۰

انتقال بیماران بستری در راهرو به زیر زمین بیمارستان/ براى بیمارم از منزل پنکه آوردم

شواهد خبرنگاران حاکی از این است که در راهروهاى بخش اورژانس داخلى بیمارستان قائم مشهد بیمارى بسترى نشده اما بیماران به طور متراکم در داخل بخش قرار گرفته اند. در بخش اورژانس اطفال نیز تخت هاى بسترى همچنان در راهروها وجود دارد و بر روى برخى از آن ها کودکان بسترى شده اند.
انتقال بیماران بستری در راهرو به زیر زمین بیمارستان/ براى بیمارم از منزل پنکه آوردم
به گزارش سرویس بهداشت و سلامت تفتان ما،روزنامه قدس نوشت: در ادامه پیگیری‌های صورت گرفته ار وضعیت بیماران در بیمارستان قائم مشهد در گزارش نوشت، طى سلسله گزارش‌هایى که در چند روز گذشته روزنامه از وضعیت بیمارستان قائم(عج)مشهد تهیه کرد، مشکلات راهرو خوابى بیماران در این مرکز بزرگ درمانى مورد بررسى قرار گرفت.
مشاهدات خبرنگاران حاکى از درمان بیماران در کنار راهروها بود. با این حال یکشنبه شب وزارت بهداشت در کانال تلگرامى خود عکس هایى مبنى بر پایان راهرو خوابى در بخش هاى مختلف بیمارستان قائم(عج) منتشر کرد.
روز گذشته خبرنگاران بــراى اطمینان از عکس‌هاى منتشر شده و رفع مشکلات بیمارانى که روزها در راهروهاى این بیمارستان بسترى بودند بــه طور ســرزده از بخش‌هاى مختلف اورژانس بیمارستان قائم (عج) بازدید کردند. شواهد خبرنگاران حاکى اســت در راهروهاى بخش اورژانس داخلى، بیمارى بســترى نشده اما بیماران به طور متراکم در داخل بخش قرار گرفته اند. در بخش اورژانس اطفال نیز تخت‌هاى بسترى همچنان در راهروها وجود دارد و بر روى برخى از آن ها کودکان بسترى شده‌اند.
وقتى اتاق ادارى جور اتاق بیمار را مى کشد
برپایه این گزارش، بیماران بخش اورژانس مغز و اعصاب از راهروها به طبقات 2- و 1- با وجود عملیات عمرانى در ساختمان منتقل شده اند.با این حال تعدادى از بیماران این بخش، به بخش ادارى بیمارستان در طبقه 1-منتقل و در اتاق حسابدارى سابق به عنوان پشتیبان بخش مغز و اعصاب بیمارستان مستقر شدند.
شواهد خبرنگاران از تعداد تخت هاى زیاد و کنار هم چیده در این مکان به طور متراکم، نبود امکانات رفاهى مناسب براى بیماران، هواى گرم محیط و پنجره هاى بدون پرده، وجود سطل هاى زباله مملو از آشغال و… حکایت مى‌کند.
براى بیمارم از منزل پنکه آوردم!
یکــى از همراهــان بیمار با اظهــار گلایه از مشــکلات موجود به خبرنگار ما مى گوید: به دلیل گرماى هوا مجبور شدم از منزل، پنکه براى بیمارم بیاورم.وى مى گویــد: هــواى اتاق بــراى بیماران تحملش سخت است و آنان از وضعیت اینجا در رنج و عذاب هستند.
تحمل آفتاب؛ دردى دیگر بر زخم بیمار!
یکى دیگــر از همراهان بیمــار مى افزاید: پنجره‌هــاى اتاق پرده ندارند و ســاعت هاى زیادى بیمار مجبور اســت گرماى آفتاب را تحمل کند و کسى هم براى رفع این مشکل جوابگو نیست.وى تصریح مى کند با توجه به اینکه بیماران زن و مــرد در این قســمت در حال درمان هســتند نیازاســت که لباس بیمار تعویض شــود اما اطراف وى پرده اى وجود ندارد و این موضوع براى بیمار و دیگر بیماران اتاق خوشایند نیست.
خدماتى که به کندى صورت مى‌گیرد
یکى دیگر از همراهان بیمار در این بخش به خبرنگار ما مى گوید: دو روز در راهروهاى بخــش اورژانس مغز و اعصــاب بودیم و پنج روزى اســت که به طبقــه 1– و این اتاق به اصطلاح پشتیبان بخش منتقل شدیم. وى مى افزایــد: به دلیل تعداد زیــاد بیمار، کار مداوا بــه کندى صورت مى گیرد و اغلب بیماران از این بابت گلایه‌مند هستند.
حیرت ملاقات کنندگان از وضعیت موجود
وى به وضعیت بهداشتى اتاق اشاره مى‌کند و مى‌گوید: ظروف آشــغال انتهاى اتاق مملو از آشــغال اســت و هنگام ملاقات بیماران، همراهان آنــان از این وضعیت اظهار تعجب مى کنند و از اینکه نظافــت اتاق انجام نمى شود در حیرت هستند.وى یادآور مى شــود: عملیات ساختمانى این طبقه در حال انجام است و سر و صدا و گرد و خاک موجب آزار بیماران مى‌شود.
 
انتهای پیام/
پنجشنبه ۲۵ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۴:۱۲
کد مطلب: 439645
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *