۰

تب برفکی عامل اصلی گرانی گوشت قرمز است/قیمت مصوبی برای گوشت قرمز وجود ندارد

قیمت گوشت قرمز درحالی در آستانه سال جدید رو به افزایش است که از چندی پیش مسئولان استان به مردم وعده ثبات قیمت گوشت در بازار را داده بودند اما اکنون با نزدیک شدن به شب عید هرکدام از مسئولان به نوعی در حال انداختن توپ گرانی در زمین دیگری است.
تب برفکی عامل اصلی گرانی گوشت قرمز است/قیمت مصوبی برای گوشت قرمز وجود ندارد
به گزارش سرویس اقتصادي تفتان ما، به نقل از اهواز نوین:اصغر حسینی رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت گاو، گوساله و گوسفند خوزستان از افزایش قیمت گوشت قرمز در بازارهای استان خبر داد و اظهار کرد: روند افزایش قیمت گوشت در
بازار در کل کشور است و عوامل مختلفی در خوزستان باعث افزایش قیمت گوشت شده است.
 
وی افزود: ابتلای دام گوسفند در برخی از شهرهای خوزستان به تب برفکی از جمله عوامل افزایش قیمت گوشت در بازار است طبق اطلاعاتی که رسیده که برخی دام گوسفندی در ایذه و غیزانیه بر اثر ابتلا به تب برفکی تلف شده اند.
 
اصغری با اشاره به اینکه نبود دام برای کشتار یکی دیگز از عوامل افزایش قیمت است، بیان کرد: اگر روند بیماری تب برفکی در خوزستان افزایش یافت احتمال بیشتر قیمت گوشت در بازار وجود دارد.
 
وی تصریح کرد: کشتارگاه صنعتی اهواز هزینه های متفرقه زیادی را از صاحب دام برای کشتار دریافت می کند که این نیز باعث افزایش قیمت گوشت است.
 
رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت گاو، گوساله و گوسفند خوزستان با بیان اینکه اتحادیه گوشت اهواز امکان تعیین نرخ مصوب برای گوشت را ندارد، یادآور شد: هزینه های متفرقه ای که توسط کشتارگاه و واسطه ها از دامداران دریافت می
شود تا زمانی که به دست قصاب برسد مشخص نیست. قیمت گوشت در بازار اهواز باید به طور متوسط بین ۲۷۰ هزار تا ۳۲۰ هزار ریال عرضه شود و با توجه به نوع درخواستی که مشتری به دلخواه از قصاب برای دریافت گوشت دارد قیمت ها
متفاوت است.
 
به گزارش اهواز نوین، قیمت گوشت قرمز درحالی در آستانه سال جدید رو به افزایش است که از چندی پیش مسئولان استان به مردم وعده ثبات قیمت گوشت در بازار را داده بودند اما اکنون با نزدیک شدن به شب عید هرکدام از مسئولان به
نوعی در حال انداختن توپ گرانی در زمین دیگری است.
انتهای پیام/
چهارشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۳۵
کد مطلب: 428140
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *