۰
نویسنده کتاب مداخلات:

لانه جاسوسی محل طراحی سناریو براندازی نظام/ پیگیری جنایات آمریکا از دولت کنونی بعید است

نویسنده کتاب مداخلات گفت: پس از سال ها مجلس براساس مصوبه ای دولت را ملزم به تشکیل پرونده و اقامه ی دعوا در مواردی که علیه دولت آمریکا مدرک وجود دارد، کرد که البته از دولت کنونی بعید است.
لانه جاسوسی محل طراحی سناریو براندازی نظام/ پیگیری جنایات آمریکا از دولت کنونی بعید است
به گزارش سرویس فرهنگي تفتان ما کامران غضنفری نویسنده کتاب مداخلات در جمع دانشجویان با بیان اینکه اطلاعات درستی از دوران پهلوی به جوانان داده نشده، گفت: متاسفانه عده ای که سن شان به دوران پهلوی نمی رسد می گویند در آن دوران شرایط خوبی وجود داشته اما در حال حاضر ما به فلاکت رسیدیم. 
وی افزود: باید بدانیم که قبل از وقوع انقلاب سفید در تولید گندم، برنج و گوشت دام خودکفا بودیم و صادرات هم داشتیم اما چندسال بعد از وقوع انقلاب سفید ما از یک کشور صادر کننده به کشور وارد کننده برنج، گندم، گوشت و بسیاری از اقلام کشاورزی و دامی تبدیل شدیم.
نویسنده کتاب مداخلات با بیان اینکه در سال های 1356 و 1357 تقریبا تمام شهرهای کشورعلیه حکومت پهلوی قیام کردند، تصریح کرد: طی این دو سال تقریبا تمام شهرهای ایرن دست به قیام علیه حکومت ستم شاهی پهلوی زدند و نتیجه آن شهادت هزاران نفر از مردم شد که با حمایت مستقیم آمریکا صورت می گرفت.
وی اظهار کرد: نمونه ی این اعتراضات گسترده مردمی، قیام 17 شهریور در تهران بود که مردم در شرایطی که ساعت 00/6 صبح حکومت نظامی اعلام شده بود ساعت 00/8 صبح در میدان شهدا تجمع کردند و از همان زمان تا حدودا ساعت 00/17 صدای رگبار مسلسل به گوش می رسید.
غضنفری با بیان اینکه عده ی کثیری در قیام 17 شهریور به شهادت رسیدند، ابراز کرد: آمارهای زیادی در خصوص تعداد شهدای این قیام مطرح شده است که بیشترین این آمار تقریبا 4000 نفر می باشد که اگر به تعداد افرادی که در یکی از کشورهای سوریه، عراق، مصر و... در یک روز فاجعه آوری کشته  شدند نگاه کنیم نهایتا 200 نفر کشته در یک روز می بینیم و می توانیم متوجه ابعاد سرکوبی و خفقان آن زمان که علیه مردم ما صورت می گرفت بشویم.
وی عنوان کرد: دو روز بعد از قیام 17 شهریور کارتر رییس جمهور آمریکا از شاه اعلام حمایت می کند این در شرایطی است که در گذشته نیز به شکل های مختف و با پیشنهاد طرح حکومت نظامی از سوی مشاور امنیت ملی رییس جمهور آمریکا از حکومت پهلوی حمایت کردند.
نویسنده کتاب راز قطعنامه با بیان اینکه در 13 و 14 آبان بانک ها، مشروب فروشی ها و سینماها به آتش کشیده شد، تصریح کرد: در 13 و 14 آبان ماه در شرایطی مشروب فروشی ها، بانک ها و سینما ها به اتش کشیده شد که ماموران حکومت پهلوی در صحنه حضور داشتند و هیچ گونه اقدامی علیه معترضان انجام ندادند.

وی اضافه کرد: این ساکت ماندن ماوران و دست داشتن برخی از ساواکی ها در آتش سوزی در آن شرایط براساس طرحی از سوی سفارت آمریکا در تهران بود که از چند روز قبل طراحی شد  تا شرایط برای روی کار آمدن دولت نظامی ارتشبد ازهاری در 15 آبان 1357 فراهم شود.
غضنفری با بیان اینکه ژنرال هایزر برای انجام یک کودتای بزرگ به تهران آمده بود، تصریح کرد: چند ماه بعد از قضیه 13 آبان دولت آمریکا برای انجام یک کودتای شدید و سرکوب گرانه هایزر را به تهران فرستاد و در مدت حدودا یک ماه فردماندهان نظامی حکومت شاه را متحد کرد تا این کودتا در 21 بهمن 1357را انجام دهند.
وی افزود: ژنرال هایزر معاون نیروهای ناتو در اروپا بعد از چاپ اسمش در روزنامه و برملا شدن نقشه وی در خصوص کودتا به دلیل ترس در 14 بهمن 1357 قبل اجرای کوتا از ایران فرار کرد.
نویسنده کتاب خیانت به فرمانده اظهار داشت: کارتر رییس جمهور آمریکا که با شعار دفاع از حقوق بشر بر روی کار آمد با هدف کشتن 50000 نفر از مردم کوتای 21 بهمن سال 1357 را طراحی کرد تا 15 سال بعد پیروزی انقلاب اسلامی ایران ممکن نباشد و خطری برای آنها به وجود نیاید.
وی افزود:علی رغم تمام تلاش ها انقلاب اسلامی ایران به پیروزی رسید اما دولت آمریکا از همان ابتدا درصدد براندازی نظام بود بود و اقداماتی در همین راستا انجام داد که براساس اسناد به دست آمده از سفارت آمریکا در 28 خرداد 1358 مامور آمریکایی می گوید ما در ایران گروه هایی زیادی داریم که مسلح شدند و آماده ی جنگ علیه حکومت مرکزی هستد و همه ی بذرهای لازم برای یک جنگ داخلی کاشته شده است.
غضنفری با بیان اینکه سفارت آمریکا محل طراحی سناریو و توطئه در جهت براندازی نظام نوپا جمهوری اسلامی بود، گفت: یکی از دیپلمات های آمریکایی دو طرح در جهت براندازی نظام جمهوری اسلامی بیان کرده است. یکی دامن زدن به نارضایتی های قومی و اقلیتی در استان های مختلف ایران و دیگری به خیابان کشاندن دانش آموزان و دانشجویان و قیام آنها علیه نظام بود.
وی اظهار کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، آمریکا اقدامات زیادی در راستای براندازی نظام از جمله حمله به صحرای طبس، کودتای نقاب و حمله عراق به ایران با حمایت همه جانبه آمریکا از عراق را انجام داد که سناریو حمله عراق به ایران از سال 1358 طراحی شده بود.
نویسنده کتاب مداخلات با بیان اینکه دولت، مجلس و دستگاه قضایی ما در این سال ها خواب بودند، ابراز کرد: با وجود مدارک بسیار از آمریکا در این چند ساله که اثبات می کند مستقیما در جنایات مختلف دست داشته است اما متاسفانه هیچ اقدامی صورت نگرفته است.
وی افزود: دراردیبهشت سال جاری  پس از سال ها مجلس براساس مصوبه ای دولت را ملزم به تشکیل پرونده و اقامه ی دعوا در مواردی که علیه دولت آمریکا مدرک وجود دارد، کرد که البته از دولت کنونی بعید است و باید ببینیم آیا دولت های بعدی اهل پیگیری هستند؟ 

