به گزارش سرویس اجتماعي
تفتان ما، به نقل از
سپیدپوش؛ این روزها زندگی افراد جامعه به صورت ناگسستنی به فضای مجاری و استفاده از اینترنت گره خورده است و هر جا که باشیم گوش همراه یا تبلت را در دستان خیلی از همشهریان، دوستان و یا عابرین ملاحظه می کنیم که ساعت های زیادی از وقت صاحبانشان را به خود اختصاص می دهند و اینترنت هجمه عظیمی از اطلاعات مختلف را به راحتی در اختیارشان قرار می دهد.
در این بین خانواده ها، جوانان و نوجوانان بیشترین قشری هستند که در معرض انبوه تبلیغات این گونه رسانه ها فرار دارند و گاهی هم از آثار سوء آن در امان نیستند و چه بسا مشکلات جسمی و روحی زیادی در زندگی اجتماعی افراد به وجود آمده است که منجر به ضررهای بی شمار و در بعضی موارد از هم پاشیده شدن کانون خانوادگی بسیاری از این اشخاص شده است.
در این خصوص با یکی از مسئولین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به گفتگو پرداختیم که با هم می خوانیم.
محمدرضا فراهانی معاون فرهنگی، دانشجویی و امور مجلس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این زمینه اذعان کرد: یکی از مشکلاتی که شبکه های اجتماعی در سلامت جسمی افراد ایجاد کرده کاهش تحرک نسل جوان است.
معاون فرهنگی، دانشجویی و امور مجلس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به طرح های ارائه شده در مجلس شورای اسلامی مبنی بر عوارض استفاده از اینترنت اشاره کرد و گفت: بر اساس این طرح قرار شد هزینه های آن صرف جوانان در حوزه ورزش و غیره شود که ما در حوزه مدیریت خودمان در این حوزه ورود جدی نداشتیم.
فراهانی این گونه موارد را جزء پدیده های جوان عنوان کرد و افزود: در این زمینه سیستم های دولتی و حاکمیتی آنقدر چابک نیستند که به این پدیده های اجتماعی پاسخ سریعی بدهند و فرآینده ها این گونه است که پاسخ دیرهنگام به این گونه موارد داده می شود.
این مقام مسئول در پایان در پاسخ به سؤالی در زمینه آسیب های وارد شده به جامعه در اثر این نقص سیستم های حاکمیتی تصریح کرد: این موضوع خیلی تبین شده و دقیق نیست و باید از منظر نهادهای مختلف بررسی شود و فقط به حوزه بهداشت مرتبط نیست.
انتهای پیام/