۰

طرز تهیه تارتلت خرمالو

در این مطلب طرز تهیه تارتلت خرمالو را به شما آموزش داده ایم. این تارتلت را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
طرز تهیه تارتلت خرمالو
به گزارش سرویس طنز و سرگرمی تفتان ما، ؛ در این مطلب طرز تهیه تارتلت خرمالو را به شما آموزش داده ایم. این تارتلت را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
  مواد مورد نیاز:   آرد (الک شده): 185 گرم پودر قند: 55 گرم کره: 125 گرم + به میزان لازم زرده تخم مرغ: 1 عدد آب لیمو ترش: 1 ق س خرمالو (ورقه ای شده): 700 گرم شکر: 1 ق س پودر ژلاتین: 1 ق س خامه فرم گرفته: به میزان لازم تارتلت خرمالو   روش پخت:   1-    آرد و پودر قند را درون ظرفی ریخته و 125 گرم کره (سرد) را به آن بیفزایید و با نوک انگشت مخلوط کنید. سپس زرده تخم مرغ و آب لیموترش را به آن اضافه کرده و به وسیله دست ورز دهید تا خمیر یکنواختی حاصل شود. خمیر آماده شده را داخل کاسه ای قرار داده و با استفاده از دستمالی روی آن را پوشانده و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.   2-  با استفاده از وردنه ای خمیر را روی سطح صاف و آردپاشی شده، به ضخامت 4 میلی متر پهن کنید.   3-  مقداری کره (ذوب شده) را با استفاده از قلم مویی به قالب های کوچک کنگره دار مخصوص پای بمالید. از خمیر به اندازه قالب برش زده و داخل آن بگذارید و به وسیله دست آن را ثابت کنید. بعد با استفاده از چنگالی چند سوراخ داخل خمیر ایجاد کرده و روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و درون آن مقداری حبوبات بریزید (این کار را تکرار کنید تا خمیر تمام شود).   4- خمیر آماده شده را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 15 دقیقه قرار دهید. سپس از فر خارج  کرده و حبوبات و کاغذ را بردارید. بعد 15 دقیقه دیگر در فر قرار داده و از فر خارج کنید. سپس بگذارید تا خنک شود.   5- خامه فرم گرفته را داخل قیفی با سرماسوره شکوفه ریخته و داخل پای قیف بزنید. سپس خرمالو را روی آن بچینید.   6-  پودر ژلاتین را همواره با شکر داخل 1 پیمانه آب جوش ریخته و به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش) حل کرده و با استفاده از قاشقی روی خرمالو ریخته تا براق به نظر آید.   منبع:ماهنامه سرآشپز   انتهای پیام/باشگاه خبرنگاران جوان
چهارشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۵۱
کد مطلب: 436661
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *