به گزارش سرویس بهداشت و سلامت
تفتان ما، فروزان الستی در ارتباط با تأثیر شبکههای اجتماعی بر رابطه بین بیمار و پزشک اظهارداشت: پیشرفت علم همواره تاثیر چشمگیری در تمامی شاخههای پزشکی داشته که بعضی از آنها به صورت برنامه ریزی شده توسط متخصصین با هدفهای دقیق و گاهی تک منظوره به جامعه پزشکی ارائه شدند که میتوان به دستگاه سنجش پا تا رباطهای جراح در این زمینه اشاره کرد.
وی افزود: گروهی دیگر از این پیشرفتها شبکههای اجتماعی هستند که به صورت رایگان در دسترس جمعیت عظیم کاربران ایرانی با گوشیهای هوشمند قرار گرفته است، جمعیتی که شامل جامعه پزشکی و مراجعه کنندگان به آنها نیز میشود.
کارشناس فیزیوتراپی با بیان اینکه شبکههای اجتماعی مانند تمامی فناوریهای جدید به یک اندازه توانایی ایجاد انحراف و ترقی را دارند، افزود: گرچه پیدایش و رایج شدن آنها ربطی به رابطه پزشک و بیمار نداشته است اما نمیتوان تاثیر آن را در این زمینه انکار کرد.
الستی ادامه داد: این تصمیم میتواند با ملاحظاتی ساده اسباب راحتی مریض باشد ولی به همان نسبت در شرایط کنترل نشده باعث تخریب اعتماد مریض و ناهنجاری در بهبود یافتن او خواهد شد.
وی تصریح کرد: با در نظر گرفتن شرایط خاص کشورمان به عنوان مسلمانان ایرانی لازم است که کارشناسانی در زمینه علوم بهداشت توانبخشی، روانشناسی، جامعه شناسی، اخلاق و پزشکی پدیده پیچیده و پر تحول شبکه اجتماعی را به عنوان یک ابزار مهم در ارائه خدمات پزشکی مورد بررسی دقیق قرار دهند.
کارشناس فیزیوتراپی در پایان خاطرنشان کرد: همچنین لازم است آئین نامهای را در رابطه مقدسات کهن علم پزشکی در رابطه با استفاده از روشهای جدید ارتباطی تنظیم و به پزشک و بیمار آموزش داد.
انتهای پیام/ فارس