متخصص دیابت
عسل را جایگزین شکر نکنید/مرز مصرف شیرینیهای طبیعی در بیماران مبتلا به دیابت
31 تير 1395 ساعت 12:03
متخصص دیابت با بیان اینکه عسل نسبت به شکر از شیرینی بیشتری برخوردار است، گفت: میزان کربوهیدرات و کالری عسل نیز بیشتر از شکر بوده لذا جایگزین مناسبی برای شکر نیست.
به گزارش سرویس بهداشت و سلامت تفتان ما،مهریار خسروشاهی در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، در ارتباط با رژیم غذایی شیرین بیماران مبتلا به دیابت اظهارداشت: دیابتیها باید در مصرف خرما، انجیر خشک، موز، انگور و توت خشک دقت کنند. خوراکی های طبیعی ذکر شده، اگر درست و به اندازه مصرف نشوند حتی میتوانند قند خون را به شدت بالا برده و به بدن بیمار آسیب بزنند
وی افزود :به طور کلی مصرف عسل به جای شکر تاثیر چندانی بر بهبود کنترل قند خون شما نخواهد داشت، چرا که هر دوی آنها قند خون را به میزان قابل توجهی بالا می برند.
متخصص دیابت با بیان اینکه عسل نسبت به شکر از شیرینی بیشتری برخوردار است، تصریح کرد: میزان کربوهیدرات و کالری عسل در هر پیمانه از شکر بیشتر است. پس بیماران باید دقت داشته باشند که در صورت مصرف مداوم عسل نیز همواره تعداد واحد کربوهیدرات دریافتی خود را محاسبه کرده و طبق برنامه خود انسولین تزریق کنند
خسروشاهی در ادامه با اشاره به اینکه پوشیدن صندل در تابستان به افراد دیابتی توصیه نمیشود، گفت: این نوع کفشها محافظ خوبی برای پاها به شمار نمیآید و در پای افراد دیابتی موجب ایجاد زخم میشود.
وی گفت: ضروری است به ویژه در تابستان پاها به طور مرتب با آب و صابون شسته شود، مخصوصاً برای افرادی که دیابت دارند، همچنین پوشیدن جوراب مناسب نخی یا نانو میتواند به عنوان عامل محافظت کننده مورد توجه قرار گیرد.
متخصص دیابت خاطرنشان کرد: بسیاری از افراد تصور میکنند نپوشیدن جوراب در تابستان بهتر است، در صورتی که این کار باعث جذب بیشتر میکروبها در محیط مرطوب پا شده و علاوه بر ایجاد آلودگی سبب به وجود آمدن انواع بیماریها نیز در این عضو از بدن میشود.
انتهای پیام/
کد مطلب: 434315