در خطبه هاي نماز جمعه اين هفته مطرح شد؛

انتقاد امام جمعه شهرستان خاش از اعتماد دولت به غربی‌ها و عوامل آنها/ با گذشت 80 روز از برجام هنوز تحریم‌ها برداشته نشده‌اند

20 فروردين 1395 ساعت 15:49

امام جمعه شهرستان خاش از اظهارات اخیر روحاني رئیس جمهور مبنی بر اینکه «فکر انحرافی به ما می‌گوید به همسایگان و دوستان خود اعتماد نکنیم» انتقاد کرد.


به گزارش خبرنگار سرويس مذهبي تفتان ما، حجت الاسلام محمدحسين ميري در خطبه هاي نمازجمعه اين هفته شهرستان خاش، ضمن دعوت خود و نمازگزاران به رعايت تقواي الهي، اظهار كرد: قرآن بارها و بارها تاكيد كرده است كه مسلمانان بايد در همه ي عرصه ها قدرت داشته باشند تا دشمنان و منافقين نتوانند تجاوز كنند و براي موفقيت و عزت ايران اسلامي لازم است در تمامي ابعاد مختلف مانند نظامي، علمي و ديپلماسي توانمند و قوي شويم.
 
وي با اشاره به نقش توانمندي نظامي در دفاع از ايران، گفت: بعيد است كسي نقش توانمندي نظامي را ناديده بگيرد و نسبت به اين مهم بي اهميت باشد.
 
حجت الاسلام ميري با اشاره به شعار سال، خاطرنشان كرد: بايد تمامي مسئولان كشور در راستاي تحقق و عملياتي كردن شعار «تصاد مقاومتی، اقدام و عمل» تلاش كنند.
 
وی اذعان كرد: ايجاد شرايط لازم جهت محقق كردن شعار سال امري لازم و ضروري است تا بتوانيم گام‌های خوبی در جهت پوشاندن جامه عمل به منویات رهبر انقلاب برداریم.
 
حجت الاسلام ميري با اشاره به سالروز قطع روابط ايران و آمريكا، بيان كرد:آمریکا دشمن شماره یک همه محرومین و مستضعفین جهان است و برای سیطره سیاسی نظامی و فرهنگی بر ملت‌های آزاده دنیا از هیچ‌گونه اقدامی دریغ نمی‌کند.
 
وی رابطه ایران و آمریکا را دقیقاً مصداق فرمایش امام خميني(ره) مبنی بر رابطه گرگ و میش دانست و گفت: بنابر این کسانی که امروز می‌خواهند چهره کریه آمریکا را بزک کنند و دلشان برای رابطه با آمریکا تنگ شده است باید نظر امام خميني(ره) و رهبر انقلاب را که فرمودند دشمن شماره یک شما آمریکاست را به خاطر بیاورند.
 
امام جمعه شهرستان خاش با اشاره به سخنان مقام معظم رهبري مبني بر اينكه امروز عصر مذاکره و گفتمان است و به موشک نیازی نیست، خاطرنشان كرد: رهبر انقلاب فرمودند؛ اگر این اظهارات از روی آگاهی بیان شده، خیانت به شمار می‌رود.
 
وي با اشاره به سخن ديگر مقام معظم رهبري مبني بر اينكه نیروهای حزب‌اللهی و انقلابی را با انگ افراطی طرد نکنید، افزود: آقاي روحاني رييس جمهور ايران اسلامي در برخی موارد سخنانی می‌گوید که از روی ناآگاهی بیان شده است که در این سخنان انگ افراطی به بعضی در سخنان وی مشهود است.
 
حجت الاسلام ميري با اشاره به ماه رجب گفت: در آستانه ماه رجب و ولادت حضرت امام محمدباقر(ع)، شهادت امام هادی (ع) هستیم، از خداوند متعال می‌خواهیم تا توفیق انجام فرامین ائمه اطهار(ع) را به همه ما عطا فرماید.
 
وی با اشاره به شهادت صیاد شیرازی، افزود: صیاد شیرازی از شهدایی است که متخلق به اخلاق اسلامی، شاگرد امام(ره)،آیت‌الله مشکینی و دیگر بزرگان در مکتب اسلام بود، سادگی شهید صیاد، شجاعت، جسارت و معنویت او زبان زد عام و خاص و حتی دشمنان او بود، و چون دشمنان نتوانستن این همه خوبی را در یکی از وفاداران انقلاب و امام و رهبری تاب بیاورند،او را به شهادت رساندند.
 
حجت الاسلام ميري با اشاره به روز فناوری هسته‌ای را گرامیداشت و گفت: جمهوری اسلامی ایران با همت و تلاش شبانه‌روزی جوانان و دانشمندان خود به فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای دست یافته و این مسئله موجب خشم استکبار جهانی است.
 
وي با اشاره به توافق هسته‎ای ایران و 1+5 گفت: در این توافق، به دنیا ثابت شد که ایران هیچگاه به دنبال سلاح هسته‎ای نبوده و موج ایران‎هراسی که غرب به وجود آورده بود، از ابتدا هم دروغ بود.
 
امام جمعه شهرستان خاش اظهار كرد: اعتراف مدیرکل آژانس بین‎المللی انرژی اتمی مبنی بر عدم انحراف ایران در برنامه هسته‎ای، بیانگر نادیده گرفتن حقوق مسلم ملت ایران در طول 13 سال مذاکرات هسته‎ای است.
 
انتهاي پيام/


کد مطلب: 430360

آدرس مطلب: https://www.taftanema.ir/news/430360/انتقاد-امام-جمعه-شهرستان-خاش-اعتماد-دولت-غربی-ها-عوامل-گذشت-80-روز-برجام-هنوز-تحریم-ها-برداشته-نشده-اند

تفتان ما
  https://www.taftanema.ir