به گزارش سرویس مذهبي
تفتان ما،حجت الاسلام والمسمین محمود رجبی در گفتگو با
ناب نیوز ضمن تسلیت سالروز وفات حضرت خدیجه کبری (س) با بیان اینکه ایشان الگوی برجسته ای برای جامعه اسلامی ماست، گفت: حضرت خدیجه (س) شخصیتی حقیقت طلب و حقیقت گرا بود و به محض اینکه پی برد که حضرت محمد (ص) پیامبرخداست، اولین بانویی بود که از سر معرفت و آگاهی ایمان آورد.
حقیقت طلبی و ایمان همراه با معرفت مهم ترین درس خدیجه کبری برای جامعه اسلامی است
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ابراز کرد: جامعه ما به این دو ویژگی مهم یعنی حقیقت طلبی و ایمان بر اساس معرفت و آگاهی نیاز دارد که این بانوی بزرگوار این خصوصیت را دارا بود.
وی با اشاره به اینکه این حضرت خدیجه اهل ایثار و فداکاری در راه دین بود، خاطرنشان کرد: خدیجه کبری قبل از اسلام بانوی ثروتمندی بود که وقتی ایمان آورد، در زمانی که رشد و پیشرفت اسلام نیاز به تامین مالی داشت تا امت اسلامی تشکیل شود، تمام ثروت خود را بدون چشمداشت در این راه صرف کرد.
حجت الاسلام رجبی فداکاری خالصانه حضرت خدیجه (س) در راه پیشرفت اسلام را الگویی برای مسلمانان دانست و اظهار داشت: بر مسلمانان لازم است اگر امکاناتی دارند که اسلام برای رشد و شکوفایی به آن نیاز دارد، دریغ نکنند و صادقانه در اختیار کسانی قرار دهند که برای دین تلاش می کنند.
این کارشناس مسائل دینی بیان کرد: ویژگی دیگر خدیجه کبری(س) تحمل سختی ها و مشکلات در راه اسلام بود؛ ایشان با آن شخصیت و منزلتی که در جامعه آن روز داشت، حاضر شد با پیامبر ازدواج کند، به ایشان ایمان بیاورد و ثروتش را در راه اسلام بدهد.
وی افزود: دشمنان اسلام این بانوی بزرگوار را بایکوت کردند و هنگام تولد حضرت فاطمه (س) هیچکس حاضر نشد به او کمک کند اما حضرت خدیجه مشکلات را تحمل کرد و از ارزش ها و آرمان های خود دست برنداشت.
جامعه امروز در برابر بحران آفرینی های دشمن به الگویی مانند حضرت خدیجه نیاز دارد
حجت الاسلام والمسلمین رجبی تاکید کرد: ما به چنین الگویی در جامعه امروز نیاز داریم؛ امروزه که استکبار جهانی تمام تلاش خود را برای بحران آفرینی و ایجاد مشکلات معیشتی به کار می برد، حضرت خدیجه (س) الگویی برای ماست که در برابر همه سختی ها، بر ارزش های دینی و انقلابی خود اصرار بورزیم.
این استاد حوزه علمیه یادآور شد: امت ما همواره از این بانوی بزرگوار درس گرفته و علیرغم همه تحریم ها، همچنان در عرصه هایی مانند انتخابات حضور دارند و این نشان می دهد حضرت خدیجه (س) توانسته در جامعه اسلامی ما تاثیر داشته باشد.
وی با اشاره به ولایتمداری حضرت خدیجه (س) تصریح کرد: ایشان با تمام وجود از پیامبر گرامی اسلام حمایت و دفاع کرد و در طول مدتی که پیامبر در غار حرا مشغول عبادت بود، این بانوی بزرگوار از مدینه حرکت کرده و در بالای کوه و در غار حرا برای حضرت غذا می برد.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اذعان داشت: این نکته نیز برای زندگی خانوادگی در جامعه ما حائز اهمیت است که بانوان نسبت به همسران خود عشق و محبت بالایی داشته باشند که زندگی خانوادگی را استحکام ببخشد؛ حضرت خدیجه همواره به همسر خود عشق می ورزید وبرای ایشان فداکاری می کرد.
حجت الاسلام رجبی عنوان کرد: اگر همسران این گونه عشقی داشته باشند، موجب استحکام خانواده می شود؛ اگر خانوده به عنوان هسته اولیه اجتماع مستحکم باشد، استحکام امت اسلام را به همراه دارد که در نظام اسلامی به آن نیاز داریم.
وی ویژگی دیگر حضرت خدیجه کبری را عبادت ایشان دانست و ابراز کرد: در آن بحبوحه که فقط ایشان و امیرالمومنین (ع) به پیامبر ایمان آوردند و جامعه سراسر بت پرستی و شرک بود، حضرت خدیجه همراه پیامبر به مسجدالحرام رفته و مشغول عبادت و برگزاری نماز می شد.
حضور با صلابت حضرت خدیجه در کنار پیامبر برای ترویج و تقویت اسلام بود/ ضرورت حضور بانوان در عرصه های اجتماعی مدنظر اسلام
وی ادامه داد: این امرضرورت حضور یک زن در عرصه اجتماع را نشان می دهد که بانوان در عرصه های اجتماعی که اسلام تعیین کرده حضور داشته باشد؛ حضور درعرصه اجتماعی که اسلام بدان نیاز دارد، یک وظیفه است که خدیجه کبری(س) به خوبی انجام داد.
حجت الاسلام والمسلمین رجبی بیان کرد: حضور این بانوی بزرگوار در کنار پیامبر، برای ترویج وتقویت دین اسلام بود که در این مسیر بدون هیچ بیمی از مشرکین و دشمنان فداکاری نمود و محکم و با صلابت حضور داشت.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: تمام این خصوصیات و ده ها ویژگی دیگر، موجب شده حضرت خدیجه کبری (س) الگویی تمام عیار برای مردان و زنان جامعه اسلامی از جمله جامعه امروز ما باشد.
انتهای پیام/