۰
به‌نام فرهنگیان، به کام عده‌ای خاص؛

بی‌اطلاعی فرهنگیان از فعالیت صندوقی که عضو آن بودند

برخی حتی از اموال صندوق ذخیره فرهنگیان برای آموزش و پرورش ساختمان گران‌قیمت خریداری کردند یا از سرمایه صندوق پاداش‌های آن چنانی به نام فرهنگیان و به کام عده‌ای خاص داده‌اند.
بی‌اطلاعی فرهنگیان از فعالیت صندوقی که عضو آن بودند
به گذارش سرویس اجتماعی تفتان ما برخی حتی از محل دارائی‌های صندوق ذخیره فرهنگیان برای آموزش و پرورش ساختمان گران‌قیمت خریداری کردند، یا از سرمایه صندوق پاداش‌های آن چنانی به نام فرهنگیان به کام عده‌ای خاص داده‌اند.
 
موضوع فسادهای اقتصادی ضربه سنگینی به اقتصاد کشور وارد می‌کند که این‌بار قرعه به نام فرهنگیان افتاد.
 
موضوع فساد اقتصادی صندوق ذخیره فرهنگیان فاجعه بزرگی محسوب می‌شود، چرا که این صندوق با کمک حقوق معلمان و دولت به این جایگاه رسیده و شنیدن خبر فساد در این صندوق واقعاً تأسف‌‌بار است.
 
وقتی امانت‌داران خیانت کردند 
 
دبیر تشکیلات کانون تربیت اسلامی مازندران درباره مسائل اخیر صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: افرادی که امانت‌دار فرهنگیان بودند، در امانت‌داری خیانت کردند و فرهنگیان منتظر محاکمه کسانی هستند که مرتکب اختلاس از صندوق ذخیره فرهنگیان شده‌اند.
 
احمدی رشیدی با بیان اینکه همین گروه در گذشته هم مرتکب دست‌درازی به اموال و حقوق فرهنگیان شدند، تصریح کرد: برخی حتی از اموال صندوق برای آموزش و پرورش ساختمان گرانقیمت خریداری کردند یا از سرمایه صندوق پاداش‌های آن چنانی به نام فرهنگیان به کام عده‌ای خاص داده‌اند.
 
دریافت حقوق و پاداش‌های نامتعارف
 
این بازنشسته فرهنگی با اعلام اینکه یکی از مشکلات صندوق نادیده گرفته شدن حقوق بازنشستگان است، تصریح کرد: به دلیل اینکه با پول آنها سرمایه‌های زیادی ایجاد شد، اما حالا آنها هیچ سهمی از این سرمایه ندارند.
 
رشیدی با بیان اینکه در این صندوق سوءاستفاده‌های از سوی هیئت مدیره انجام شد که این موارد شامل حقوق و پاداش‌های غیرمتعارف بوده است، بیان کرد: دریافت و پرداخت پاداش‌های نامناسب به زیرمجموعه این صندوق و نیز پرداخت وام‌های کلان و پی نگرفتن آن نیز از مواردی است که باید توسط مجلس شورای اسلامی رسیدگی شود.
 
ضرورت رسیدگی مجلس 
 
وی با اعلام اینکه استخدام‌های فامیلی در صندوق ذخیره فرهنگیان از ناحیه غندالی مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان صورت گرفته است که باید به آن به صورت جدی پرداخته شود، عنوان کرد: قبلاً در این تیم با پولی که متعلق به 900 هزار فرهنگی بود، برای مجموعه آموزش و پرورش ساختمان‌هایی خریده شده بود که این مسئله نیز تخلف بوده است.
 
این مدرس دانشگاه در پایان با اشاره به اینکه انتظار ما از مجلس شورای اسلامی و دولت این است که ولو با برکناری اعضای هیأت مدیره، موضوع تحقیق و تفحص را به صورت جدی پیگیری کند، افزود: باید موارد تخلف پیدا و پنهان این صندوق مشخص شود و افرادی که در این موضوع نقش داشتند به مجازات برسند.
 
بی‌اطلاعی فرهنگیان از فعالیت صندوقی که عضو آن بودند 
 
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نهم نیز در این زمینه با اعلام اینکه در طول مجلس نهم چندین بار مسئله صندوق ذخیره فرهنگیان را مطرح و پیگیری کردیم، گفت: به هر حال دولت تمایلی به پرداختن به این موضوع نداشت و در نهایت به تحقیق و تفحص منجر شد.
 
