پارلمان در سایه هاشمی را عالیجناب سرخ پوش خواهد کرد/ حمایت کارگزاران از طرح حجاریان اشتباه تاکتیکی است
18 فروردين 1395 ساعت 7:12
حمایت کارگزاران و اطرافیان هاشمی رفسنجانی(روزنامه آرمان) از حجاریان نشان از هدف گزاری غلط و اشتباه است چرا که، کسانی در پارلمان سایه فرضی قرار خواهند گرفت که بارها آقای هاشمی را مورد نقد و تخریب قرار داده اند.
به گزارش سرویس سياسي تفتان ما، به نقل از «تیتریک»، چند وقتی است که طرح "پارلمان در سایه" که از سوی حجاریان بعد از انتخابات مطرح شد نقل محافل رسانه ای کشور شده است.
این گزاره پس از ورود نیروهای جوان اصلاح طلب به مجلس و جاماندن نسل اول و اصطلاحاً تابلو داران این جریان سیاسی از قدرت عنوان شد. روزنامه آرمان که از منصوبان و طرفداران آقای هاشمی رفسنجانی می باشد مدتی است که دفاع جانانه ای از این طرح میکند. در اینجا این نکته و سوال پیش میاید که چرا این روزنامه و جریان امروز به دفاع از این طرح می پردازد؟ جناب هاشمی رفسنجانی در بهترین حالت مرد اعتدال است و بارها و در موارد متعدد در برابر اصلاحطلبان و عناصر آنها قرار گرفته که انتخابات مجلس ششم نمونه بارز آن است.
پذیرفتن این نکته که امروز اعتدال گراها و اصلاح طلبان یک ارتباط و نزدیکی شکننده پیدا کرده اند دور از ذهن نیست اما آیا می توان قبول کرد که کارگزاران از تند ترین مواضع و شخصیت های اصلاح طلبی دفاع کنند؟ پاسخ به این سوال را به راحتی نمی توان مثبت داد. و باید گفت که ارتباط این دو جریان بیشتر تاکتیکی است و در فضایی مانند انتخابات سال 92 و 94 کاربرد دارد که هر دوی آنها در برابر جریان اصول گرایی قرار داشتند و قطعا بدون ائتلاف با هم، نمی توانستند موفقیت های اخیر را کسب کنند. این روند تا این جا معقول و قابل قبول است اما زمانی که در کنار یکدیگر قرار می گیرند و بعضاً از مواضع تند و افراطی یکدیگر دفاع می کنند جای تعجب و سوال دارد!
پرداخت کسانی مانند سعید حجاریان به پارلمان در سایه تا حدودی طبیعی است. چون افراد تابلو دار و چهره اصلاح طلبی در نبرد قدرت ناکام مانده و به دنبال بازسازی قدرت خود و استفاده از ظرفیت جوانان تازه نفس هستند که به طور مفصل در یادداشتی به آن اشاره شد اما حمایت جریاناتی مانند کارگزاران و اطرافیان هاشمی رفسنجانی(روزنامه آرمان) از وی، نشان از هدف گزاری غلط و اشتباه است چرا که، کسانی در پارلمان سایه فرضی قرار خواهند گرفت، بارها کارگزاران و شخص آقای هاشمی را مورد نقد و تخریب قرار داده اند. یادآوری جملاتی هم چون "هاشمی یک فاجعه بود"(مجتبی بدیعی روزنامه بیان، 15 دی 78"(هاشمی باید پاسخگوی فسادهای شدید دوره اش باشد"(عباس عبدی،روزنامه پیام آزادی، 30 آذر 78("هاشمی عامل رانت خواری و ثروت اندوری" (اکبر گنجی،عالیجناب سرخپوش و عالیجناب خاکستری: ص 189) "هاشمی به دنبال مرتد سازی سیاسی بود"(هفته نامه آبان، 16 بهمن 78) "در دوره هاشمی هر 40 روز یک قتل مشکوک سیاسی داشته ایم"(روزنامه صبح امروز، 2 دی 78) "عمر سیاسی هاشمی تمام شده" (محمد قوچانی) "در دوره هاشمی هر 40 روز یک قتل مشکوک سیاسی داشته ایم"(روزنامه صبح متعلق به سعید حجاریان،امروز، 2 دی 78) "عالیجناب سرخپوش و عالیجناب خاکستری" (اکبر گنجی) برای این تحلیل خالی از لطف نیست.
این افراد اگر توان داشته باشند هاشمی را به همان وضعیت انتخابات مجلس ششم خواهند کشاند. آقای هاشمی رفسنجانی بارها و حتی اخیراً نیز با وجود اختلاف نظرها بر مواضع اصولی خود مانند حمایت از ولایت فقیه و مقام معظم تاکید نموده است و از این نظر مورد انتقاد بسیار جدی اصلاح طلبان نسل اول و افراطی بوده که بر اساس ایده حجاریان باید بر کرسی پارمان در سایه تکیه بزنند.
در همین وضعیت بعد از انتخابات سال 92 تعدادی از همین افرادی که به ژنرالهای اصلاح طلب معروفند، درباره دولت کنونی و جریان اعتدال عنوان رحم اجاره ای را مطرح کردند و انتقادات بسیار جدی و مفصلی بر عملکرد دولت داشته اند. افرادی که پس از انتخابات سال 88 و برپا کردن فتنه خسارت آمیز از سوی ملت طرد شده و تعدادی هم رسماً محکوم شدند تا قبل از انتخابات مجلس اخیر جریان اعتدال را رحم اجاره ای می خواندند و پس از انتخابات مجلس داستان پارلمان در سایه را پیش میکشند. حال کسانی از نزدیکان کارگزاران و اعتدال چگونه پرچم دفاع از این تفکرات و افراد را به دست گرفته اند؟
همان طور که اشاره شد این تحلیل یک اشتباه تاکتیکی است که نشان از عدم درک درست از سابقه و مواضع جریانات سیاسی دارد و احتمالاً اگر ادامه یابد نتیجه تلخ آن مانند سالهای دوره اصلاحات نمایان خواهد شد.
هادی امامی – کارشناس سیاسی - تیتریک
انتهای پیام/
کد مطلب: 430131