به گزارش سرویس خبری
تفتان ما، علی اکبر مهرورز در گفتوگو با فارس گفت: زخم دستگاه گوارش در اثر مصرف برخی داروها، مسمومیتهای غذایی، بیماری عفونی، نقرس، استرس و بیماری های عصبی ایجاد می شود و درد معده معمولا با علائمی مثل بی اشتهایی، کاهش وزن، حالت تهوع و استفراغ و احساس ترش کردن همراه است.
وی ادامه داد: مهمترین گام برای پیشگیری و تسکین درد آن، خوردن غذاهایی است که حجیم نباشند.بهتر است افرادی که دچار این درد می شوند پس از مصرف غذای خود بلافاصله نخوابند.
این متخصص گوارش گفت: تعداد وعدههای غذایی را باید افزایش داد و آهسته غذا خورد. همچنین بهتر است این بیماران سبزیجات و ماست بیشتر مصرف کنند و نگذارند بیش از اندازه گرسنه بمانند.
مهرورز افزود: البته این بیماران پس از مراجعه به پزشک و تشخیص دلیل ایجادکننده دردهای معده رژیم غذایی مناسب را داشته باشند چراکه در برخی موارد خوردن میوه و سبزی به صورت نپخته و خام مناسب حالشان نیست.
وی ادامه داد: از طرفی خوردن سیب زمینی،هویج،جو، نارنج و موز برای اغلب بیماران مانعی ندارد. معمولا این افراد از خوردن میوه های ترش باید پرهیز کنند.
این متخصص گوارش با تاکید بر عدم استعمال دخانیات از سوی این بیماران گفت: خوردن یک لیوان آب قبل از غذا یا 2 ساعت بعد از هر وعده غذایی می تواند در کاهش درد موثر باشد.
انتهای پیام/ تسنیم