به گزارش سرویس خبری
تفتان ما، «زهرا همتی» اظهار کرد: در وقوع یک زندگی ناموفق نیاز نیست یکی از زوجین «خوب» و دیگری «بد» باشد بلکه همین که زبان همدیگر را بلد نباشند به تعارض و جدایی منجر میشود.
معاون امور اجتماعی بهزیستی ایلام افزود: چهار فرمول ازدواج موفق شامل محتوای ازدواج، علاقه خاص، مرحلهای کردن ازدواج و بُعد زمانی است. در شرایطی میگوییم ازدواج محتوای درستی دارد که هر کدام از زوجین به تنهایی آدمهای خوبی باشند و مهارتهای زندگی را جداگانه کسب کرده باشند میتوانند با همدیگر جور شوند.
همتی با بیان اینکه وقتی یکی از زوجین خوب باشد تعبیر به «خوب بودن ذاتی» میشود که فرد به شکل بنیادی مهربان، خوش قلب و خوش برخورد باشد، گفت: برای رسیدن به این مرحله باید اطلاعات موردنیاز را در مورد اینکه چگونه ارتباط صمیمانه ایجاد کنیم یا مهارت تصمیمگیری چگونه حاصل میشود را بلد باشیم تا توان حل مسأله و تعارض در زندگی را کسب کنیم در نتیجه کسب مهارتها به خوب بودن فرد کمک کرده و محتوای «من» و «زندگی» را غنیتر میکند.
وی با اشاره به اینکه اگر افرادی قدرت ازدواج کردن را در خود نمیبینند بهعلت ترس و عدم مهارت است، خاطرنشان کرد: امر آموزش در بسیاری از برنامههای اجتماعی جاری است، حال این پرسش پیش میآید آیا ازدواج بد آسیبزا نیست؟ آیا آسیب اقتصادی، جسمی و روانی به دیگران وارد نمیکند؟ آیا اهمیت ازدواج کمتر از گرفتن گواهینامه رانندگی است؟ پس باید ضرورت گرفتن گواهینامه برای افرادی که قصد ازدواج دارند را درک کرد و بدانیم برای داشتن زندگی زناشویی مناسب به سمتی حرکت کنیم که هر فردی را به تنهایی خوب کنیم و سپس به دنبال جور کردن آنها باشیم.
همتی در رابطه با کسب مهارتها نیز یادآور شد: برای کسب مهارتها فقط آموزش کافی نیست چون که نهادینه شدن مهارتها نیازمند تمرین است پس آموزش مهارتها باید بهصورت کارگاهی و عملی باشد تا برای جوانان به دانش تبدیل شود.
انتهای پیام/ ایسنا