حوزه مالی نمایشگاه کتاب در اختیار ارشاد/ واسپاری صددرصدی انجام شد/ شاید حکمی دیگر در راه باشد
24 بهمن 1395 ساعت 9:42
سخنگوی شورای سیاستگذاری سیاُمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در واکنش به تعدد کمیتههای نمایشگاه کتاب بر خلاف موضوع کوچکسازی آن را رد کرد و گفت: نسبت به سال گذشته یک کارگروه کمتر داریم.
به گزارش سرویس فرهنگي تفتان ما،درباره کمیتههای نمایشگاه کتاب و این سوال که برخلاف سیاستهای کوچکسازی بدنه اجرایی امور، امسال نمایشگاه کتاب تهران شاهد افزایش تعداد کمیتهها و مناصب اجرایی است، توضیح داد: سال گذشته شورای نظارت و ارزیابی داشتیم که حفظ شده است. چند کارگروه داشت که اتفاقا امسال یکی از آنها کم شده است حتی یک کارگروه از شورای نظارت کاسته شده است. نسبت به سال گذشته یک کارگروه کمتر داریم.
* سخنگوی نمایشگاه کتاب در پاسخ به تعدد کمیتهها؛ ساختار سال گذشته حفظ شد
وی افزود: ساختار سال گذشته تقریبا حفظ شده هرچند تغییرات جزئی هم داشتیم و بحث وزن دهی هم نبوده است. خود صنف هم با توجه به اینکه کمیته اجرایی و پشتیبانی در اختیارشان بود ترجیح دادند از ظرفیتهای موسسه نمایشگاه ها بهره برند. این امر نشان از آن دارد که تعامل خوبی برقرار است و نگاه صنف این است از ظرفیتهای وزارتخانه بهره برد و این نگاه مترقی است و از آن سو مجموعه دولتی هم تعصبی ندارد که در قالب دولتی فعالیت خود را انجام دهد؛ برون داد این رویداد برای دولت و صنف مبارک است.
* حوزه مالی نمایشگاه کتاب در اختیار ارشاد/ به نظرات احترام میگذاریم
سخنگوی شورای سیاستگذاری سیاُمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران درباره برخی از کمیتههای تحت نظر اتحادیه مثل کمیته اجرایی و رفاهی مجددا به موسسه سپرده شده که در این صورت موضوع واسپاری با سوال جدی روبرو میشود چرا که این امور قبلا هم با موسسه اداره میشد، پس لزوم واسپاری چیست؟ گفت: سازو کار مالی نمایشگاه مشخص است. در کمیته مالی کمیسیون معاملات حضور فعال دارد و همچنان مثل سال گذشته ولی با تغییرات جزئی به کار ادامه میدهد. بخش مالی ناظر بر فرآیند گسترده و پرنفوذ بنهای حمایتی برای مصرف کننده وجود دارد که قانونگذار مسیر آن را مشخص کرده است، نحوه توزیع یارانهها و مکانیزم موجود در حوزه بخشهای حاکمیتی است اما بخشهایی که ناظر بر مصوبات پروژه های اجرایی نمایشگاه است حتما با اتخاذ شیوه مناسب قطعا به نظرات صنف در حوزه مالی به خصوص نظرات کارگروه منتخب و تعامل بین افراد آن نظرات احترام گذاشته و به آن نظرات اهمیت میدهد.
* پاسخ به عدم واسپاری صفر تا صدی نمایشگاه کتاب: ما واگذاری را صد در صدی انجام دادهایم
امیرزاده در پاسخ به اینکه چطور اتحادیه و آشنا به عنوان مجری نمایشگاه محسوب میشوند ولی همچنان کمیته مالی در اختیار موسسه است؟ چگونه اتحادیه مجری است ولی امور مالی را کس دیگری مدیریت میکند و مدیریت آن را هم تعیین میکند؟ ساز و کار گردش مالی نمایشگاه چگونه است؟ قبول دارید واسپاری صفر تا صد نبوده؟ تنها بخش مورد علاقه ارشاد واسپاری شده است؟ گفت: ما امور را صفر تا صدی واگذار کردیم؛ سال گذشته هم واگذاری کمیته های اجرایی و پشتیبانی پیشنهاد معاونت به صنف بود بنابراین ما واگذاری را صد در صدی انجام دادهایم.
