به گزارش
تفتان ما، با فرا رسیدن ماه رمضان، زولبیا و بامیه به یکی از شیرینی های مورد علاقه روزه داران خاشي تبدیل می شود و بیشتر شیرینی پزی ها نیز اقدام به تهیه این نوع شیرینی های مخصوص ماه مبارک رمضان می کنند.
پخت زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان رونق قابل توجهی پیدا می کند و کارگاه های شیرینی پزی به تهیه آن اختصاص می یابد. مردم شهرستان خاش علاقه خاصی به زولبیا بامیه دارند.
زولبیا و بامیه از شیرینی های پر طرفدار ویژه ماه رمضان به حساب می آیند که زینت بخش سفره های افطارند. به همین علت اکثر قنادان و شیرینی فروشی های شهر این نوع شیرینی را در این ایام طبخ می کنند.
شاید بتوان گفت که بعد از خرما، مهمترین شیرینی افطار و سحر روزهداران است که هر روز در کارگاه های مخصوص در ماه مبارک رمضان پخت می شود.
مقدار مصرف زولبیا و بامیه باید محدود و در حد رفع نیاز ذائقه فرد باشد نه رفع نیاز وعده غذایی، مصرف زیاد آن در وعده افطار باعث افزایش قند و چربی خون شده و تعادل چربیهای بدن را خنثی میکند و از سویی باعث افزایش فشار خون، چربیهای بدن، بیماریهای قلبی و عروقی میشود.
به مناسبت ماه مبارك رمضان و افزايش مصرف زولبيا و باميه، گزارشي شيرين از مراحل پخت زولبيا و باميه در شهر خاش را در يكي از كارگاه هاي قنادي اين شهر به شما روزه داران گرامي تقديم مي شود.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
انتهاي پيام/