به گزارش
تفتان ما، تقویم جمهوری اسلامی ایران دارای مناسبت های مختلفی است که یکی از آنها روز 12 اردیبهشت که با عنوان روز معلم و به بهانه تجلیل از قشر فرهنگی نامگذاری شده است.
شخصیت های برجسته ایی برای به پیروزی رسیدن انقلاب اسلامی مجدانه تلاش کردند و برای به ثمر رسیدن میوه انقلاب افراد زیادی به زعم گلوله های منافقین جان خود را از دست دادند و خونهای زیادی برای پیروزی انقلاب به زمین ریخته شد.
یکی از این شخصیت های با ارزش انقلاب اسلامی شهید مرتضی مطهری است، استاد شهید مطهری در 12 اردیبهشت سال 1358 توسط ايادي استکبار و خود فروختگان گروه تکفیری فرقان به شهادت رسید که این روز به پاس خدمات شایسته و روشنگری های این معلم انقلابی بعنوان روز معلم نامگذاری شد.
استاد شهيد مطهری معلمی فداکار و یکی از دلسوزان انقلاب بود که با روشنگری طیف های مختلف مردم خصوصا قشر فرهنگی جامعه خویش گام های بزرگی برداشت. آثار ارزشمند استاد در احیای فرهنگ دینی و اسلام ناب محمدی (ص) و مطابقت آن با نیازهای جامعه اسلامی عصر حاضر اثرات بسزایی داشته است.
معلمی یک شغل نیست بلکه یک هنر است. هنری که ثمره آن تربیت یک نسل با ظرفیت های مختلف و توانا ساختن نسل بشر برای اداره جامعه خویش به این هنرمند یعنی معلم بستگی دارد.
چه زیبا شغل معلمی توسط بزرگان و پیشوایان دینی بعنوان شغل انبیا توصیف شده است و با توجه به پیشرفت علم و تکنولوژی در عصر کنونی، معلمی موفق است که با خلاقیت نوآوری خود را با علوم روز تطابق دهد و به اصطلاح امروزی همیشه آپدیت و بروز باشد.
یکی از وظایف بزرگ معلم مبحث مهم تربیت است و معلم باید همواره مراقب رفتار و اعمال خویش باشد چرا که ذهن دانش آموز بعلت کم بودن سن همچون دستگاه ضبط صوتی عمل می کند و آماده پذیرش هر رفتار و عملی است و با نگاه تیزبین خود همیشه معلم خود را تحت نظر دارند چراکه بهترین الگو برای دانش آموز معلم آنها است.
بسیاری از پژوهشگران به اهمیت این موضوع اقرار کرده و یادآور شده اند که معلمان وظیفه سنگین و بزرگی در قبال دانش آموزان خود برعهده دارند.
تاریخ پرفراز و نشیب ایران اسلامی همیشه شاهد بزرگ مردانی از جنس معلم بوده که در راه خدمت به مردم مناطق محروم از هیچ کوششی دریغ نورزیده و با اهدای جان خود از فرزندان این دیار محافظت کرده اند.
علي اي حال یکی از این افتخار آفرینان معلمی بود که بصورت خرید خدمتی در دورترین منطقه شهرستان خاش و در نقطه صفر مرزی روتک اين شهرستان به امر آموزش و تربیت سرمایه های آینده کشور مشغول بود.
معلمی فداکار که جان دانش آموزان این مرز و بوم را به جان خویش مقدم شمرد و در این راه به جان خود را حائل دانش آموزانش كرد و جهان را با این از خود گذشتگی شوکه کرد و در بهت فرو برد.
کسی که انسانیت را معنا بخشید و به همگان ثابت کرد که انسان اشرف مخلوقات است و معلمی که فداکاریش مورد تحسین عام و خاص قرار گرفت و نام خود، روستا و شهر خود را جهانی کرد و تا ابد بعنوان معلم فداکار خاشی در اذهان برای خود جایی باز کرد و بار دیگر به جهانیان اثبات کرد که منزلت معلم مقامی معنوی است و این شغل چنان والاست که نباید آن را با هیچ یک از مادیات دنیوی مقایسه کرد و کسی که این مسئولیت عظیم را بر دوش دارد باید بداند که نتیجه کار او هرچه باشد در نهاد انسانها نسل به نسل باقی خواهد ماند.
«حمیدرضا گنگوزهی» قهرمان قصه تلخ ما و معلم فداکار مدرسه شهید رحیمی در نقطه صفر مرزی کشورمان در منطقه روستای نوکجو شهرستان خاش با فداکاری خویش نهال درختی را کشت کرد که ثمره آن سالهای متمادی کام جامعه و همکاران خویش را شیرین خواهد کرد.
حالا همسر 26 ساله حمیدرضا مانده و 2 یادگار؛ «یسنا 3 ساله» و «عسل 4 ساله» و یسنا مشکل قلبی دارد. خدابیامرز دار و ندارش را خرج این بچه میکرد.» و اين خانواده هرگز فراموش نمیکنند مشق آن روز را که: «گردباد شد، دیوار ریخت، آن مرد زیر آوار ماند،آن مرد تمام شد، نه، نه، آن مرد ماند و برای همیشه ماند.» روحش شاد...
انتهاي پيام/