به گزارش سرویس اقتصادي
تفتان ما، به نقل از
صبح تفت، برابر اعلام رسمی رئیس اتاق بازرگانی ایران، هر ساعت ۱۵۰ نفر به تعداد بیکاران کشور اضافه میشود؛ البته این مقام مسئول اظهار امیدواری کرده است تا برای حل این مشکل چارهاندیشی نمایند.
این اظهارنظر رئیس اتاق بازرگانی در حالی است که نرخ رشد بیکاری در استان یزد نیز مانند سایر نقاط کشور بالا است و در شهرستان تفت این نرخ از رشد بیشتری برخوردار است؛ مطابق محاسبات مرکز آمار ایران نرخ بیکاری درکل کشور به میزان 10.5 اعلامشده و در شهرستان تفت این آمار دو درصد بالاتر از میانگین کشوری یعنی 12 درصد اعلامشده است.
طبق آمار اعلامشده توسط رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی تفت نرخ بیکاری این شهرستان در سال 1392، 8 درصد، سال 1393، 7 درصد، در سال 1394، 10 درصد و در سال 1395، 12 درصد هست.
آنچه از این آمارها میتوان نتیجه گرفت و تحلیل نمود؛ شکل گرفتن بحرانی به نام بیکاری در شهرستان گردشگری تفت با داشتن استعدادهای بالقوه و بالفعل اشتغال است.
بیش از سه سال یا 1000 روز از وعدههای انتخاباتی روحانی نظیر حل 100 روزه مشکلات گذشت و همه وعدههای تحققنیافته وی روزبهروز صدای کسانی که با هزار امید و آرزو پای صندوقهای رأی رفته و به کاندیدای موردنظرشان با نظر به وعدههای دادهشده رأی دادند را درآورده است، حالا آنها در آخرین سال دولت یازدهم، چشمشان به کلید حسن روحانی خشک شد و گشایشی نشد.
یکی از مهمترین وعدههای روحانی تکرقمی شدن نرخ بیکاری در کشور و افزایش اشتغال بود اما پس از گذشت 3 سال جدیدترین آمارهای بیکاری فقط در شهرستان تفت نشان میدهد که بیکاری در این شهرستان نسبت به سال 92 که آغاز دولت کار یازدهم بود؛ 4 درصد رشد داشته است.
آنچه مشخص است چنین آمار بیکاری دلیلی جز بیبرنامگی و عدم توجه دولت به معیشت مردم دارد؛ متأسفانه روحانی علیرغم وعدهایی که درزمینهٔ اقتصاد و بهبود وضعیت معیشت مردم داده بود همواره مسائل مهمتری در دستور کار دولت خود قرار دارد که مقدم بر حل مسئله بیکاری جوانان بود.
حال که تنها یک سال به پایان عمر دولت یازدهم باقیمانده است؛ چیزی جز سیاسیکاری و عدم تحقق وعدههای معیشتی و اقتصادی در کارنامه دولت روحانی دیده نمیشود و این موضوع مهمترین مشکلی است که روحانی را در خرداد سال 96 با بحرانی به نام «عدم محبوبیت» مواجه خواهد کرد.
انتهای پیام/