خطر ابتلا به بیماریهای گوارشی در ایام نوروز/ تشدید نظارت بر رستورانهای بینراهی ضروری است
25 اسفند 1395 ساعت 13:36
عضو کمیسسیون بهداشت و درمان مجلس با هشدار نسبت به شیوع بیماریهای گوارشی در ایام نوروز بر لزوم رعایت نکات بهداشت فردی و عمومی تأکید کرد.
عباسعلی پوربافرانی با تأکید بر لزوم رعایت نکات بهداشتی در ایام نوروز، گفت: رعایت نکات بهداشتی مهمترین راهکار پیشگیری از بیماریهای گوارشی و مسمویتها در ایام نوروز است.
نماینده مردم نائین در مجلس شورای اسلامی، در رابطه با برنامه و طرح سلامت نوروزی وزارت بهداشت در ایام نوروز، گفت: وزارت بهداشت طرح و برنامه نظارت بر اماکن تفریحی و رستورانها را در روزهای پایانی اسفند تا بعد از پایان تعطیلات نوروز اجرا میکند که در این طرح، کشیکهای نوروزی، برنامه نظارتی و بازرسی از رستورانها و مراکز مورد توجه قرار می گیرد. عدم رعایت نکات بهداشتی در ایام نوروز شیوع بیماری های گوارشی را به دنبال دارد.
پوربافرانی با بیان اینکه عدم رعایت نکات بهداشتی در ایام نوروز، شیوع بیماری های گوارشی را به دنبال دارد، گفت: پیشگیری از بیماریهای گوارشی در ایام نوروز مستلزم رعایت بهداشت فردی و بهداشت عمومی است که در این راستا متولیان بهداشت عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاونت بهداشتی و درمانی وزارت بهداشت و همچنین سازمان غذا و دارو هستند.
این نماینده مردم در مجلس دهم، با تأکید بر لزوم تشدید نظارت بر حوزه بهداشت محیط و مراکز عرضه کننده مواد غذایی در ایام نوروز و همچنین رعایت نکات بهداشتی از سوی مردم، تصریح کرد: به دلیل افزایش میزان مسافرتها و همچنین استفاده مردم از رستورانها در ایام نوروز به صورت جدی نیاز است کارشناسان بهداشت مانند گذشته با تشدید نظارت بر مواد غذایی مورد استفاده در رستورانهای بین راهی متخلفان را شناسایی و امنیت سلامت مردم را مورد توجه قرار دهند. در سفرهای نوروزی باید مواد غذایی از مراکز مجاز و مورد تایید وزارت بهداشت تهیه شود.
نماینده مردم نائین در مجلس دهم، با بیان اینکه در سفرهای نوروزی باید مواد غذایی از مراکز مجاز و مورد تأیید وزارت بهداشت تهیه و تأمین شود، به خانه ملت گفت: مردم باید از تناول غذا و آبی که از سلامت آن اطمینان ندارند خودداری کرده و از سلامت مواد غذایی مصرفی اطمینان حاصل کنند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، بر لزوم توجه بیشتر به برچسب مواد غذایی برای پیشگیری از مسمومیت ها در تعطیلات نوروزی تاکید کرد و افزود: مواد غذایی بسته بندی شده حتما باید دارای شماره مجوز بهداشتی، تاریخ تولید و انقضا باشد؛ به صورت جدی باید هنگام خرید مواد غذایی به اطلاعات درج شده روی بر چسب یا بسته بندی محصولات توجه کرد.
انتهای پیام/فارس
کد مطلب: 437520