گردشگری رمضان با جذابیت آیینهای سیستان و بلوچستان
13 خرداد 1396 ساعت 13:24
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: جذابیت آیین ها و آداب ماه رمضان در سیستان و بلوچستان به گونه ای است که بسیاری از گردشگران علاقهمند هستند این فرهنگها را از نزدیک ببینند.
به گزارش سرویس سيستان و بلوچستان تفتان ما،مجتبی میرحسینی امروز در زاهدان با اشاره به تنوع فرهنگ روزه داری در سیستان و بلوچستان اظهار کرد: رسوم و خرده فرهنگهای ماه رمضان در سیستان و بلوچستان قدمتی دیرینه دارد و خیلی از این آیینها از گذشتههای دور به ما رسیده است.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان افزود: قدمت بالای فرهنگهای به یادگار مانده، جذابیت این آیینها و آداب و رسوم را افزایش داده است به گونهای که بسیاری از گردشگران علاقهمند هستند این فرهنگها را از نزدیک ببینند.
این مسئول ادامه داد: وقتی ماه مبارک رمضان آغاز میشود روزه داران در شهرها و روستاهای سیستان و بلوچستان انواع آیینها را انجام میدهند که هرکدام از این اعمال برای گردشگران جذاب و دیدنی است.
وی گفت: علاوه برآداب و رسوم، انواع خوردنی ها، نوشیدنی ها، نان ها، شیرینی جات و غیره در شهرها و روستاهای سیستان و بلوچستان تهیه و در اختیار روزه داران قرار می گیرد که این مهم باعث جذب نگاه گردشگران خارجی و بسیاری از گردشگران داخلی شده است.
میرحسینی با اشاره به اینکه شب زنده داری در شب های قدر و سفره های نذری، آیین های سحر و افطار از دیگر مزیت های فرهنگی ماه رمضان است افزود: حفظ این فرهنگ ها علاوه بر حفظ و ارتقاء هویت دینی و اسلامی، برای جذب گردشگران نیز بسیار مهم می باشد.
معاون گردشگری بیان کرد: گردشگری فرصتی را فراهم می کند که مردم استانهای دیگر و حتی اتباع سایر کشورها از فرهنگ ها و خرده فرهنگ های جامعه ما مطلع شوند.
این مسئول ادامه داد: ظرفیت گردشگری رمضان، برپایی نمایشگاه مرتبط، جشن های دینی و همخوانی قرآن و غیره را شامل میشود که هر کدام با توجه به تنوع در اجرا، جذابیتهای زیادی برای گردشگران ایجاد میکند.
وی گفت: رونق گردشگری در جامعه ما افزایش تولید و اشتغال را به همراه خواهد داشت که نتیجه آن کاهش بسیاری از آسیب های اجتماعی از جمله بیکاری خواهد بود.
میرحسینی خاطرنشان کرد: نگاهی درست و دقیق به گردشگری در مدیریت عالی استان وجود دارد که با سیاستگذاری انجام شده برای مقصد شدن سیستان و بلوچستان در سال ۹۶ نگاهها به استان تغییر کرد و با ایجاد احساس امنیت توانستیم بیشترین حجم سرمایه گذاری خارجی و افزایش حضور و ماندگاری گردشگران خارجی در سیستان و بلوچستان که در گذشته چهره کدری از آن به دنیا مخابره شده بود را شاهد باشیم.
انتهای پیام/
کد مطلب: 439314
آدرس مطلب: https://www.taftanema.ir/news/439314/گردشگری-رمضان-جذابیت-آیین-های-سیستان-بلوچستان