 عبدالوحید فیاضی اظهار کرد: صندوق قرض‌الحسنه فرهنگیان تقریباً حدود دو دهه برای رفاه، پرداختن به امور معیشتی و آنچه که به‌عنوان نیازهای جامعه فرهنگی کشور بوده شکل گرفته است.
 
فاجعه‌ای در جامعه فرهنگیان بازنشسته
 
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نهم شورای اسلامی با تأکید بر اینکه این موضوع باید به‌صورت جدی توسط مجلس شورای اسلامی پیگیری شود، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در ارتباط با حقوق معلمان توجه لازم صورت گرفته، اگر بخواهیم از جیب آنان بزنیم و به‌عنوان فساد اقتصادی مطرح شود فاجعه بزرگی است که جامعه فرهنگی به هیچ وجه تحمل شنیدن این خبر را ندارد.
 
وی بیان کرد: طی سال‌ها این صندوق خدماتی که باید ارائه می‌داد را نداد، و شفاف‌سازی در این صندوق صورت نگرفته است، به‌گونه‌ای که معلمان از فرآیندها و پروسه‌هایی که در آن می‌گذرد، بی‌اطلاع هستند.
 
صندوقی که عملا به شرکت بزرگ تبدیل شده بود 
 
مدیرکل اسبق آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه شاید اغلب معلمان نمی‌دانند صندوق ذخیره فرهنگیان چه درآمد و فعالیتی دارد، افزود: این صندوق عملاً تبدیل به شرکت بزرگی شده و شرکت‌ها و هلدینگ‌های نفت و گاز، پتروشیمی، خدمات، بیمه‌ای و بانک‌ها، که بانک سرمایه یکی از اینها بوده، جزء فعالیت‌های عمده این صندوق ذخیره است.
 
وی با اعلام اینکه در طول مجلس نهم چندین بار این موضوع را مطرح و پیگیری کردیم، اضافه کرد: به هر حال دولت تمایلی به پرداختن به این موضوع نداشت و در نهایت به تحقیق و تفحص منجر شد.
 
فیاضی با اشاره به اینکه هیئتی شکل گرفت و اقدامات اولیه انجام شد، اظهار کرد: به دلیل اینکه به پایان مجلس نهم نزدیک شده بودیم و فضای انتخاباتی بود به این موضوع بی‌توجهی شد و در نهایت عملاً کارش تعطیل شد.
 
هیئت مدیره جدید فرقی با هیئت مدیره قبلی ندارد 
وی با بیان اینکه در مجلس دهم نمایندگان به‌ویژه اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات پیگیر امور بودند تازه مشخص شد فساد اقتصادی بزرگی در آنجا صورت گرفته است، تصریح کرد: البته به نظر می‌رسد اطلاعات موجود، بخشی از فسادی است که تحت عنوان 8 هزار میلیارد تومان اعلام شده و موضوع بیش از اینها باید باشد، دلیل آن این است که سیاسیون در آنجا بیشتر دخالت دارند، جریان خاص حتی یک فرد خاص در آنجا اثرگذاری زیادی دارد و با عنوان هیأت مدیره و مدیرعامل نقش‌آفرینی می‌کنند، الان هم که دوباره هیأت مدیره جدید  شکل گرفته، باز از همان جنس است و خیلی تفاوت ندارند.

سرانجام این ماجرا هم مثل قبلی‌ها، بی‌سرانجامی است؟! 
اختلاس چند هزار میلیاردی در حالی در صندوق ذخیره فرهنگیان نمودار شد که طی روزهای گذشته گروهی از مربیان پیش‌دبستانی با رو کردن حقوق‌های 300 هزار تومانی خود خواهات احقاق حق خود هستند، و این یعنی فاصله تا ثریا است و تدبیری که باز هم رخ نداد و این بار بی‌تدبیری به قدری آشکار است که روح فرهنگیانی که خیلی مواقع لنگ یک وام چند میلیونی بودند و دست رد بر سینه آنها خورده زخمی شده است.   انتهای پیام/بلاغ 
پنجشنبه ۶ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۴۶
کد مطلب: 435068
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *