ محدودیتی برای کاربران ایجاد نکرد.
جنتی با اشاره به اینکه نقش رسانه های دیجیتال در تولید ناخالص ملی را در نظر گرفته ایم، اظهار کرد: اقتصاد فرهنگ با اقتصاد خلاق یکی از راهکارهای دستیابی به تولید ناخالص ملی است.
وی با بیان اینکه امروز دیگر جنرال موتورز بزرگترین شرکت دنا نیست، گفت: امروز مایکروسافت و گوگل بزرگترین شرکت های دنیا هستند.
جنتی همچنین تصریح کرد: امروز خود همان رسانه های منتقد شبکه های اجتماعی در حال استفاده هستند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، شبکه های اجتماعی را فرصتی برای توسعه فرهنگ بومی عنوان کرد.
وی با اشاره به اینکه امروز نیروهای جوان و مستعدی در حال خلق آثار ارزشمند دیجیتال هستند، افزود: لازم می دانم از کسانی که در این زمینه فعالیت می کنند سپاسگذاری کنم.
جنتی با اشاره به اینکه در حوزه صدا و سیما مخاطب مجبور  است برنامه ها را دنبال کند، گفت: در سامانه ای که در وزارت ارشاد در حال طراحی است امکان مشاهده برنامه های مختلف را به انتخاب خود داشته باشند.
وی از ارائه لایحه قانون مالکیت فکری به مجلس خبرداد و افزود: لایحه قانون مالکیت فکری را به مجلس داده ایم تا از آثار فرهنگی صیانت کنیم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین تصریح کرد: در حوزه بازی های رایانه ای در حال تدوین مدل قیمت گذاری به نفع تولید کنندگان داخلی هستیم.
دراین مراسم از نرم‌افزار آوانما و بازی رایانه‌ای کلاه قرمزی، شبکه ملی فرهنگ رونمایی شد. 
در این جشنواره از چهار اثر برگزیده سوگواره مهر محرم با اهدای نشان سرآمد توسط وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تقدیر شد.
در پایان این مراسم نیز از مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان، بوشهر و آذربایجان شرقی نیز تقدیر شد.
انتهای پیام/


کد مطلب: 428123

آدرس مطلب: https://www.taftanema.ir/news/428123/شبکه-های-اجتماعی-فرصتی-توسعه-فرهنگ-بومی

تفتان ما
  https://www.taftanema.ir