* ترازوی احکام با حفظ تعادل ابلاغ شد؟/ امیرزاده: ممکن است افراد دیگری حکم بگیرند
وی در پاسخ به این سوال که به طور کلی احکام طوری تدوین شده که هیچکس در معاونت و موسسه بدون حکم نماند حتی تک حکم آقای حسینپور که خود مشاور معاونت فرهنگی هست نیز موید همین مطلب است، خاطر نشان کرد: خیر اینگونه نیست؛ دقیقا با برنامه بوده است؛ سال گذشته تعدادی از دوستان به عنوان مشاور رئیس نمایشگاه فعالیت میکردند، اما در این دوره تا اینجا تنها آقای حسین پور انتخاب شده اند؛ ممکن است در ادامه افراد دیگری حکم دریافت کنند. ساختارهای سال گذشته حفظ شده با این سیاست که نقش سیاستگذادانه ای که معاونت فرهنگی به عنوان مجموعه سیاستگذار باید دنبال کند بخشی از آنها به موسسه نمایشگاه های فرهنگی واگذار شده است.
نگاهی به احکام دوره گذشته نمایشگاه و تعداد آنها:
امیر مسعود شهرامنیا به عنوان قائم مقام نمایشگاه کتاب و معاون اجرایی و همایون امیرزاده به عنوان رئیس شورای نظارت و ارزشیابی این نمایشگاه و علی فریدونی، نیکنام حسین پور، محمد سلگی، محمودرضا برازش، امیرمسعود شهرامنیا، سیدمحمود حسینی و محمود آموزگار به عنوان اعضای این شورا و نادر قدیانی به عنوان مشاور رئیس نمایشگاه کتاب منصوب شدند.
مدیران کمیته های مختلف بیسست و نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نیز به این شرح منصوب شدند:
حسین صفری؛ کمیته اجرایی و رفاهی
مصطفی وکیلی قاهانی؛ کمیته مالی
محسن نصرالله؛ کمیته پشتیبانی
یحیی دهقانی؛ کمیته فعالیتهای فرهنگی
محمد حسین متولی؛ کمیته روابط عمومی و تبلیغات
علی اکبر تورانیان؛ کمیته اطلاعرسانی
مهدی سهل آبادی؛ کمیته حراست
حامد میزرابابایی؛ کمیته ناشران بینالمللی
محمدرضا توکل صدیقی؛ کمیته نشر داخلی.
همچنین معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سید محمد طباطبائی حسینی را به عنوان مدیر ستاد خبری و رسانه ای و داریوش رضوانی را به عنوان مدیر تشریفات بیست و نهمین دوره نمایشگاه بین المللی کتاب تهران منصوب کرد.
نگاهی به احکام دوره سیام و نمایشگاه پیش رو:
مدیران کمیتهها و بخشهای مختلف سی امین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
هومان حسنپور؛ مدیر کمیته ناشران داخلی
داود موسایی؛ مدیر کمیته ناشران خارجی
یحیی دهقانی؛ مدیر کمیته علمی و فرهنگی
علی اکبر تورانیان؛ مدیر کمیته اطلاعرسانی
محمد مهدی داودیپور؛ مدیر کمیته تبلیغات
حسین صفری؛ مدیر کمیته اجرایی و رفاهی
محسن نصرالله؛ مدیر کمیته پشتیبانی
داریوش رضوانی؛ مدیر کمیته تشریفات
مصطفی وکیلی قاهانی؛ مدیر کمیته مالی
غلامرضا نوعی؛ مدیر کمیته امور بینالملل
مهدی سهل آبادی؛ مدیر کمیته حراست
رجبعلی سالاریان؛ مدیر کمیته روابط عمومی
سیدمحمد طباطبایی حسینی؛ مدیر ستاد خبری و رسانهای
امیر مسعود شهرامنیا به عنوان رئیس شورای نظارت و ارزیابی سیامین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
همچنین اعضای شورای نظارت و ارزیابی به شرح ذیل منصوب شدند:
همایون امیرزاده؛ رئیس هیات رسیدگی به تخلفات و عضو شورای نظارت و ارزیابی
علی فریدونی؛ رئیس کارگروه نظارت محتوایی ناشران خارجی و عضو شورای نظارت و ارزیابی
محمد سلگی؛ رئیس کارگروه نظارت محتوایی ناشران داخلی و فعالیتهای فرهنگی و عضو شورای نظارت و ارزیابی
محمد خلج؛ رئیس کارگروه نظارت مالی و اجرایی و عضو شورای نظارت و ارزیابی
همچنین صالحی در حکمی دیگر نیکنام حسینپور را به عنوان مشاور رئیس سیامین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران منصوب کرد.
انتهای پیام/فارس
کد مطلب: 436502