به گزارش سرویس خبری
تفتان ما، چای سبز به خاطر آنتی اکسیدان هایش و مزایایی که برای سلامتی دارد، معروف است.
دانشمندان می گویند، نباید چای سبز را با خوراکیهای سرشار از آهن خورد، چون اثر آنتی اکسیدان هایش از بین میرود.
در حالی که افراد مبتلا به التهاب روده، اغلب دچار کمبود آهن هستند و گاهی اوقات مکملهای آهن را با چای سبز میخورند، تحقیقات نشان میدهد، خوردن غذاهای غنی از آهن باعث میشود اثر ضد التهابی چای سبز از بین برود و بهتر است این دو تا در کنار هم مصرف نشوند.
دکتر ماتام ویجی کومار از دانشگاه پنسیلوانیا که سرپرست این پژوهش بوده، گفت: «اگر بعد از یک وعده غذای پر از آهن، چای سبز بنوشید، ماده اصلی تشکیل دهنده چای به آهن میچسبد و همین مساله باعث میشود چای سبز، توانش به عنوان آنتی اکسیدان را از دست بدهد. برای برخورداری از فواید چای سبز، شاید بهتر باشد که همراه با خوراکیهای غنی از آهن مصرف نشود.»
منبع: دکتر سلام
انتهای پیام/