غضنفری با بیان اینکه ما سیاست عزت، حکمت، مصلحت را به سیاست ذلت، خفت، خواری تبدیل کردیم، اذعان کرد: در این چند ساله اخیر آمریکایی ها هر چقدر تحریم کردند فقط لبخند زدیم و آنها هم می دانند هر کاری انجام دهند جز لبخند چیزی تحویل شان نمی دهیم و نتیجه اش هم این می شود که کاندیدهای انتخاباتی آنها بر سر عداوت علیه ایران مسابقه می گذارند.
وی ابراز کرد: رهبر انقلاب در سال 1392 گفتند مذاکره با آمریکا نتیجه ای ندارد زیرا تجربه نشان داده که آمریکایی ها اهل وفا کردن به عهدهایشان نیستند اما آنها گفتند ما می رویم، جواب می گیریم و همه ی تحریم ها را نیز لغو می کنیم که به دلیل اصرار های فراوان رهبر انقلاب اجازه دادند ولی ایشان گفتند ما به مذاکره خوشبین نیستیم.
نویسنده کتاب راز قطعنامه با اشاره به صحبت های رییس جمهور و وزیر امور خارجه مبنی برلغو همه ی تحریم ها در روز توافق، تاکید کرد: با گذشت تقریبا 10 ماه از برجام هیچ کدام از تحریم ها لغو نشد فقط تعدادی از تحریم ها که در برجام ذکر شده اوباما در روز 27 دی اعلام می کند ما اجرای این تحریم ها را به مدت شش ماه متوقف می کنیم .
وی عنوان کرد: اتحادیه اروپا براساس مصوبه ی جدیدشان ما را تهدید کردند که اگر اجرای برجام را متوقف کنیم تمام تحریم ها بر می گردد و این دلیلی است برای اینکه بگوییم تحریم ها لغو نشده و فقط برای مدتی تعلیق شده است که آنها می توانند بعد از آن زمان تحریم ها را دوباره برگردانند که این در شرایطی است که با کمال تاسف ما قبل از اجرای برجام به تمام تعهدات مان عمل کردیم.
غضنفری با بیان اینکه تذکرات مختلف به تیم مذاکره کننده داده شد، گفت: هشدارها و تذکرات مختلفی طی دو سال به تیم مذاکره داده شد ولی آنها گوشی برای شنیدن نداشتند و رهبر انقلاب نیز حاصل دوسال مذاکره را خسارت محض خواندند.
وی اظهار داشت: در چهل سال اخیر، جمهوری خواهان و دموکرات ها هر کدام بیست سال دولت آمریکا را در دست داشتند که هیچ کدام سیاست متفاوتی را در پیش نگرفتند و جنایات و خباثت های آنها از گذشته بوده و تاکنون نیز ادامه دارد زیرا دشمنی آنها علیه جمهوری اسلامی ایران قطع نشده است.
نویسنده کتاب خیانت به فرمانده با بیان اینکه سایه تهدید جنگ از تابستان سال 1392 چند برابر شده است، ابراز کرد: عده ای می گویند بعد از مداکرات سایه تهدید از کشور ما دور شده و این در شرایطی است که از تابستان سال 1392 تا اوایل سال 1395 مقامات رسمی آمریکایی حدود 70 بار ما را تهدید به حمله نظامی کرده اند که این یعنی به طور متوسط هر دو هفته یک بار ما را تهدید به حمله نظامی کرده اند.
وی اظهار داشت: برای آمریکایی ها اهمیتی ندارد دولت دست چه کسی است و مشکل آنها دولت ها نیستند زیرا دشمنی آنها با اصل نظام جمهوری اسلامی است که در برابرشان قدعلم کرده و منافع نامشروع شان نه تنها در ایران بلکه در سایر نقاط دنیا به خطر انداخته است.
 
انتهای پیام/ سپاس
پنجشنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۴۰
کد مطلب: 435262
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *