به گزارش سرویس خبری
تفتان ما، 1- ابراز کردن: ابراز کردن خشم به این معناست که در بیان خشم خود جسور و منطقی باشید نه پرخاشگر. این روش منطقی ترین راهکار برای ابراز خشم است. شما باید یاد بگیرید که چگونه رفع اتهام کنید و خود را تبرئه نمایید و چگونه به این هدف بدون آسیب زدن به دیگران برسید. جسور بودن به این معنی نیست که قادر باشید به دیگران زور بگویید بلکه به این معنی است که برای خودتان و دیگران ارزش قائل باشید و با احترام رفتار کنید و مشکلاتتان را از راه منطقی حل کنید.
2- سرکوب کردن: سرکوب کردن خشم راه حل دیگری است برای مهار عصبانیت و سرکوب خشم و جهت دادن و تبدیل آن به رفتارهای دیگر راهکار آن هم به این صورت است که هنگامی که خشمگین می شوید، در مورد موضوعی که باعث خشم شما شده است، فکر نکنید و به جای آن به چیزهایی خوب و مثبت بیندیشید. هدف از این روش مهار خشم و تبدیل آن به رفتارهای سازنده است. اما پیامد منفی این روش، این است که چنانچه عصبانیت خود را ابراز نکنید خشم فرو خورده در درون شما باقی می ماند و این خشم درونی می تواند باعث افزایش فشار خون و یا افسردگی تان شود. از این رو بیان نکردن خشم می تواند مشکلات دیگری را به وجود آورد.
3- آرام کردن: افرادی که خشم خود را ابراز نمی کنند نسبت به همه چیز بدبین هستند و با دیگران رفتاری پر از کینه و خصمانه دارند. انها مرتب دیگران را تحقیر می کنند و همه چیز را مورد انتقاد قرار می دهند. در نهایت، سومین راهکار فرونشاندن خشم، آرام کردن آن است. در این حالت با جملات و واژه های آرامش دهنده خود را آرام کنید. بسیاری از افراد عادت دارند عواطف و احساساتی را که زمانی موجب دل آزردگی آنها بوده است از نو زنده کنند و مانع از آن شوند که خود و دیگران در آرامش بنیادی باقی بمانند. فراموش نشود که انجام این کار به سود کسی تمام نمی شود و به جای آن تولید خشم و فشار روحی می کند. از این رو به خود یادآوری کنید که برافروختن آتشهای فروکش کرده آرامش ذهنتان را به هم ریخته و راه حل مشکلات نیست.
منبع: دکترسلام
انتهای پیام/