به گزارش سرویس اجتماعی
تفتان ما،خسر و دانشجو ، درخصوص واگذاری املاک شهرداری تهران به برخی افراد ویژه گفت: در تمام ادوار گذشته شهرداری تهران در بحث تامین مسکن به کارکنان خود کمک میکرده است.
وی با بیان اینکه اگر در مسیر درست واگذاری املاک به کارکنان انجام شود قابل تقدیر است گفت: از یک نیروی شهرداری که ماهیانه 1.5 تا 2 میلیون تومان درآمد دارد و آن را خرج اجاره مسکن و هزینههای جاری میکند چطور انتظار میرود این فرد صاحب خانه شود.
به گفته عضو شورای اسلامی شهر تهران در دوره دوم و سوم، فلسفه وجودی تعاونیهای مسکن کمک به کارکنان برای صاحبخانه شدن است و اینکه بخشی از حقوق خود را به صورت اقساط برای خانه بدهند.
وی ادامه داد: البته باید دقت نظر داشته باشیم که این موضوع مورد سوء استفاده قرار نگیرد و هر نیروی شهرداری فقط یک بار از این تسهیلات استفاده کند نه اینکه هر چند سال یکبار از یک تعاونی خانه بگیرد و بعد بفروشد. باز هم تاکید میکنم اگر سیکل درست باشد تعاونیهای مسکن کار بسیار خوبی دارند و شورا باید بر عملکرد آنها نظارت کند.
دانشجو اضافه کرد: شهرداری تهران و شخص شهردار از اختیارات خود استفاده کردهاند تا نیروهایشان صاحب خانه شوند البته بگویم که این کار فقط مربوط به شهرداری تهران نمیشود در خیلی از ادارات دستگاههای دولتی این امر صورت میگیرد.
عضو شورای اسلامی شهر تهران در دوره دوم و سوم ادامه داد: فکر میکنم یک مقدار موضوع از صراط اظهارنظر و بررسی کارشناسی خارج شده و رنگ و بوی اظهارنظرهای سیاسی گرفته است.
دانشجو بیان کرد: به عنوان یک ناظر بیرونی این احساس در من ایجاد شده که افرادی که این موضوعات را مطرح میکنند با شخص شهردار تهران زاویه دارند.
وی ادامه داد: اعضایی که در حال مطرح کردن این موضوعاند آمار و ارقام درست بدهند همینطور نمیشود به فردی اتهام زد اینکه میگویند تخفیف زیاد بوده است یعنی چه، در کدام مورد زیاد بوده است.
عضو شورای اسلامی شهر تهران در دوره دوم و سوم یادآور شد: این موضوعات از جانب برخی نگاههای سیاسی دامن زده میشود و این تصور پیش آمده که قضیه سیاسی شده است.
وی دوباره تاکید کرد: فلسفههای تعاونی مسکن کمک به صاحب خانه شدن افراد است.
دانشجو با اشاره به اینکه در دوره دوم و سوم هم کارکنان شهرداری تهران به تعاونیها مراجعه و از امکانات آن استفاده میکردند گفت: تعدادی از کارکنان با همین امکانات صاحب خانه شدند.
وی ادامه داد: برخی که این موضوعات را مطرح میکنند زاویه و نگاه سیاسی دارند که در مقاطع خاص این موضوعات مطرح میشود.
به اعتقاد دانشجو البته شاید یک جریانی که از موضوع فیشهای نجومی تحت فشار هستند برای خلاصی از این فشار آمدهاند به یک موضوع دیگر دامن بزنند. باید به این افراد گفت که کارشناسی در مورد موضوعات صحبت شود و نیاز به جوسازی و جنجال نیست.
وی ادامه داد: افرادی که این موضوعات را اعلام میکنند با آمار و ارقام دقیق اعلام کنند و شورا هم به وظیفه ذاتی خود که نظارت است عمل کند.
دانشجو بیان کرد: یک سوال دارم مگر کسی جلوی شورا را برای نظارت گرفته است؟ چرا باید در جراید و سایتها این گفتو شنودها منتقل شوند؟ اگر اعضا سوالی دارند شهردار را خبر کند و در جلسه علنی و یا غیرعلنی سوالات خود را مطرح کند و کسی جلوی نظارت آنها را نگرفته است.
عضو شورای اسلامی شهر تهران در دوره دوم و سوم تاکید کرد: اگر از اطلاعاتی که بدست آوردند درنهایت به این نتیجه رسیدند که خطا و انحرافی وجود دارد با اطلاعات دقیق با مردم صحبت کنند و به مراجع قضایی هم موضوعات را منتقل کنند.
انتهای پیام/فارس