گزارشي از سی امین بیمارستان صحرایی سپاه؛
شمیم عطر ایثار در نقطه صفر مرزی/ درمان رایگان بیش از 13 هزار نفر در 2 روز متوالی
26 فروردين 1395 ساعت 9:55
همزمان با رزمایش پیامبر اعظم(ص) جمعی از پزشکان سپاه راهی نقطه صفر مرزی شدند تا امید را در دل مردم محروم این منطقه تزریق کنند.
به گزارش تفتان ما به نقل از عصرهامون، این روزها عطر و شمیم مجاهدان سفید پوش در نقطه صفر مرزی بلوچستان به مشام میرسد و عشق به خدمت باعث شده که در لابه لای یک رزمایش پزشکانی کمر همت ببندند و برای رفع نیازهای مردم به نقطه صفر مرزی عزیمت کنند.
خدمات رسانی به مردم در 7 دستگاه اتوبوس
شجاع مسئول بیمارستان صحرایی شهید شوشتری سپاه جنوب شرق در خصوص سی امین بیمارستان صحرایی سپاه گفت: این بیمارستان از 7 دستگاه اتوبوس شامل بخش های بستری خواهران وبرادران، اتاق عمل، چشم، ایدولوژی، رادیولوژی و آزمایشگاه ، دندانپزشکی ، خدمات کلینیکی ، سی تی اسکن و جراحی تشکیل شده است.
وی ادامه داد: بیش از همه خدماتی در این بیمارستان ارائه می شود که به خاطر عدم پوشش مناسب بر دوش مردم سنگینی می کند.
ارائه خدمات رایگان به 13 هزار نفر در دو روز متوالی در بیمارستان صحرایی
سردار محمد مارانی فرمانده قرارگاه قدس جنوب شرق کشور در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون، در خصوص بیمارستان صحرایی سراوان گفت: این بیمارستان به مدت یک هفته در بخش اسفندک شهرستان سراوان مستقر و به ارائه خدمات پزشکی به مردم این منطقه می پردازد.
وی با بیان اینکه در دومین روز این بیمارستان 7 هزار و 976 نفر مراجعه و 21 عمل جراحی انجام شد، ادامه داد: مجموع خدمات 2 روز متوالی این بیمارستان 13 هزار و 467 نفر بوده که 29 عمل جراحی نیز صورت گرفته است.
سردار مارانی افزود: استقرار بیمارستان های صحرایی یکی از ماموریت های مهم سپاه با هدف ارتقا سطح سلامت بیماران، ارائه خدمات بیشتر پزشکی و درمانی به نیازمندان در مناطق محروم و دور افتاده است.
وی گفت: تمام بخش های تخصصی و فوق تخصصی برای ارائه بهترین خدمات به نیازمندان در قالب این بیمارستان های صحرایی پیش بینی شده است.
فرمانده قرارگاه قدس جنوب شرق کشور تأکید کرد: تاکنون 29 بیمارستان صحرایی در سیستان و بلوچستان به بهرهبرداری رسیده است که به بیش از یک میلیون و 200 هزار نفر در این بیمارستانها خدماترسانی شده است.
خدمت به محرومان مقدس ترین کار
یکی از پزشکان این بیمارستان نیز گفت: خدمت به محرومان مقدس ترین کار است همین که دعای خیر این افراد بدرقه راهمان مان باشد موجب رضایت ماست.
وی ادامه داد: روزانه افراد زیادی از روستاهای اسفندک و روستاهای مرزی اطراف به این بیمارستان مراجعه می کنند که اگر درمان بیمار در بیمارستان صحرایی میسر نشود درمان بیمار در یکی از بیمارستان های کشور پیگیری می شود.
انتهای پیام/
کد مطلب: 431052