به گزارش سرویس اجتماعي
تفتان ما، به نقل از خبرنگار اعزامی
بیان روز به مناطق سیل زده شهرستان پلدختر، بر اثر ورود سامانه بارشی به استان لرستان وفعالیت بیش از 72ساعته این سامانه ،پلدختر با بارندگی بیش از 170میلی متری رکورد دار بارندگی در استان لرستان اعلام شد.
روستای خرسدر علیا از دیگر روستاهای حاشیه نشین کشکان که بر اثر سیلاب در معرض آب گرفتگی قرار گرفت به طوری که برخی از منازل مسکونی این روستا که در مجاورت کشکان احداث شده بود دچار خسارت شدند.
پل ارتباطی روستای پران پرویز به دلیل سیلاب ،دچار آب گرفتگی و باعث قطعی راه و عدم تردد وسائط نقلیه شد.
روستای بابازید از توابع شهرستان پلدختر ،از روستاهایی که بر اثر سیل بیشترین خسارت را دیده است.
شدت بارندگی و طغیان کشکان در شب گذشته،مردم این روستا را غافلگیر کرد و برخی از منازل مسکونی دچار آب گرفتگی شدند.
میرزاوند از اهالی روستای بابازید روستای بابازید در 5کیلومتری پلدختر به دلیل باران زیاد و طغیان کشکان آب وارد منازل ما شده است.
وی عنوان کرد:منزل ما در 50متری رودخانه کشکان واقع شده به دلیل سیلاب ،اّب به داخل منزل رفته،اثاثیه خانگی ما دچار خسارت شده است.
وی بیان کرد:گل و لای به داخل منزل رفته و هر کاری هم می کنیم که پاکسازی کنیم،امکاناتی برای این کار نداریم وخانواده با شلینگ آب قصد دارند ،گل ولای را پاک کنند که نمی توانند.
وی تصریح کرد:مابقی اثاثیه را به مکان های امن دیگر انتقال داده ایم.
پرویش خدایی مسئول شبکه بهداشت ودرمان روستای بابازید هستم که به دلیل سیلاب،تجهیزات و امکانات داخل ساختمان از بین رفته است.
وی بیان کرد:تا کنون راه دسترسی به داخل شبکه نبوده و الان که آب فروکش کرده قصد داریم وسائل و تجهیزات را از ساختمان بیرون بیاوریم که به دلیل اینکه آب به داخل ساختمان رفته امکان این کار نیست.
وی تصریح کرد:برخی از مکاتبات اداری و اقلام دارویی که در ساختمان بوده از بین رفته است.
جعفر رشنو عنوان کرد: یازده عائله دارم که منزل ما بر اثر سیلاب دچار خسارت شده و اثاثیه خانگی ما از بین رفته است.
وی با بیان اینکه منزل ما در حدود 150متری با رودخانه کشکان فاصله دارد افزود:قبلا به ما اعلام کرده اند که رودخانه کشکان طغیان می کند و دیروز عصر ساعت 19آب وارد روستا شده و به وسیله اهالی روستا توانستیم مقداری از اثاثیه را به مکان های امن منتقل کنیم ولی بیشتر لوازم خانگی ما از بین رفته است.
وی یادآور شد:از مسئولین انتظار داریم چادر،پتو واقلام غذایی برای ما تهیه کنند.
اما موضوع سیلاب بهاری پلدختر که به نظر خیلی از مردم از سیلاب84شدت آن بیشتر بوده ختم نشد و روستای مورانی دیگر روستای در معرض سیلاب بود که بر اثر طغیان رودخانه کشکان،لوله گاز این روستا از بین رفت وگاز روستا قطع شد.
لطوند از اهالی روستای مورانی در خصوص سیلاب گفت:بر اثر سیلاب و طغیان کشکان،ساختمان طویله ،ترانس برق،پمپاژ برقی کشاورزی که داشته ام از بین رفته است.
وی با اشاره به اینکه سیلاب ساعت 1بامداد دیشب شدت گرفت عنوان کرد:مجبور شدیم با همکاری اهالی روستا ،منزل مسکونی را تخلیه کنیم ولی برخی از اثاثیه خانگی ما دچار خسارت شده است.
حیدر کریمی از اهالی روستا مورانی در گفتگو با خبرنگار بیان روز افزود: بر اثر سیلاب ،حمام ،دستشویی،گاو و گوساله ای که داشته ام از بین رفته است.
وی بیان کرد:متاسفانه برای جابجایی منزل به مسئولین مراجعه نکردم ،تحت پوشش کمیته امداد امام(ره) بودم که خارج شدم والان از لحاظ مالی ضعیف هستم که نیاز مسئولین به مشکلات ما رسیدگی کنند.
امیر بهاری ابنیه از دیگر اهالی روستای مورانی هستم که دوسال،زندگی ما را آب می برد و هر چه هم از طریق مسئولین برای جابجایی پیگیری می کنیم ،هیچ کس جوابگو نیست.
وی بیان کرد:35 کیسه جو، 50 اصله درخت انگور و منزل مسکونی ام بر اثر سیلاب دچار خسارت شده ام.
بهاری تصریح کرد:هم اکنون منزل مسکونی خود را برای در امان ماندن سیلاب تخلیه کرده ام.
وی تاکید کرد:پتو،چادر واقلام غذایی و بخاری برای خانواده ام برای در امان ماندن سرما نیاز دارم.
خانم لطوند از دیگر اهالی روستای مورانی با اشاره به سیلاب و طغیان کشکان افزود:سرپرست ندارم و دارای دو فرزند هستم به مسئولین نامه نگاری کرده ام که منزل ما در محاصره آب و سیلاب قرار دارد پیگیری کنید که تا کنون به نامه ما پاسخ مثبتی داده نشده و هیچ کاری برای ما انجام نشده است.
وی بیان کرد:تحت پوشش کمیته امداد امام(ره) هستم و این منزلی که الان مشاهده می کنید با وام کمیته امداد ساخته ام ولی امروز بر اثر سیلاب دچار خسارت شده ایم.
امروز بعد از ظهر بارندگی شدید به همراه رعدو برق ،آسمان شهرستان پلدختر را فرا گرفت که این بارندگی باعث ریزش کوه در کیلومتر یک جاده پلدختر به خرم آباد و تلاش راه داری در بازگشایی مسیر بود که هم اکنون مسیر باز و وسائط نقلیه در حال ترد هستند.
انتهای پیام/