به گزارش
تفتان ما، مریم ریگی در كميته بهداشتي مدارس كه در سرسراي مركز بهداشت خاش برگزار شد، اظهار كرد: سلامت دهان و دندان دانش آموزان و نيز ارجاع آنان به واحدهاي دندان پزشكي و مراكز بهداشتي شهري و روستايي و بررسي دانش آموزان از نظر سلامت پوست در اولويت بهداشت و مدارس مركز بهداشت است كه بايد مدارس نيز به اين مهم توجه داشته باشند و در اين خصوص اقدام كنند.
وي تصريح كرد: بايد قراردادي بين آموزش و پرورش و مركز بهداشت منعقد شود تا برنامه مكمل ياري ويتامين D3 و برنامه آهن ياري و ضرورت نظارت بر بهداشت محيط و بوفه مدارس در دستور كار قرار گيرد.
وي افزود: در برنامه آهن یاری از ابتدای آبانماه هرهفته به مدت16هفته یک قرص50میلی گرمی فروس سولفات به دانش آموزان مقاطع پنجم و ششم ابتدایی و متوسطه اول و دوم داده می شود و در برنامه مکمل یاری و یتامینD3 یک عدد قرص مگادوز50 هزار واحدی به دانش آموزان متوسطه اول و دوم تا يكماه داده می شود.
ريگي بيان كرد: سلامت در پويايي جامعه و نقش سازمان ها در تامين و ارتقاي سلامت بسيار مهم است و بايد جهت رسيدن به جامعه سالم به بهداشت مدارس توجه شود.
وي خاطرنشان كرد: بايد كمپين هاي واكسناسيون سرخك و سرخجه در بين دانش آموزان اجرا و فعاليت هاي مدارس مروج سلامت نيز بررسي و در بين دانش آموزان مطالب لازم در زمينه سن بلوغ تهيه و توزيع شود.
کارشناس بهداشت مدارس مرکز بهداشت شهرستان خاش با تاكيد بر انجام ورزش در مدارس، گفت: اجرای برنامه های نرمشی در مدرسه از جمله موضوعات حایز اهمیت در سلامت دانش آموزان است زيرا این برنامه با هدف مقابله با کم تحرکی و از طریق نصب پوسترهایی در سطح مدارس ابتدایی و نیز ملزم نمودن معلمین به انجام حرکات نرمشی در هر ساعت کلاس به مدت 3دقیقه دانش آموزان اجرا خواهد شد.
وي اظهار كرد: در راستاي تشويق دانش آموزان به انجام حركات نرمشي بايد معلم در خصوص اهميت و فوايد حركات ورزشي به افزایش خون رسانی به مغز و افزایش یادگیری و نيز کاهش کسالت و بی تحرکی برای دانش آموزان صحبت و تاكيد كند.
به گزارش خبرنگار
تفتان ما؛ همچنين با توجه به ابلاغ برنامه خودمراقبتی به عنوان پنجمین برنامه طرح تحول نظام سلامت و ضرورت اجرای آن در شهرستان خاش، کارگاه آموزشی آموزشی برنامه خودمراقبتی سازمانی با حضور جمعی از رابطین بهداشتی ادارات توسط کارشناس مسئول واحد آموزش و ارتقای سلامت برگزار شد.
.
انتهاي پيام/